Pentru ce salariu v-ati intoarce in Romania ????

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxi2004 spune:

ellej - parerea mea este ca depinde de cum sunteti voi doi construiti sufleteste: daca ati plecat din casa parinteasca la 35 de ani si atunci din cauza ca vi s-a marit familia si si atunci cu bocete ca de inmormantare - cred ca va va fi greu intr-o tara straina asa ca mai bine ramneti acasa - ca salariile voastre sunt oricum foarte bune ( asa salarii gasesti in elvetia ..). Daca din contra sunteti mai independenti, ati crescut singuri copilul, etc, etc va va fi mai bine afara - si asta din cauza civilizatiei .. Dar asta depinde numai de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Ca tot vorbiti de bani, uitati-va www.zf.ro/articol_110894/cel_mai_mare_salariu_oficial_din_romania_110_000_de_euro_net_lunar.html" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

quote:
Originally posted by liliana csaki

Ca tot vorbiti de bani, uitati-va www.zf.ro/articol_110894/cel_mai_mare_salariu_oficial_din_romania_110_000_de_euro_net_lunar.html" target="_blank">aici

Pozele noastre
Poze noi
poze nou-noute

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

quote:
Originally posted by roxi2004

ellej - parerea mea este ca depinde de cum sunteti voi doi construiti sufleteste: daca ati plecat din casa parinteasca la 35 de ani si atunci din cauza ca vi s-a marit familia si si atunci cu bocete ca de inmormantare - cred ca va va fi greu intr-o tara straina asa ca mai bine ramneti acasa - ca salariile voastre sunt oricum foarte bune ( asa salarii gasesti in elvetia ..). Daca din contra sunteti mai independenti, ati crescut singuri copilul, etc, etc va va fi mai bine afara - si asta din cauza civilizatiei .. Dar asta depinde numai de voi.

Haha, nu e cazul cu bocetele, desi familia e importanta pentru noi, dar noi de tinerei ne-as "desprins" de cuib. Sotul prima oara s-a mutat singur pe la 18 ani, eu cand aveam 22, deci nu asta ar fi problema si nu le-am cerut ajutorul parintilor deloc pana sa apara bebe. Copilul e mic, 1,6 ani, cu el intr-adevar ei ne ajuta mult.

Avem salarii si o viata destul de bune aici, de aia de codim, e ca in povestea cu vrabia din māna si cioara de pe gard. Si nici nu suntem asa de ingroziti de Romania cum par a fi majoritatea celor care au plecat (desi stiu ca mai avem mult pana la gradul de civilizatie de dincolo).

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Cand vorbeam de salariile acelea (capitala europeana vs bucuresti), ma refeream desigur ca venit lunar pe familie nu pe persoana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ellej, eu din ce spui cred ca n-are rost sa plecati.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ruxij

Ellej, eu din ce spui cred ca n-are rost sa plecati.

Multumesc pentru opinie. Pana la urma vom vedea ce oferte apar si punem in balanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

La fel zic si eu, sa nu pleci, cine are bani o duce bine si e fericit oriunde in lume....partea cu civilizatia, no comment.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaCan spune:

M-as intoarce pt minim 100K euro in mana pe an, as lua banul si bineinteles as veni fuguta inapoi. :) Primesc vreo oferta concreta ? :):):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Trei subiecte mai jos ati declarat ca nu v-ati intoarce niciodata in RO da' la salar mare vaz ca-steti primele

Mergi la inceput