George Michael in Romania

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

quote:
Originally posted by denizel

Crisiacob, imi pare foarte rau ca nu ai vazut nimic...:-(
Da' lasa, ca nici colegii tai nu s-au privit ochi in ochi cu el: GM avea ochelari fumurii .

Brendamitran, da' ce-ai sarit mai asa pe biata Carola? A zis ca pe ea nu a impresionat-o si are tot dreptul din lume sa nu fie impresionata de ceva/cineva, fara ca aceasta sa o "pateze" in vreun fel.

-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Nooooooooo,daca citesti mai atenta,o sa vezi ca nu ma iau de aprecierile nimanui despre cum i-a placut sau nu concertul,pe mine ma intrigase treaba cu play-back-ul,dar ma rog,nu merita s-o mai lungim.
Tzuni mic,si drag,si scump,io eram langa gagica asta care avea esarfa cu "iel"(cea cu tricou negru si esarfa neagra cu auriu):

http://www.compact.info.ro/index.php?section=articole&screen=articol&art_id=30426

Din pacate in poza mi se vede doar geaca de blugi,adica ceva albastru,langa o searfa cu Georgica......dar tipa a fost de milioane,a stiut absolut toate cantecele cuvant cu cuvant.....

Deci am fost cum priveai scena,in partea dreapta,pe unde a trecut el mai mult(partea in fata careia a cantat Loredana).
Tu unde fusesi?

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput