Pentru ce salariu v-ati intoarce in Romania ????

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlinaCan spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Poate face 100K. Nu cred ca e chiar asa de greu.

... vorbeam de 100k euros echivalentul la 150kcad, si de unul singur e cam greu sa-i faci, dar in doi sau mai multi se poate.:)Insa in Ro care e tara tuturor posibilitatilor ma gandesc ca poate am sanse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

http://www.evz.ro/article.php?artid=291341
Mult succes tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Well, bine, dar faptul ca TREI salariati din bucuresti castiga sume exorbitante nu are nici un fel de relevanta pentru noi. Relevant este venitul mediu nu exceptiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaCan spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Well, bine, dar faptul ca TREI salariati din bucuresti castiga sume exorbitante nu are nici un fel de relevanta pentru noi. Relevant este venitul mediu nu exceptiile.

Cred ca Papadia a dat linku sa ne lamurim ca intr-adevat se poate orice in Ro chiar si 1mil. Deci sa-nteleg acum dupa ce am cetit articolul si vazut ca sunt muuuuulti cu salarii peste 100k euro, ca nici n-am fost prea obraznica cerand numa' 100k?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Din cate stiu eu, un middle manager de multinationala castiga cam 30,000 EUR BRUT/ an. Se poate ajunge la 100,000 pt un manager de top.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmacris spune:

Fetelor eu va spun un singur lucru:castig o suma frumusica lunar si vreau sa ma intorc peste 2 ani acasa.Daca stii sa investesti bine cred ca n-ar mai trebui sa lucrezi niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Coincidenta sau nu, insa aseara pe pro tv am vazut un reportaj care avea exact acelasi titlu ca al subiectului de pe DC : Pentru ce salariu v'ati intoarce in Romanika???

Cred ca cineva sta cu ochii pe noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2004 spune:

Anderra - si care a fost concluzia reportajului??? ce spuneau cei intervievati???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:
Originally posted by Anderra

Coincidenta sau nu, insa aseara pe pro tv am vazut un reportaj care avea exact acelasi titlu ca al subiectului de pe DC : Pentru ce salariu v'ati intoarce in Romanika???

Cred ca cineva sta cu ochii pe noi

Anderrusha Nice To Meet You ...Here

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Si Ruxij era realizatoru emisiunii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2004 spune:

alina - sa ne anunti si pe noi cand iti va da cineva din ro peste 100k si sa ne dai si noua pontul - ca de.. nu trebuie sa fim egoisti - macar atat sa fi invatat in anii de stat afara in capitalism ...

Mergi la inceput