Pentru ce salariu v-ati intoarce in Romania ????
Raspunsuri - Pagina 5
Alina spune:
quote:
Originally posted by arghirmonica
Mai fetelor imi place de voi ..dupa cum vb o duceti bine acolo ,unde sunteti,,da cre ca si casa,masina si fierul de calcat tot cu rate si din banca,nu?Intreb si io numa asa ca ma gandesc ca o casa de 200000 de dolari sau euro tot in treijdeani o platiti,nU?Asa sa se mai lumineze amaratii din Romania....
Scuze,nu inteleg nimic din mesajul tau!
Alina
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by Alinaquote:
Mai fetelor imi place de voi ..dupa cum vb o duceti bine acolo ,unde sunteti,,da cre ca si casa,masina si fierul de calcat tot cu rate si din banca,nu?Intreb si io numa asa ca ma gandesc ca o casa de 200000 de dolari sau euro tot in treijdeani o platiti,nU?Asa sa se mai lumineze amaratii din Romania....
Scuze,nu inteleg nimic din mesajul tau!
Alina
Masina si fierul de calcat le-am luat cu banii jos
. Casa - da, o s-o cumparam in rate, dar asa ceva nu e neobisnuit aici, multi nemti o fac!Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Alina spune:
quote:
Originally posted by ruxijquote:
Originally posted by copiloiBanii nu tac
banii se fac
Totul e in mana lor
Banii vorbeeeesc. ...
Alina
Da, satisfactia profesionala si implicit banii sunt f. importante pentru mine. Tu n-ai decat sa fii fericita ratata si in saracie. Poate nu poti mai mult.
Alina
copiloi spune:
quote:
Originally posted by Alinaquote:
Originally posted by ruxijquote:
Originally posted by copiloiBanii nu tac
banii se fac
Totul e in mana lor
Banii vorbeeeesc. ...
Alina
Da, satisfactia profesionala si implicit banii sunt f. importante pentru mine. Tu n-ai decat sa fii fericita ratata si in saracie. Poate nu poti mai mult.
Alina
Nu asa draga.......mai pune si cate o steluta la subiect! Nu te lasa!
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by alba
Pentru toti banii din lume,nu m-as mai intoarce in tara.
Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)
http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."
SUBSCRIU!

edit: nici nu ma gandesc la ziua cand am nascut pe Alvaro acum 3 ani...daca era sa nasc in romania sigur murea!si cand spun sigur sunt absolut SIGURA, ca in romania nu se trezea nici un dr. sa vina sa il controleze si sa ii faca operatie deschisa la inima la 1 noaptea...pai pana suna dr. sa vina, pana se trezea, pana isi bea cafelele si isi fuma 1 pachet de tigari...si cand venea trebuia sa scot bani ca sa uite la copil...si cate si mai cate...si ar mai fi multe...nu sunt nici 7 sapt de cand a murit mamica...a facut infart asteptand salvarea sa ajunga la ea...salvarea a ajuns dupa 4 ore de cand a sunat si era moarta de 2 ore :(...si daca imi aduc aminte cand am stat la pasapoarte cu copilul in brate 4 ore in ploaie si cand am ajuns la ghiseu mi-au inchis geamul in nas ca au incheiat programul la 4 dupa amiaza...si cand te uiti imprejur ca nimeni nu se uita la tine daca nu ai bani...iar "prieteni" nu sunt prieteni daca nu ai ajuns bine, ma refer ca daca nu te duci cu sacosile pline in romania sa dai in stanga si in dreapta , atunci nu mai esti bun de nimic ,esti un ratat! ca deh daca traiesti in "lume" trebuie sa ai bani!...pentru ce sa ma intorc in romania!
as vrea sa mai scriu dar ma opresc aici.
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
ruxij spune:
quote:
Da. Pe treij de ani e imprumutul. Dar eu vreau sa o platesc in 6 ani, asa am calculat. Poate nu imi iese socoteala de acasa cu cea din targ, dar tot nu ajung la 30 ani.
roxi2004 spune:
elena - aici te contrazic - sunt si in ro doctori buni - trebuie insa sa ii gasesti asa cum se intampla si in us. Tatal meu a avut niste probleme medicale: a fost diagnosticat, tratat in ro. A venit aici pentru un al doilea aviz medical: doctorii de aici din clinica privata i-au facut analizele si i-au confirmat ca tratamentul care il avea tata era ultima noutate in materie, acelasi tratament care i l-ar fi dat si aici.
Daca Alvaro traieste acum inseamna ca asa i-a fost dat si daca ar fi fost in ro - probabil ai fi dat peste singurul doctor care l-ar fi putut salva. Cel putin asta este parerea mea. Am vazut pe alte forumuri ale comunitatii romane din us (anul trecut era sa ajungem si noi acolo cu serviciul si de aceea stiu ca am discutat un pic si eu pe forumul respectiv) si am auzit si acolo de oameni aproape lasati sa moara si cum lumea se plangea de serviciile medicale. Au fost destui care l-au contrazis bineinteles. Chiar saptamana asta parca am citit ca o femeie a pierdut sarcina si a expulzat fatul in toaleta spitalului dupa ce asteptase cca 9 dar se considerase starea ei nefiind grava - asta se intampla in Canada. Peste tot se pot intampla nenorociri. Si ca sa nu imi aduc aminte cand am nascut eu - tot la o clinica privata de aici: am tot sunat la telefon si le-am spus ca am ceva diureri, ma jena un pic, dureri care se inteteau dar fiind cu doua saptamani inainte de termen si la primul copil - au spus ca sunt eu inchipuita si mi-au tot spus sa fac un dus. Cam in doua ore am ajuns la clinica (era 3 dimineata) si au strambat si atunci din nas .. dar daca tot venisem pana acolo mi-au facut un control: aveam dilatatie 6... abia au avut timp de anestezie .. Peste tot se intampla ..
Roxali spune:
Bani nu aduc fericirea ...da bunastarea sigur.
Doctori buni sant, dar n-am auzit sa sara pe tine daca nu sari tu prima
...am auzit (doar auzit) de Tutunaru care intr-adevar ajuta fara plata.
In Ro, nu as putea sa muncesc ceea ce fac aici si sigur ceea ce as castiga nu mi-ar ajunge sa platesc imprumutu de 15 ani banca...ca de mai exista si coruptie ,spaga.Da , nu imi este rusine sa afirm ca aprope tot ce am in casa, am cumparat in rate, pe rand ( ca imi placeau cele de calit , adik mai sumpe)...dar decat sa platesc chirie logic incet , dar al meu.
Deci pentru cat muncesc 13 ore zi ...fac de toate
femeie de servici, muncitor, secretara si sef
Ali
bird70 spune:
Cred ca intrebarea se pune: pentru cati bani ti-ai creste copiii in Romania? Pentru mine nici nu se pune problema.
Elenalove27 spune:
Roxi,ai tot respectul meu dar poti sa ma contrazici cat vrei ...eu raman la parerea mea personala si sti de ce! pentru ca dupa ce am nascut eu numai la cateva zile a nascut o prietena in romania si copilul a avut maltformatie la fel ca Alvaro ...si ce crezi! a murit copilul ca asa cum am scris mai sus ...pana a venit cineva sa vada copilul si sa face testele sa vada ce are copilul ...era prea tarziu! ca sa nu mai zic ca tipa a nascut ziua cand gasesti mai repede un dr. decit noaptea cand dorm...iar eu cred ca Alvaro al meu traieste datorita faptului ca a fost salvat la timp!...daca era sa nasc in Romania sigur acel dr. de care zici ca tu l-as fi gasit sa il salveze pe Alvarica era in concediu sau poate dormea...sau poate ma insel.
Eu zic ca in romania este Dumnezue cu mila pentru copilashi care se nasc bolnaviori...
Iar despre dr. bineinteles ca sunt dr. buni peste, dar macar aici ii gasesti cand ai nevoie de ei ...in romania ii gasesti cand nu mai ai nevoie de ei sau de ii gasesti trebuie sa arunci cu bani pe ei ca sa miste ceva...acum cativa ani cand traia mama mea am fost cu ea la bucuresti ca tot la fel facuse atac si avea si pareza pe partea stanga...pana nu am scos bani nu sa uitat NIMENI absolut nimeni la ea.
Eu daca pateam ce ai patit tu , nu mai stateam acasa deloc , mergeam direct la urgente...mai ales ca era prima sarcina.
cazuri si necazuri sunt peste tot dar in romania eu cred ca mai mult necazuri...
o zi placuta 
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Banii nu tac