Mamici de septembrie-octombrie 2007. (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Bun gasit!

Ma treceti si pe mine pe lista lui octombrie?
UM 02.01.2007 DPN 06.10.2007

Multumesc... si.. sarcina usoara.. noua, tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie24 spune:

Buna! Bine v-am gasit!!! Va rog tare mult spuneti-mi si mie cum sa ma inscriu in listuta sau treceti-ma voi ... please
um 15.12.2006 dpn 21.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Oau ce de burticute ni se alatura! Bun venit, sarcini usoare si bebici sanatosi-voinici!
Ajutor! Va rog sa ma ajutati cu remedii ori medicamente (acceptate in timpul sarcinii) impotriva arsurilor la stomac! Maine am sa intreb si in farmacie daca am voie in primul trimestru sa iau medicamente impotriva arsurilor, insa ma gandesc ca poate se mai confrunta cineva cu ele si are deja informatii care m-ar putea ajuta. De aproape o saptamana am seara arsuri foarte puternice si nu stiu efectiv cu ce sa le combat. Multumesc anticipat.
Sa auzim numai de bine!

7+

www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Marunzika
Va rog sa ma ajutati cu remedii ori medicamente (acceptate in timpul sarcinii) impotriva arsurilor la stomac[/blue]! Maine am sa intreb si in farmacie daca am voie in primul trimestru sa iau medicamente impotriva arsurilor, insa ma gandesc ca poate se mai confrunta cineva cu ele si are deja informatii care m-ar putea ajuta. De aproape o saptamana am seara arsuri foarte puternice si nu stiu efectiv cu ce sa le combat. Multumesc anticipat.
Sa auzim numai de bine!

7+

www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby[/b]

Eu am citit pe Internet de Novalox... dar tot intr-o discutie intre persoane insarcinate... cred ca cel mai bine e sa-ti recomande doctorul tau ceva... Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna dimineata gravidutelor!

Ce nostalgie ma apuca citindu-va printre randuri emotiile sarcinii!
Am "bufnitat pe forum cele noua luni cu drag,acum....ceva mai greu cu bebelina care s-a nascut pe 6septembrie 2006!

Va urez la toate sarcina usoara si sa va dea Dumnezeu numai bebei frumosi asa ca la noi la "bucurii de septembrie 2006"

Un salut special pentru Alé - te felicit din toata inima,ma bucur enorm pentru tine,sa ai o sarcina frumoasa asa cum ti-o doresti!!

P.S.aveti grija sa nu va ingrasati prea mult,eu am depasit norma....
26kg,am pierdut 15restul mai vedem!

Pupici

Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_florea spune:

Fetelor cand ar trebui sa se vada embrionul la ecograf? Eu am fost ieri la eco si s-a vazut doar sacul care ar corespunde unei sarcini de 4-5 sapt ori dupa calculele mele ar trebui sa fie cam 5-6 sapt. Dr a zis sa vin peste 2 sapt dar eu deja am intrai in panica. Stiti un cab.privat unde se fac eco 3D si dureaza mai putin programarile?

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

incearca intai
la herghelgiu la ueroclinic, medsana, sanador, apoi la dr iosup la CMU Unirea si mai iti dau un nr. de tel pt programare 0724464646, si daca nu gaseseti incearca la cab particular al Dr Vladareanu, care e f aproape de euroclinic, nu stiu acum nr. de tel dar sunt sigura ca daca dai cautare pe google il afli imediat!
iti tin pumnii si tine-ne la curent pls!

Numai bine la toata lumea!

Pinacolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Cabinetul particular al Dr vladareanu este in:
pe str.Polona la intersectia cu sos Stefan Cel Mare
la parterul primului bloc cum intri pe Polona pe stanga(dinspre sos Stefan Cel Mare)

tel:2106084;

Pinacolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaradu spune:

julie o sa nastem in aceeasi zi
la ce spital mergi??

7+
o asteptam pe bebita
http://bd.lilypie.com/fHPZp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

quote:
Originally posted by cristina_florea

Fetelor cand ar trebui sa se vada embrionul la ecograf? Eu am fost ieri la eco si s-a vazut doar sacul care ar corespunde unei sarcini de 4-5 sapt ori dupa calculele mele ar trebui sa fie cam 5-6 sapt. Dr a zis sa vin peste 2 sapt dar eu deja am intrai in panica. Stiti un cab.privat unde se fac eco 3D si dureaza mai putin programarile?

cristina

Draga cristina nu iti face griji si eu am trecut prin asta. Citeste te rog ce am postat la sectiunea anterioara (5) la pagina 18. Stai linistita, e prea mica sarcina sa se observe embrionul mai asteapta asa cum ti-a spus dr. Stiu ce spun, sunt patita.
Capul sus si mult optimism, doar nu ne lasam doborate nu?

Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea

Mergi la inceput