Educatoarea catre copil: capiatule stai ....
Raspunsuri - Pagina 2
Cristina_C spune:
Au facut treaba asta la Super Nanny (adica sa-i puna copilului eticheta pe spate)?!
Atunci nu ma mai mira nimic...
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
violeta69 spune:
lavi ai dreptate! 

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar" 
filofteia spune:
Da fetelor... i-au pus eticheta si in fata si in spate... copilasul avea 6 ani (de fapta erau doi gemeni, un baiat si o fata), pentru ca nu recunoscuse ca el a spart o vaza...
Drept sa spun eu una sa fi fost parintele nu acceptam... dar apoi mi-am spus ca sunt eu mai libertina... sau poate nu stiu cum as reactiona, daca m-ar mintii Adi, pentru ca n-a facut-o niciodata, iar cand a incercat i s-a retezat clar.
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by violeta69
nu e normal...dar la noi se poate orice!
la gradinita lui fi-meu se poarta lipitul unei hartii pe care scrie PROSTUL...sau MAGAR sau asa ceva (ca el nu stie sa citeasca si nu mi-a spus exact ce scria!oricum nu de bine!).. si se plimba prin gradinita copilul/copii sa vada toti ceilalti!!!
geniest spune:
quote:
Originally posted by teo1970
[quote]Originally posted by violeta69
nu e normal...dar la noi se poate orice!
la gradinita lui fi-meu se poarta lipitul unei hartii pe care scrie PROSTUL...sau MAGAR sau asa ceva (ca el nu stie sa citeasca si nu mi-a spus exact ce scria!oricum nu de bine!).. si se plimba prin gradinita copilul/copii sa vada toti ceilalti!!!
Teo...eu una nu-mi explic decat prin faptul ca de cativa ani buni au ajuns sa profeseze seriile de la "particulari". Sunt o sumedenie de scoli (nici nu stiu cum sa le spun) care scot educatoare si invatatoare pe banda. Ca si medici. Cunosc medici care profeseaza in spitale mari (de ex. Municipal) unde a ajuns cu spaga dupa ce a terminat prima serie de medicina la particulara "acreditata". Iti dai seama ca parte din acesti absolventi au ajuns sa profeseze deja. Eu zic ca si asta ar putea fi o explicatie.
cl spune:
quote:
Originally posted by filofteiaquote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by violeta69
--------------------------------------------------------------------------------
Incredibil!
Ceva de genul asta am vazut la "super nanny" dar pe hartie scria mincinos si copilul trebuia sa o poarte si acasa si la gradi... mie una mi s-a parut umilitor.
WOW!!!!! Deci super nanny, nu e chiar super!!!!! Chiar e psiholog???? Nu-mi vine sa cred! Educatie cu umilinta! WOW!!!!
Claudia
Cristina_C spune:
E aceeasi Super Nanny -Irina parca- despre care era vorba la subiectul despre Rares de la "Parintii intreaba..." ?
Pana la urma e psiholog sau nu?
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
cl spune:
Da, Cristina. E aceeasi. Si asa nu m-am omorat eu dupa emisunea aia, acum chiar ca-s lamurita!
Claudia
Cristina_C spune:
Si aici avem Super Nanny dar macar e psiholog si, sincer, n-a "intreprins" nimic care sa ma revolte.
Cristina,
mama lui
Cresc...
roxi2004 spune:
si in fr este supernany (M6) si la fel nu a facut nimic aiurea.
revenind la subiect, este incredibil ce se poate intampla in gradinite .. mai ales la grupa mica unde saracul copil nici nu stie bine ce i se intampla .. Si ne miram de unde vin copii acasa cu obiceiuri, cuvinte noi.