Mamici de septembrie-octombrie 2007. (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Pentru noile mamici " Bine ati venit!!!!!!!!!!"Pentru vergeturi eu am folosit cand am fost graviduta data trecuta si mi-a placut f mult Relancyl maternity.
La cosmetica, coafor m-am dus pe toata perioada sarcinii si m-am epilat cu ceara, nu au fost efecte negative!
Acum greturile nu-mi dau pace, sunt absolut enervante, iar bb1 Luca sta in pat cu mine, acolo mananca, doarme si ne jucam pana vine tati care-l preia!
Sper sa treaca cat mai repede aceasta perioada care e grea, mai ales la JOB.Lasa ca ne descurcam noi! Apropos voi ati anuntat la job ca sunteti gravidute? eu inca nu!

+7 si mama de Luca 1an si 3 luni

Pinacolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marushka spune:

irinabobemultumesc pentru indicatii. De saptamana asta voi merge la doctor sa imi fac o programare. Eu m-am gandit sa merg la Elias, oare as putea sa merg dupa ora 5.30 adica dupa ce ies de la servici?! as gasi pe cineva acolo sa imi pot face o programare. Am auzit lucruri bune depre dr. Tutunaru si dr. Parvu Ion, voi ce stiti despre ei, si daca ati putea sa imi dati si niste preturi pt consultatii si toate. Sau poate aveti alte propuneri tot pentru Elias (Eu as prefera sa merg aici pt ca e mai aproape de casa mea) Eu inca nu am un medic de familie, oare mi-ar putea recomanda cei de la Elias unul sau ei nu se implica in asta de obicei?! Daca ati putea sa ma lamuriti si pe mine, v-as fi foarte recunoscatoare

Taniusha 7 +

asteptam BeBe in septembrie
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilirusu spune:

Buna fetelor!Eu ma simt bine,nu am greturi,acele pete maronii apar occazional,nu sunt in cantitate mare si nu ma doare burta.Nu stiu cum sunteti voi dar eu nu am pofta de mancare,cand deschid frigiderul nimic nu imi place,ma stramb la orice mancare.A mai trecut cineva prin aceleasi probleme?
Actualizati lista si cu data mea de nastere=10.03.1974

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

quote:
Originally posted by Taby

Buna la burtici...eu mi-am trims datele si si astept sa apar si eu pe listuta din sept.
tabytha

Gata esti acum pe listutza

quote:
Originally posted by lilirusu

Actualizati lista si cu data mea de nastere=10.03.1974
lilirusu

Am actualizat listuta

vickyfilip te-am trecut si pe tine, insa daca poti sa ne spui si cand ai avut ultima menstruatie ca sa fie complete datele

Rog fetele care nu se regasesc sa dea un semn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riana spune:

Buna dimineata fetelor,
eu si bb ne-am facut un obicei din a ne trezi la 4 dimineata iar acum mor de somn.
Maine merg la dr si abia astept sa-mi spuna ca totul e bine.
O zi buna la toate gravidutele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Neata si de la mine, sa aveti o saptamana cat mai usoara! Eu sunt nemancata, nu am chef sa mananc nimic, nici macar fructe! Of, si mi-e foame! Am o permanenta si usoara stare de greata, nu vomit dar nici nu pot sa aud de mancare. Cel mai greu imi este sa-i dau Ilincai sa pape, cand are mancarica facuta cu carnita sunt terminata!

WE asta a fost destul de greu, Ilinca a tot facut febra, a facut mofturi la mancare...se simte si ca de o saptamana,d e cand a racit, nu a mai iesit afara...ma rog, o sa treaca toate.

Daca vreti sa-mi completati si mie datele: data nasterii 17.01.1974, voi naste cu Dr. Badiu la Municipal. Thx.

Va pup.

Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si BB2 on his way ( DPN 09.09.2007)

http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

si mie completati-mi va rog dr. cristina vasiliu -municipal.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Buna dimineata! Eu ma simt suspenct de bine. Ma simt super, nu am nimic, nu-mi vine sa cred, totusi stau cumintica prin casa si prin pat dar asunt asa curioasa sa vad daca mai apare putin dezlipita placenta.
Si eu ma scol la 6 dimieata, am un "ceas "intern, dupa care nu mai pot sa adorm si pe la 8 dimineata mi se face din nou somn si ma rescol la 10. Asa viata dulce mai zic si eu. Trebuie sa ma dezobisnuiesc, ca o sa-mi fie greu cand o sa ma duc la servici.

In rest toate bune, ce ziceti daca ma duc la un eco abdominal se vede bine sarcina. Eu pana acum am facut doar eco transvaginal, dar nu mai am rabdare pana luni cand sunt programata la dr. mea.

Va pup

9+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Neata si de la mine si bun venit noilor garvidutze.

Liana, te pup tare si te imbratisez cu drag, iubita! Bun venit!

Eu sunt ca o leguma. Tot weekendul am zacut, iar ziua de ieri a culminat cu raul cumplit, seara am reusit si am varsat si m-am mai linistit. De mancat in continuare maninc doar ptr ca trebuie si atunci iau 2 inghitituri si mi se face rau. Azi avem 8 saptamani fix si ma incurajez singura ca nu mai e mult si cu ajutorul lui DD o sa ne simtitm mai bine.
Multumesc tuturor ptr sfaturi, in continuare sunt in cautare de detergent. Ma gandesc cu groaza ca am de spalat o gramada, ca sambata am schimbat lenjeria, prosoape de baie etc si s-au strans o gramada.
Azi am si scoala si cum greturile ating apogeul seara, ma gandesc cu groaza sa nu ma apuce iar pe la scoala, ca am cursurile de la 18-19:30.
Dar mergem mai departe. Macar bebe sa fie bine si sarcina sa evolueze asa cum trebuie.
Marea mea problema acum este ca nu pot bea apa, cum beau o gura mi se face rau instantaneu si ma ia cu lesin.
Ce as putea oare sa fac? A mai patit cineva asa si a gasit un remediu ceva?

Nana, 8+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

pitic-03, laurabyby si Carmenita sunteti si voi acum pe listutza

Irinabobe, danielle02 si nature v-am completat cu noile date

pupici la burtici

Mergi la inceput