Cand v-a crescut burtica

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voinea spune:

Eu sunt in 12 sapt si la a doua sarcina si deja nu ma mai incap hainele pe care le purtam inainte. Am trecut la pantaloni de gravida ca sa ma simt mai lejer. Fiind foarte slaba la mine a inceput sa se vada de pe la 9 sapt, dar sa nu iti inchipui ca poate cineva sa isi dea seama ca sunt gravida acum, dar eu care ma stiam cu burta lipita de sira spinarii observ o mare diferenta.
pentru tine este inca foarte devreme, dar faptul ca esti slaba o sa te faca sa te bucuri de burtica repede.

Mamica de Alex (3,9 luni) si graviduta de 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

mie pe la 16 saptamani a inceput sa mi se cunoasca. Si binenteles nici pantalonii nu-i mai incheiam la ultimul nasture. Ai rabdare, creste ea nu-ti face griji, mai incolo o sa ti se para ca ai avut burta dintotdeuna.
Te pup, sarcina usoara

gabi

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mie mi-a crescut greu burtica. Adica asa mi se parea mie. Abia pe la 28-30 de saptamani. La 22 de sapt. n-aveam burta aproape deloc. Uite aici dovada (si inca in poza mi-am scos burta in afara ca ma enervam ca nu se vedea nimic altfel).

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marushka spune:

Cand va incepe sa-mi creasca burtica va fi si mai cald si voi mai da jos si hainutele de pe mine si se va observa mai tare
Parca as spune la toata lumea ca astept o mandrete de copil... dar daca nu am burtica cum fac dovada
Da mie parca-mi pare ca incep sa ma rotungesc pe la talie... cred ca isi pregateste organismul teren pentru splendida burtica ce urmeaza sa vina
Va urez tuturor burticilor sarcina placuta si nastere usoara

Taniusha 6+

asteptam BeBe in septembrie
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Pe mine nu ma mai incapeau hainele la burta inca de acum 2-3 sapt. Ma intepa groaznic burta pt ca ma strangeau blugii si stateam toata ziua pe scaun.
Asa ca am trecut peste orice retineri si pt binele lui bb am trecut la o salopeta de gravide. Este cam maricica, dar merge. Si ma simt mult mai lejera asa. De multe ori ma uit in oglinda si mi se pare ca doar sunt balonata, nu ca e burta de la bb. Dar cred ca totusi este bb. Deja am intrat in 16 sapt, asa ca mi se pare OK sa se vada umpik. Eu una oricum sunt plinutza, asa ca proportiile se pastreaza si ai putea zice ca am o burta de grasa nu de gravida.

16+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

in luna a 7a, burtica mea era comparabila cu una de vreo 5 luni si destula lume imi zicea ca nu am cum sa fie sarcina atat de avansata.nu luasem decat vreo 7-8 kg. situatia s-a schimbat insa, am avut in total 18 kg fata de greutatea initiala, iar burtica devenise destul de respectabila. bebelina a avut 3.500 si 50 de cm. acum, la aproape 2 luni de la nastere, mai am doar 1 kg in plus. in schimb mi-a ramas ca amintire o colectie impresionanta de vergeturi. cica s-ar rezolva cu vreo 5 milioane, am dubii, dar o sa ma interesez mai incolo.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chris80

in luna a 7a, burtica mea era comparabila cu una de vreo 5 luni si destula lume imi zicea ca nu am cum sa fie sarcina atat de avansata.nu luasem decat vreo 7-8 kg. situatia s-a schimbat insa, am avut in total 18 kg fata de greutatea initiala, iar burtica devenise destul de respectabila. bebelina a avut 3.500 si 50 de cm. acum, la aproape 2 luni de la nastere, mai am doar 1 kg in plus. in schimb mi-a ramas ca amintire o colectie impresionanta de vergeturi. cica s-ar rezolva cu vreo 5 milioane, am dubii, dar o sa ma interesez mai incolo.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

chris80 ce bravo esti tu! sa ramai doar cu un kg e super bine! As vrea si eu la fel, mai putin vergeturi Sa-ti traiasca bebelina Alexandra si sa se faca mare sanatoasa si frumoasa!

Taniusha 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

eu nu am fost nici slaba nici grasa pana sa raman gravida. avem 60kg la 1,71m. in sarcina am luat 19 kg in total. de cunoscut s-a cunoscut aproape imediat ca am ramas insarcinata. adik pe la 10 saptamani mi se vedea burtica destul de proeminenta. talia mea s-a ingrosat treptat pe fiecare luna. pe la luna a 4-5 am renuntat la vechile haine si am recurs la altele adecvate. am nascut un baietel de 3,3 kg si 51 cm. acum dupa 5 luni si jumatate mai am 4 kg de dat jos. nu am tinut nici un fel de dieta, nu m-am abtinut de la nimic si nici exercitii fizice nu am facut absolut deloc. mereu imi propun, dar sunt atat de obosita uneori si mai ales de lenevoasa... e chestia de vointa pana la urma, iar eu stau prost de tot la categoria asta. de vergeturi, ce sa zic... nu prea am de la sarcina. pe burta si sani ma ungeam continuu cu crema si nu am nici o dungulita macar, iar pe fund aveam dinainte datorita slabirii/ingrasarii repetate si de scurta durata. eu zic ca o sa te saturi si de burtica, asa ca nu dispera ca nu se vede deocamdata. eu am prins si toata vara cu burta mare si a fost un devarat chin pe caldurile alea. sarcina usoara in continuare.

Mergi la inceput

mirela0521 Ce crema ai folosit tu? Eu vreau sa stiu ca sa-mi iau toate masurile de protectie

Va sarut pe burtici!

Taniusha 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

nu iti inchipui ca am folosit creme speciale pt gravide, desi am vazut ca exista in magazine asa ceva. eu am dat cu lapte de corp cu vitamine de la avon in care am bagat o sticluta mica de vitamina A uleioasa cumparata de la farmacie. orice crema/lapte de corp este eficient. trebuie doar sa te tii de faza cu unsul ca sa ajuti pielea sa fie elastica si sa nu se forteze, sa te intinda brusc. sotul meu ma ungea in fiecare seara inainte de culcare, iar eu mai imi dadeam o data pe timpul zilei cand imi aminteam.

Mergi la inceput