Pentru ce salariu v-ati intoarce in Romania ????
Raspunsuri - Pagina 4
ruxij spune:
Il editez doar pe asta.Daca continui cu atacu' la persioana,promit sa-ti ofer un avertisment,ca sa am ce modera.multumesc pentru intelegere.
copiloi spune:
quote:
Originally posted by ruxij
Hai canta la alta masa, poate primesti ceva mai mult. Oricum nu intelegi nimic din nimic.
Dupa ce ca ai atatia bani, esti si zgarcita
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by Lemoni
Adina te asteptam in Canada nu e chiar greu de ajuns.
ehe, si maine as veni, da' mi-e ca nu-mi gasesc servici asa bine platit ca aici
Adina +
Olivia Karla 04.03.2004
klato spune:
Am sa-mi primesc suturi, dar nu ma pot abtine, asa ca va spun un banc:
Un domn abordeaza o doamna si o intreaba daca ar face sex cu el pentru un milion de dolari. Doamna se codeste ce se codeste dar in final raspunde ca "da". "Dar pentru 5 dolari?" o intreaba domnul. "Vaaaiii, cum iti permiti, dar ce fel de femeie crezi ca sunt eu??!" Raspunsul domnului: "Deja am stabilit ce fel de femeie sunteti, acum negociam pretul"
.
Care-i legatura cu intoarcerea pe 100 sau 10 000 de dolari? Poate niciuna...
ellej spune:
quote:
Originally posted by klato
Am sa-mi primesc suturi, dar nu ma pot abtine, asa ca va spun un banc:
Un domn abordeaza o doamna si o intreaba daca ar face sex cu el pentru un milion de dolari. Doamna se codeste ce se codeste dar in final raspunde ca "da". "Dar pentru 5 dolari?" o intreaba domnul. "Vaaaiii, cum iti permiti, dar ce fel de femeie crezi ca sunt eu??!" Raspunsul domnului: "Deja am stabilit ce fel de femeie sunteti, acum negociam pretul".
Care-i legatura cu intoarcerea pe 100 sau 10 000 de dolari? Poate niciuna...
Haha, ba are, ca una e un milion si alta e 5 dolari!
Eu recunosc ca aspectul material ma intereseaza in primul rand. Am ceva de vandut (competentele mele, nu va ganditi la altceva!) si le vand cui da mai mult.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
light spune:
quote:Chiar asa, eu ma chinui sa plec din tara nu pentru un salariu mai mare, si nici pentru a avea o casa cu gradina ceea ce aici nu pot realiza.Daca plec din tara plec si daca voi castiga 3 milioane de euro la loterie, plec pentru a nu ma mai lovi de mentalitatea romaneasca si de mocirla in care traim, de sistemul medical si educatie care sunt asa cum sunt si de cate si mai cate mizerii ne lovim la fiecare pas.Degeaba te-ai intoarce aici pentru un salariu de milioane de euro daca tot pe strazile pline de gropi vei circula, daca tot oameni plini de nervi, stres si invidie vei intalni la fiecare pas.
Eu pun intrebarea invers: cat sa ne plateasca pentru a suporta in continuare mocirla din Romania?! Parintii sunt cei care ma leaga definitiv de tara, altfel m-as duce acolo unde nu te simti vinovat ca nu esti un mizerabil pana in maduva oaselor.
ellej spune:
quote:
Originally posted by LUCIA MIRELAquote:
Eu pun intrebarea invers: cat sa ne plateasca pentru a suporta in continuare mocirla din Romania?! Parintii sunt cei care ma leaga definitiv de tara, altfel m-as duce acolo unde nu te simti vinovat ca nu esti un mizerabil pana in maduva oaselor.
Chiar asa, eu ma chinui sa plec din tara nu pentru un salariu mai mare, si nici pentru a avea o casa cu gradina ceea ce aici nu pot realiza.
Daca plec din tara plec si daca voi castiga 3 milioane de euro la loterie, plec pentru a nu ma mai lovi de mentalitatea romaneasca si de mocirla in care traim, de sistemul medical si educatie care sunt asa cum sunt si de cate si mai cate mizerii ne lovim la fiecare pas.
Degeaba te-ai intoarce aici pentru un salariu de milioane de euro daca tot pe strazile pline de gropi vei circula, daca tot oameni plini de nervi, stres si invidie vei intalni la fiecare pas.
Descrierea ta despre Romania e cat se poate de adevarata, insa daca ai mai multi bani cu siguranta se schimba si datele problemei. Pai te duci la un spital privat si ai parte de ingrijire corespunzatoare, iti dai copilul la nu stiu ce gradinita / scoala etc.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
tinatache spune:
quote:
Originally posted by ellej
Descrierea ta despre Romania e cat se poate de adevarata, insa daca ai mai multi bani cu siguranta se schimba si datele problemei. Pai te duci la un spital privat si ai parte de ingrijire corespunzatoare, iti dai copilul la nu stiu ce gradinita / scoala etc.
nu-i chiar asa, ca daca ai bani nu inseamna ca traiesti intr-un clopot de sticla.
Cristina
-----------------------------------------------
www.esel-initiative.de
arghirmonica spune:
Mai fetelor imi place de voi ..dupa cum vb o duceti bine acolo ,unde sunteti,,da cre ca si casa,masina si fierul de calcat tot cu rate si din banca,nu?Intreb si io numa asa ca ma gandesc ca o casa de 200000 de dolari sau euro tot in treijdeani o platiti,nU?Asa sa se mai lumineze amaratii din Romania....
light spune:
Pe de o parte, insa pe de alta parte daca analizam mai profund societatea in care traim, cu tot intratul nostru in UE, e o societate in care sunt promovate non valorile, in care la tot coltul strazi se asculta manele care scot in evidenta ca a trai bine inseamna sa ai masina smechera si sa faci smecherii, o societate lipsita de perspective si respect fata de om, o societate in care multe legi sunt doar facute dar nu si respectate. Si atunci chiar daca as avea milioane, de ce sa imi doresc sa traiesc in continuare in aceeasi societate? Un spital privat si o scoala particulara nu schimba mentalitatea romanilor.