George Michael in Romania
Raspunsuri - Pagina 3
brendamitran spune:
Doamne,sa afirmi despre George Michael ca a facut play-back,mi se pare chiar nerusinare...oameni buni,daca na va spune nimic George Michael,atunci la ce ati mai fost pe stadion?
Ma refer la domnisoara sau doamna care a facut afirmatia.
Eu am stat chiar langa scena,in partea stanga,acolo unde s-a oprit mai des sa cante,nu ai fi putut sa-l tragi de sireturi,pentru ca intre noi si el erau numai bodyguarzi si englezi bine captusiti din cap pana in picioare cu aparatura de monitorizare,insa ai fi putut sa-l vezi de aproape,sentimentul este cu totul altul decat de la distanta,va asigur.....
A fost minunat,pentru cei care intr-adevar il admira,pentru cei care au crescut cu muzica lui,pentru cei care au cantat cu el,care au iubit pe muzica lui,care au plans pe muzica lui,a fost mirific......
Nu stii de cate ori in viata ai ocazia sa traiesti un astfel de sentiment,dar sincer,pe mine m-a furnicat pe sira spinarii si a fost prima data cand am trait asa ceva.....ceva pentru care nu am cuvinte sa-l descriu....
Nu sunt desueta,dar cred ca acest concert a fost in primul rand ceva de care romanii iubitori de muzica aveau nevoie,a fost apoi o lectie pentru cei care vor sau au pretentia sa cante,a fost un exemplu pentru organizatorii de spectacole si concerte de la noi.....
Cat despre Loredana,fiecare cu parerea lui,dar as vrea sa stiu cum ati simtit vibratiile vocii ei(apropos,tot live a cantat) si daca mai stiti vreo cantareata in prezent care sa aiba vocea ei.....
P.S.Tzuniiiiiiii.......de ce nu zisasi mama,ca vii acoloooo?
BRENDA
FOREVER YOUNG
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
carola spune:
quote:
Originally posted by brendamitran
Doamne,sa afirmi despre George Michael ca a facut play-back,mi se pare chiar nerusinare...oameni buni,daca na va spune nimic George Michael,atunci la ce ati mai fost pe stadion?
Ma refer la domnisoara sau doamna care a facut afirmatia.
BRENDA
FOREVER YOUNG
da, ai dreptate. mi-e rusine 5 minute. e bine?
scuteste-ma de afirmatiile de mai sus.
traiesc printre muzicieni si stiu mai multe lucruri. Nu am afirmat ca a facut play back. Doar era o intrebare.
Uneori, artistii mai fac si playback sau semi playback.
in fine... e suficient. ma duc la colt.
Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie
AnaGN spune:
Nu va mai ciondaniti!
Nu a facut playback, si totusi asta e un subiect candid.
SUBLIIIIIIIIIIMMMMMMMMM CONCERNTUL!!!!!!!!!!!!!!!
Acum sa mai vina si Madonna si sunt ok :)
carola spune:
eu am stat cam departe de scena si poate din cauza asta nu am intrat total in atmosfera.
Madonna vreau si eu!
Bau!
brendamitran spune:
Carola,ce te aprinzi asa,dragutza?
Ori te pui la colt,ori vrei sa te scutesc de afirmatii? Ori ti le insusesti,ori nu?
Tocmai,daca traiesti printre muzicieni,ar fi chiar deplasata intrebarea pe care ti-o puneai cu play-back-ul......
In fine,stai la colt cat poftesti matalutza,pata ramane..........
BRENDA
FOREVER YOUNG
carola spune:
nu meriti consumul de energie!
Pa!
Bau!
brendamitran spune:
Mai bine....bye!
BRENDA
FOREVER YOUNG
denizel spune:
Crisiacob, imi pare foarte rau ca nu ai vazut nimic...:-(
Da' lasa, ca nici colegii tai nu s-au privit ochi in ochi cu el: GM avea ochelari fumurii .
Brendamitran, da' ce-ai sarit mai asa pe biata Carola? A zis ca pe ea nu a impresionat-o si are tot dreptul din lume sa nu fie impresionata de ceva/cineva, fara ca aceasta sa o "pateze" in vreun fel.
-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Tzuni spune:
Mai frumoaselor si chiparoaselor!
Nu toti concertistii intra in legatura cu publicul asa dupa cum ne asteptam noi. Unii sunt mai rezervati, altii nu vor s-o faca, altii habar n-au sa faca asta. Si apoi....io nu m-am dus sa-l ascult pe GM strigand "simtiti energia?" sau "make some noise!" sau cine stie ce.... Io m-am dus sa-l aud cantad. Si a cantat EXTRAORDINAR ! Si, dincolo de asta, mie mi s-a parut ca tipul chiar s-a simtit bine pe scena: dansa, misca bine din si nu parea un robot venit sa-si faca treaba pt bani!
Brendoooooo, daca stiam, urlam mai tare, sa ma vezi....
URGENT
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
crisiacob spune:
Apropos, vine cumva Madonna pe la noi. Ca auzii o vorba prin vecini...
Daca vine si ea atunci pot sa mor linistita...
Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!