Cand v-a crescut burtica
Raspunsuri - Pagina 3
gabdyd spune:
La mine a inceput sa creasca in luna a patra. Are doua sau trei boom-uri, unul in luna a patra, cand treci de la aproape nimic la o burtica bombata, altul prin luna a sasea si ultimul in luna a opta. atunci cresti vazand cu ochii.
Dar depinde de la corp la corp. Am o colega care nu a spus ca e insarcinata pana in luna a saptea cand nu a mai avut incotro. Eu mi-am dat seama la ea prin luna a cincea, dupa mersul de ratusca
.
De simtit o sa simti mult mai repede. Deja la 8 - 10 saptamani renunti la mare parte din pantaloni, putin mai tarziu si la fustele mai stramte, iar de pe la 16 nu mai poti dormi pe burta nici cu inaltatoare.
sa te bucuri de ala mic!
Diana
cde
marushka spune:
Cand mananc un pic parca mi se pare ca nu ma mai incap pantalonii dar inca nu se vede nimic din burta pe care o astept. In schim cel mic din burtica se face usor simtit, de nu mai pot de
de dimineata si de greturi la orice tip de mancare...
gabdyd multumim de raspuns ![]()
Sa fie burticile sanatoase si sa ne bucuram de 
Taniusha 7+
asteptam BeBe in septembrie
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png
mirela0521 spune:
in privinta greturilor, din pacate, cam asa o sa fie pana misca. cel putin la mine asa a fost. de
eu nu am prea avut probleme cu asa ceva pt ca nu pot sa ..., decat f rar cand simteam mirosuri puternice de mancare gatita. dar aveam o stare de rau/lesin continua. cand ajungeam acasa de la serv zaceam pur si simplu cate 2 ore. ca sa nu mai vorbesc de starile de somnolenta continua. picam ca un pui langa closca chiar daca zacusem cu ora inainte.
ca sa nu mai zic ca nici de mancat nu prea mancam de greata ce imi era. mai mult fructe, le-am luat pe rand pe fiecare tip in parte, pana nu le-am mai suportat pe niciunele, apoi am trecut la lactate, apoi la biscuiti/stiksuri. de dulciuri nu ma puteam apropia de nici o culoare iar inainte renuntam la mancare pt ceva dulce. nici acriturile nu mi-au placut. dupa ce a miscat, cam pe la 4 luni jumate', nu am ami avut probleme. puteam sa mananc orice. nici mirosurile nu ma mai deranjau atat de tare. nici somnolente asa nasoale nu mai aveam. iar cand eram pe la 7-8 luni trecusem in partea cealalta la insomnii si mancare la greu la orice ora daca imi era foame. bine nu iti inchipui ca mancam la 2 noaptea. dar la 10 seara daca imi era foame mancam, ceea ce inainte nu mi se intampla. si uite asa am luat 18kg. dar ceea ce conteaza este ca am facut un baietel frumos si sanatos care acum are 5 luni jumate si 8,6kg. as mai face unul la vara, dar din pacate trebuie sa ma intorc in toamna la serv.
iti doresc sarcina usoara si zile insorite...
ghizza spune:
buna fetelor! eu am 14 saptamani de sarcina si eu sunt tare necajita si nerabdatoare sa mi se vada burtica! abia astept! eu am fost
norocoasa nu am avut greturi aproape deloc, in schimb dorm in prostie, mai ales in primele 3 luni, eram epuizata mereu!
Iulia_Marina spune:
Buna burtici! Si eu am 16 saptamani de sarcina si se vede ceva ceva. Mama zice ca se vede bine dar eu ma uit in oglinda si mi se pare ca nu prea. Abia astept sa am burtica mare si sa ma mandresc cu ea. Apropo pot sa va spun ca sunt la prima sarcina si acum o saptamana l-am sisi simtit pe bb. Aparte ca l-am si vazut la eco 4 d la 14 saptamani si am descoperit tot atunci ca are putza. Va pup.
Iulia 16 saptamani 
marushka spune:
quote:
Originally posted by Iulia_Marina
.........l-am si vazut la eco 4 d la 14 saptamani si am descoperit tot atunci ca are putza. Va pup.
Iulia 16 saptamani
Eu sunt acum la 8 saptamani + (am mai crescut un pic :) ) dar burtica tot nu mi se vede. Adica, mie mi se pare ca nu se observa, dar sunt malonata si mi-e cam umflata burtica, asa mi se pare mie cand ma vad in oglinda. In rest, ma lupt cu greturile, hmm am descoperit ca usturoiul si ciupercile nici sa nu le miros nici sa nu le vad ca imediat mi se face rau, ceaiul de dimineata cu paine cu unt ma face sa ma simt bine si parca nici ziua nu mi se face greata rau de tot daca beau ceaiul. Hmmm.... voua ce vi se intampla?
Maine merg la doctor pentru prima oara sa imi faca analizele si poate fac si eco si ii aud si eu inimioara puiului meu
.Pupici la Burtici
Taniusha
8+asteptam BeBe in septembrie
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png
tzuna spune:
fetelor sunteti asa dragute ca va studiati burticile inca din primele saptamani.... Asa eram si eu. La mine s-a vazut destul de repede- pe la 12-14 saptamani pentru ca sunt micuta si eram f slaba. Acum am dita mai burta de cei din jur imi zic de vreo luna ca tb sa nasc. Asa ca as vrea uneori sa fie mai micuta sa pot si eu dormi mai bine sau sa fiu mai vioaie. Dar nu ma plang.
Asa ca aveti grija de voi si de burtici si indiferent cum sunt - mici , mari sunt frumoase. Iar voi veti fi din ce in ce mai frumoase. Bucurati-va de aceasta perioada cu bebeii la purtator. Cel putin pana prin luna a 7-a a 8-a e chiar frumos. Apoi e putin mai greu dar merita.
36s+1 zi
urmychance spune:
buna fetelor,
si eu sunt insarcinata in 8 saptamani, si 3 zile, nu se cunoaste nici o burta. Adica eu am plecat de la 70 kg la 1.63 si aveam burta de grasime. Acum nu se vede nimic. Dar nici nu vreau sa se vada inainte de 5 luni ca tb sa fac si eu cununia civila.
Mi-e greu ca vomit si mi=-e rau de la mirosuri, de la gandul la anumite chestii (salam sau mai stiu eu ce), sau pur si simplu din senin. Acum 20 min tocmai am vomat asa ca in filmele horror, ceea ce a facut-o si pe cumnata-mea (neinsarcinata de altfel) sa-mi urmeze actiunea:)
Bucurati-va de viata si de ceea ce aveti!
alionushca spune:
Ehei - burtica mea a inceput sa creasca pe la vreo 20 sapt., dar si acum la 34 saptamini am o burticuta mica, desi bebelusa e dezvoltata bine - am pus doar 9 kg, desi am mincat ce am vrut, cind am vrut si asa fac incontinuare. Si noaptea cind dorm nu pot spune ca mii greu cu burtica - da nu pot dormi pe burta - insa eu nu simt burtica - cu vreo luna in urma aveam frica dimineata ca nu mai am burtica, ma ridicam repee din pat si ,,o cautam,,
pentru ca in pozitia culcata parca nu mai era.
34+ Ilincuta
pozele mele cu burtica si fara
Aliona
Pepsi spune:
la prima sarcina s-a vazut abia pe la 6 luni, la a doua pe la 12s aveam deja o piine mica, acuma s-a vazut bine dupa 19 saptamini!
la prima sarcina abia asteptam sa mi se vada burta, ei, pe la 39saptamini abia asteptam sa scap de ea, nu mai puteam!sarcina usoara!
Flavia
23+
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie