Educatoarea catre copil: capiatule stai ....
Capiatule stai la locul tau...asa i se adresa educatoarea unui copilas de grupa mica de la o gradinita in Drumul Taberei. Am ramas masca ! Asa e peste tot ???? Asa e normal ??? ca eu nu mai stiu ce e normal si ce nu......
Raspunsuri
Cristina_C spune:
Cum sa nu mai stii ce-i normal si ce nu? Sigur nu-i normal sa jignesti
!
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
numeioana spune:
Vai de mine!! Si eu am cel putin un copil care ma innebuneste zi de zi la gradinita, dar mi-e foarte drag de el si chiar daca nu l-as avea asa la inima tot n-as putea sa-l jignesc! E de neacceptat! Si daca i-a zis in gluma, nu cu rautate, tot nu e normal!
Nu i-ai zis nimic, Geniest? Trebuia sa-i atragi atentia!
bebe?!
Ioana, cea mai optimista aspiranta
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
violeta69 spune:
nu e normal...dar la noi se poate orice!
la gradinita lui fi-meu se poarta lipitul unei hartii pe care scrie PROSTUL...sau MAGAR sau asa ceva (ca el nu stie sa citeasca si nu mi-a spus exact ce scria!oricum nu de bine!).. si se plimba prin gradinita copilul/copii sa vada toti ceilalti!!!
si cu metoda asta feudala vor ca acesti copii sa fie bine educati...
al meu e un copil energic,are energie cat 10 copii,el nu a stat niciodata locului,tot timpul comenteaza,vorbeste vrute si nevrute,rade,uneori tipa....dar e un copil inteligent cu multa imaginatie,respectos si milos....
stiu ca uneori e insuportabil,dar asta e el....
acasa e invata sa fie politicos,sa stea cuminte,sa asculte...dar,eu cred ca e inca mic si nu are rabdare sa stea smirna la lectii...dar de aici pana la a suporta umilinte e cale lunga....
inca nu i-am zis nimic educatoarei,dar nici mult nu mai am....
cam astea,ar mai fi si altele dar ma abtin....
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar" 
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by violeta69
la gradinita lui fi-meu se poarta lipitul unei hartii pe care scrie PROSTUL...sau MAGAR sau asa ceva (ca el nu stie sa citeasca si nu mi-a spus exact ce scria!oricum nu de bine!).. si se plimba prin gradinita copilul/copii sa vada toti ceilalti!!!
Incredibil!

Adina +
Olivia Karla 04.03.2004
geniest spune:
N-am spus nimic ca eu eram pe hol, a intrat spunandu-i copilasului asa si a inchis usa imediat. Oricum eram destul de bulversata eu eram acolo sa incerc sa aflu cam cand pot sa-mi inscriu copilul la gradinita pentru septembrie.
Este vorba de gradinita 208pe valea Oltului care din sept anul trecut e mutata intr-o scoala pe Cetatea Histria pentru ca n-a primit aviz de functionare.
filofteia spune:
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by violeta69
--------------------------------------------------------------------------------
Incredibil!
Ceva de genul asta am vazut la "super nanny" dar pe hartie scria mincinos si copilul trebuia sa o poarte si acasa si la gradi... mie una mi s-a parut umilitor.
violeta69 spune:
de acolo s-o fi inspirat si educatoarea....
si titusi la gradinita?!
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar" 
lavi02 spune:
De unde rezulta ca emisiunea super nany e ea insasi o MAGARIE!
Peste tot pe unde am citit zice asa: trebuie sa LAUZI comportamentele POZITIVE si sa le IGNORI pe cele negative. Nu sa faci caz de cele negative, ca atunci copilul persista in ele.
Copilul vrea atentie. Daca o primeste cand face lucruri bune si nu o primeste cand face lucruri rele se va plictisi la un moment dat sa faca lucruri rele daca nimeni nu-l baga in seama.
Iar categorisirea negativa, de genul: rau, lenes, micinos, prost, mofturos la mancare, etc, il face pe copil sa aiba o imagine proasta despre el si sa creada ca nu se poate corecta. Daca mama/educatoarea ma caracterizeaza astfel inseamna ca asa sunt si nu ma pot schimba.
Decat la Super Nanny mai bine uitati-va la Scoala parintilor facuta cu cap de BBC, martea la 19.25 pe TVR2.