Pentru ce salariu v-ati intoarce in Romania ????
Raspunsuri - Pagina 17
roxi2004 spune:
ellej - parerea mea este ca depinde de cum sunteti voi doi construiti sufleteste: daca ati plecat din casa parinteasca la 35 de ani si atunci din cauza ca vi s-a marit familia si si atunci cu bocete ca de inmormantare - cred ca va va fi greu intr-o tara straina asa ca mai bine ramneti acasa - ca salariile voastre sunt oricum foarte bune ( asa salarii gasesti in elvetia ..). Daca din contra sunteti mai independenti, ati crescut singuri copilul, etc, etc va va fi mai bine afara - si asta din cauza civilizatiei .. Dar asta depinde numai de voi.
liliana csaki spune:
Ca tot vorbiti de bani, uitati-va www.zf.ro/articol_110894/cel_mai_mare_salariu_oficial_din_romania_110_000_de_euro_net_lunar.html" target="_blank">aici
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by liliana csaki
Ca tot vorbiti de bani, uitati-va www.zf.ro/articol_110894/cel_mai_mare_salariu_oficial_din_romania_110_000_de_euro_net_lunar.html" target="_blank">aici
Pozele noastre
Poze noi
poze nou-noute

POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
ellej spune:
quote:
Originally posted by roxi2004
ellej - parerea mea este ca depinde de cum sunteti voi doi construiti sufleteste: daca ati plecat din casa parinteasca la 35 de ani si atunci din cauza ca vi s-a marit familia si si atunci cu bocete ca de inmormantare - cred ca va va fi greu intr-o tara straina asa ca mai bine ramneti acasa - ca salariile voastre sunt oricum foarte bune ( asa salarii gasesti in elvetia ..). Daca din contra sunteti mai independenti, ati crescut singuri copilul, etc, etc va va fi mai bine afara - si asta din cauza civilizatiei .. Dar asta depinde numai de voi.
Haha, nu e cazul cu bocetele, desi familia e importanta pentru noi, dar noi de tinerei ne-as "desprins" de cuib. Sotul prima oara s-a mutat singur pe la 18 ani, eu cand aveam 22, deci nu asta ar fi problema si nu le-am cerut ajutorul parintilor deloc pana sa apara bebe. Copilul e mic, 1,6 ani, cu el intr-adevar ei ne ajuta mult.
Avem salarii si o viata destul de bune aici, de aia de codim, e ca in povestea cu vrabia din māna si cioara de pe gard. Si nici nu suntem asa de ingroziti de Romania cum par a fi majoritatea celor care au plecat (desi stiu ca mai avem mult pana la gradul de civilizatie de dincolo).
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
ellej spune:
Cand vorbeam de salariile acelea (capitala europeana vs bucuresti), ma refeream desigur ca venit lunar pe familie nu pe persoana.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
ellej spune:
quote:
Originally posted by ruxij
Ellej, eu din ce spui cred ca n-are rost sa plecati.
Multumesc pentru opinie. Pana la urma vom vedea ce oferte apar si punem in balanta.Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
blackpanterro spune:
La fel zic si eu, sa nu pleci, cine are bani o duce bine si e fericit oriunde in lume....partea cu civilizatia, no comment.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
AlinaCan spune:
M-as intoarce pt minim 100K euro in mana pe an, as lua banul si bineinteles as veni fuguta inapoi.
:) Primesc vreo oferta concreta ? :):):)
papadie spune:
Trei subiecte mai jos ati declarat ca nu v-ati intoarce niciodata in RO da' la salar mare vaz ca-steti primele