Pentru ce salariu v-ati intoarce in Romania ????

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by AlinaCan

M-as intoarce pt minim 100K euro in mana pe an, as lua banul si bineinteles as veni fuguta inapoi. :) Primesc vreo oferta concreta ? :):):)

Asta e din ciclul "Scufita rosie de ce ai portmoneul asa de mare?"

Nasol e ca cine iti da salariul asta -fie in America, fie in Europa- ti-l da sa muncesti nu sa o tulesti in Hawai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by papadie

Trei subiecte mai jos ati declarat ca nu v-ati intoarce niciodata in RO da' la salar mare vaz ca-steti primele

Zicem si noi asa de salar, la deruta, ca stim ca nu ne da nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Cand eram in clasa a 10-a la liceul de Informatica din oras era un baiat de vrasta mea acre castiga 1000 de dolari pe luna.

Mergi la inceput

Nu toata lumea se ocupa cu informatica. Mi se pare ca in Romania ori esti informatician, ori esti director (toata lumea face management rolleyes), ori...nu Si daca NU, atunci NU sunt nici bani pentru tine. So...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaCan spune:

quote:

Trei subiecte mai jos ati declarat ca nu v-ati intoarce niciodata in RO da' la salar mare vaz ca-steti primele

Papadio, cred ca ma confunzi ca io nu-mi amintesc sa fi scris undeva ca nu m-as intoarce in Ro... desi e destul de adevarat!Insa as face un efort sa vin sa colectez banu', deh materialismul asta de peste ocean mi-a intrat in vena.

Mergi la inceput

quote:

quote:

Papadio, cred ca ma confunzi ca io nu-mi amintesc sa fi scris undeva ca nu m-as intoarce in Ro... desi e destul de adevarat!Insa as face un efort sa vin sa colectez banu', deh materialismul asta de peste ocean mi-a intrat in vena.

vb despre fetele care au dezbatut ne-venitul in RO. cu tine vb o postare mai jos. da' daca tot iti place tara in care traiesti de ce nu faci acolo 100K pe an? ca in fond munca pt banii astia e grea si de raspundere si-n Romania, si-n Canada. plus ca in Canada ai avantajul ca nu tre sa stai numa un an

Mergi la inceput

Poate face 100K. Nu cred ca e chiar asa de greu.

Mergi la inceput

[/quote]
vb despre fetele care au dezbatut ne-venitul in RO. cu tine vb o postare mai jos. da' daca tot iti place tara in care traiesti de ce nu faci acolo 100K pe an? ca in fond munca pt banii astia e grea si de raspundere si-n Romania, si-n Canada. plus ca in Canada ai avantajul ca nu tre sa stai numa un an
[/quote]

well, atunci sorry de confuzie dar m-ai citat pe mine in raspunsul tau si de aceea am presupus ca mi te adresezi mie.
100k euro ar veni in canadieni aprox. la cursul de azi nu mai putin de 154.126 CAD si Papadie draga tre sa-ti spun cu durere mare ca pana si-n aceasta tara unde sez acu' e tare tare greu sa faci acesti bani.
In plus parca eram la threadul "Ptr ce salar v-ati intoarce in Ro?" nu-i asa?

Mergi la inceput

ei, pardon vad ca totusi m=ai citat bine la alt raspuns, am incurcat eu ca citesc mai multe deodata.

Mergi la inceput

quote:

well, atunci sorry de confuzie dar m-ai citat pe mine in raspunsul tau si de aceea am presupus ca mi te adresezi mie.
100k euro ar veni in canadieni aprox. la cursul de azi nu mai putin de 154.126 CAD si Papadie draga tre sa-ti spun cu durere mare ca pana si-n aceasta tara unde sez acu' e tare tare greu sa faci acesti bani.
In plus parca eram la threadul "Ptr ce salar v-ati intoarce in Ro?" nu-i asa?

Era vb despre salariul pt care NE-AM intoarce in RO, nu pe care l-am mulge

Mergi la inceput