George Michael in Romania
Raspunsuri - Pagina 2
denizel spune:
Sheannamp, intrarea se face pana la 19! :-)
Abia asteeept!!!!
-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Sheannamp spune:
A fost DE EXCEPTIE!
Ce inseamna sa fii profesionist desavarsit! Sonorizare, voce, prezenta scenica si show de milioane!
Ma bucur mult ca m-am dus!
Un singur lucru a fost, poate, mai slab reprezentat! Si anume conexiunea cu publicul, asa cum se intampla la concertul trupelor rock de exemplu, unde este permanent un dialog intre trupa si public!
George Michael s-a concentrat prea mult pe interpretare! Care a fost intr-adevar ireprosabila dar, asa, cam de la distanta (poate si pentru ca eu am stat la peluza, diametral opus de scena)...
Oricum, e un concert deosebit cu niste proiectii de lumina si imagine extraordinare care nu trebuie pierdut! Daca aveti posibilitatea mergeti sa-l vedeti!
PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
denizel spune:
Ieeeeeee!!!!!!
Supeeer a fost!!!!
Sunt ragusita si ma ustura palmele ingrozitor!!!
Mai povestesc maine! :-)
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
carola spune:
Intr-adevar, proiectiile au fost super, la fel si filmuletele! Dar, mie G M nu mi-a transmis nimic. Cam sec, asta a fost impresia mea. O fi facut play back?
Sheannamp, ai dreptate. Nu a comunicat cu publicul.
Impresia mea la final...Abia astept concerul cu Rolling Stones.
Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie
Androix spune:
Ma bucur ca ati fost. Sunt sigura ca as fi venit si eu super incantata de la concert. Imi ramane sa sper ca nu a fost pentru ultima data cand George Michael canta la bucuresti.
Andreea, mama de Filip si Georgia
denizel spune:
Carola, cum mai sa faca playback? Clar nu a facut! :-)
Da, a fost poate putin rezervat la inceput, dar a fost extrem de amabil si dragut, fara aere de vedeta si fara fitze. A perfect gentleman :-) Asta e impresia pe care mi a lasat-o :-)
Am avut senzatia ca, abia cand a cantat bisurile si-a dat seama ca ar fi putut sa colaboreze mai mult cu publicul.
Mie concertul mi s-a parut un succes!
Danielaaaaa, Cristinaaaaa, asa cum ma asteptam, Lori m-a uciiiiis
Asa cum ziceam si pe celalalt subiect, s-a gandit ea asa, sa puna We are the champions si We will rock you, pe ritmuri de tarafu' din Clejani .
A, si ne-a prezentat si o "premiera mondiala" : ea in duet cu o inregistare de a ei, de cand avea 3 ani. Ceva cu "uiti vaporu' cum chieri si marinarii cum moari/Moari si da din chishioari"
Vorba unei prietene, e o 'facatura' cu aere de diva :-))
ralcat spune:
Denizel, ca bine zici de "diva" lori. io ma intrebam daca a auzit-o GM si cand omora We are the champions ... si cata vata si-a pus in urechi in cazul asta.
Dar el ... o fost super super super fain. Si punctual cum n-am servit nici un concert, a stiut si ca e in bucuresti, nu budapest, nu bulgaria, nu ungaria (stiti voi cum ne boteaza toti) ... si fara fitze si super voce si faine melodii ... of, mai vreau un concert tot cu el ca tare mi-a placut.
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
crisiacob spune:
A fost concertul vietii mele!
Mi-am retrait adolescenta, cand ii ascultam melodiile pe banda de magnetofon si purtam ochelari de soare si geaca de blugi cu gulerul ridicat.
Din pacate m-am orientat destul de prost atunci cand am cumparat biletele (cred ca pe 30 martie eram prima pe bileteonline ) pentru ca neavand experienta am crezut ca randul de langa tribuna VIP va fi excelent. N-AM VAZUT NIMIC!!! Si colac peste pupaza, la o luna dupa ce eram mandra ca aveam cele mai bune bilete, sefului meu i-a venit ideea sa faca un team-building la concer. Asa ca se apuca Cristina si le cumpara bilete de pe acelasi site dar, din pacate, aveau doar pe gazon in fata scenei). Le dau biletele (platite de firma, bineinteles) si le rad in fata :"Fraierilor, eu mi-am luat de o luna superbilete. Nu vin eu cu voi! N-o sa vedeti nimic daca vi se aseaza un galigan in fata!"
Si uite asa am luat o plasa....
Nu l-am vazut nici pe el, nici ecranul si nici efectele, pentru ca eram prea in margine. Ce mai...teapa de zile mari! Colegii, in schimb s-au privit ochi in ochi cu el
In concluzie, ca sa imi mai alin sufletul plin de oftica, stie careva cand va fi televizat concertul?
Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by denizel
Danielaaaaa, Cristinaaaaa, asa cum ma asteptam, Lori m-a uciiiiis
Asa cum ziceam si pe celalalt subiect, s-a gandit ea asa, sa puna We are the champions si We will rock you, pe ritmuri de tarafu' din Clejani .
A, si ne-a prezentat si o "premiera mondiala" : ea in duet cu o inregistare de a ei, de cand avea 3 ani. Ceva cu "uiti vaporu' cum chieri si marinarii cum moari/Moari si da din chishioari"
Vorba unei prietene, e o 'facatura' cu aere de diva :-))
Deniz! O fi cherit vaporu' da' nu di tatilea: l-am zarit in rochia iei! Din cari ieshira niste chicioari! !!!
Diva deci moari da' nu se preda! (dialect)
De marinarii nu mai stiu ninghica! Cred ca ierau niste chicioare pi acolo da' nu le-am recunoscut ca hiind de la marineri, n-aveau dungi!
Hai c-a fost misto! Bre' Loredana asta le cam zice!!! Noi nu intelegem! Tough luck! Asteptam formatia din Clejani sa traduca!
Zi iend!
urmeaza formatia Ciocirlia cu iesire pe ambele parti!
Qi