Mamici de septembrie-octombrie 2007. (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Salutare burtici!
Nana imi pare rau ca te simti atat de rau, incearca sa bei apa minerala sau ceai...
Si noi am zacut tot weekend-ul ca o placinta, dar ce sa facem daca ne este ori somn ori rau...Sunt multumita ca nu mai
ca ajunsesem sa cred ca dau in bulimie cum mancam ceva cum fuga la baie.
Cel mai rau este faptul ca poftesc foarte rau, doamne fereste sa aud de ceva, sau sa-mi treaca ceva prin creieri ca mi se umple gura de apa...Se pare ca trec de la o extrema la alta, pina acum nu prea mancam acum creierii astii nazaresc toate tampeniile...
Sim stiu ca noi avem o situatie asemanatoare cum procedezi cu dr.T te vezi tot la 2 saptamani? Mie mi-a zis sa ne vedem asa pina la 14 saptamani(atata timp cat iau si tratamentul), numai ca ultima data nu era asistenta sa-mi faca programarea atunci si am sunat dupa vreo 2 zile si m-a programat peste 1 luna (practic cand ar trebui sa ma duc data viitoare)...Nu stiu ce sa fac sa ma duc fara programare...Imi este totusi teama sa astept pina am programare, desi bebe era bine si eu ma simt cat de bine se poate in asemenea situatie....
In rest va doresc o saptamana fara prea multe greturi, caci uneori sunt groaznice...

mirella
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata si de la mine. Am o zi oribila, probleme personale, probleme de birou, o zi super super aglomerata si stresanta, si pe deasupra m-am ales cu o candida de toata frumusetea. Adica banuiesc dupa simptome, respectiv mancarimi, ca secretie nu prea e. Acum 2 saptamani la analize nu aveam nimic si nici nu a iesit nimic. M-a pocnit de sambata, azi am recoltat, insa nici nu stiu cu ce pot trata. In afara de apa cu bicarbonat si nu spalaturi, ci numai tamponat. Ce naiba sa fac?

De rau nu imi e rau, ma simt mult mai bine. Mai am usoare greturi, uneori mananc foarte mult, alteori mai putin. Nu am cine stie ce pofte si daca am mai mult ma rasfat. Cineva zicea de apa, si eu varsam de la apa in perioada mea de rau. Solutia a fost sa nu mai beau apa, decat suc.

Nu imi arde de nimic azi si trebuie sa trag de mine. Am atatea probleme de imi vine sa fug in lume, si trebuie sa ma adun sa le rezolv si sa ma ocup si de petrecerile piticei.

Rox 9+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mirella, mercic de sfat.
O sa incerc cu ceai, ca la mine apa minerala nu da randament. Am incercat chiar si cu apa minerala cu gust de lamaie, ca se gaseste aici, dar degeaba, efectul este acelasi.

Nana, 8+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nana iti raspund aici ca nu situ cat de des intri la noi.

Stiu cum este sa nu poti sa bei nimic am trecut exact prin acelas lucru. Incearca in perioada in care te simti putin mai bine sa bei apa cu gaz (ajuta mult) si sa mananci fructe cu continut lichid, eu mancam pepene rosu (scuze daca va fac pofta) e foarte bun pentru rinichi. Incearca asa. Daca nu merge vezi daca poti bea supe (sunt si hranitoare pe deasupra). Nu e de glumit pentru ca pe langa infectia urinara poti si sa te deshidratezi si sa ajungi la perfuzii. Ah, o alta chestie care functiona la mine. Cand bei stai intinsa in pat (stiu ca si lucrezi insa trezeste-te mai devreme putin) ia inghitituri mici si fa pauza intre ele, nu te ridica brusc si dupa ultima inghititura mai stai 10 min in pat pana te ridici altfel dai totul afara. Curaj, mai e putin.

Succes la ecografie si sa imi spui cum a fost.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 11 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nana mai incearca sa storci o lamaie in apa plata si sa bei de cate ori ti-e sete, insa sa fie destul de concentrata ca sa-ti taie greatza.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 11 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

buna dimineata, burticutze dragi!

intru si eu numai sa vad ce mai faceti, sa va salut si sa va pup pe obrajori si pe burticutze si sa va spun si despre noi cateva cuvinte.

noi suntem bine, azi intram in sapte saptamani, ma cam incearca niste greata, in rest as dormi la greu si as manca non-stop.

cu sebi mi-e mai greu, pentru ca vrea sa-l iau tot timpul in brate si incerc sa evit orice fel de efort. din fericire , am ajutorul mamemi mele, care vine zilnic, in fiecare dupa-masa pe la mine, si ma mai ajuta cu sebi - il scoatem pe afara, ne plimbam, facem cumparaturi.

citesc si eu din urma si revin.

acum am si eu o intrebare pentru voi: puteti sa-mi spuneti si mie voi ce medicament ati luat pentru greturi?

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 6 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Exact cum speram sa nu fie cazul. Bunica este pe moarte, faza finala. Cica nu mai apuca sambata. Mama saraca nu mai poate, eu nu prea reusesc sa o ajut. De la serviciu nu pot lipsi ca se face apoplexie, cu chiu cu vai am luat si eu o zi libera vineri pentru ziua piticei. Pe ea nu am cu cine sa o las seara, si daca plec mai devreme de la birou sa o iau eu cred ca iese iar scandal. Zau daca stiu ce sa mai fac. Ca sa nu mai zic de ziua fetitei, petrecrile sunt deja organizate, nu stiu cum o sa fac daca moare pana atunci - asa zic medicii. Am un moment in care simt ca nu mai pot si as fugi in lume. Bietul BB2 cat stres si cate probleme suporta de la mine.

Nu va mai zic de candida aia afurisita ce ma deranjeaza, de imi vine sa plang. Si confirmare rezultat abia peste 7 zile lucratoare.

Rox 10+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Luna, sarumana mult. O s aincerc sa vad daca reusesc.
Pana acum m-am fortat si mai am un pic si termin o sticlutza de 500ml de apa plata. Desi stiam ca -mi este rau, cateodata ne-o facem cu mana noastra , am dat inainte si am baut, daca asta-i face bine lui bebe.
O sa incerc si cu ceai sau o lamaie stoarsa intr-un pahar cu apa. Am mai baut si parca mai rau imi e, mai tare mi-e greatza, dar o sa dau inainte.

Te pup si te imbratisez tare. Sa te faci bine si sa scapi de infectia aia urinara care te chinuie.
Pupici pe burtik.

Nana, 8+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidushka spune:

Buna, fetelor! eu sunt noua si am citit cu drag tot ce scrieti!Sunt o mamica de septembriesi eu.Ar trebiu sa nasc pe 25 septembrie.este primul nostru copil si suntem in al noulea cer.
Ma bucur tare mult ca o sa am cu cine schimba pareri, sg inconvenient este ca inca nu am internet acasa(tb sa ne mutam) si scriu de la munca cand am timp.
In primul rand, as vrea sa imi recomandati un medic ginecolog bun din Brasov. Care sunteti din brasov, astept raspunsurile vstr.
apoi, ce este cu lista despre care vb voi?? ma intereseaza si pe mine.
In rest, eu sunt bine, rareori am greturi, usoare, am pofat mare de mancare si as dormi incontinuu.
Va pup si mai vb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Dragi burtici,

Eu sunt mai bine saptamana asta sper sa ramana asa pt ca vineri ma intorc in tara si am de dat niste ex,vai de capul lor ex la cat am invatat va dati seama...saptamana trecuta am fost dezastru eram in saptamana 9 si am crezut ca ma mai lasa greturile si voma,dar la mine sau intensificat mai tare...sper sa ma lase macar acum.

Nana imi pare rau ca treci si tu prin asa ceva si mie imi este rau de la apa dar biau numai cata am nevoie,nu pot bea 2 litri pe zi niciodata nu am putut sa beau atatea lichide.

Roxana imi pare rau pt bunica ta,dar ce putem face asta e viata si trebuie sa mergem inainte.

Bumbita eu nu am luat nici un medicament pt greata ...am suportat cu stoicism.

Liana bine ai venit ,era cazul sa-ti faci si tu aparitia,dar sa fii cumintica si sa stai in pat..o sa vezi ca totul o sa fie bine.

FETELOR oare salam avem voie sa mancam?eu am gasit un salam care-mi place la nebunie am mancat doar o data pt ca mie frica.

LAVINIA10+

Mergi la inceput