Bebei de Canada in burtici de mamici (3)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Diana sa stii ca si la mine sunt sanii moi, dar lapte este. Nu cred ca tre sa fie sanii tari permanent daca bebe papa bine.
Eu inca nu i-am dat supliment ca inca n-a plans de foame mereu...
Sper sa iti tine lapticul mai mult. Incearca ceai de fenicul (fennel). Il gasesyti si la supermarketuri si la bulk barn.

Trece repede timpul asta!! si noi am facut 2 luni eieri!

Catralu dustractie maxima in Cuba!

Elamia bafta si tinem pumnii!!

Va pupam,
si Odette

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Elamia multa bafta! In legatura cu pediatrul noi am cerut o lista de la spital si am ales unul care sa fie mai aproape de casa. Oricum iti dau o lista cu cei aproape de spital si deci la noi oricum erau toti in West Island, dar am putut alege cat de cat aproape de casa. Cred ca in centru sunt si mai multi si in general sunt mult mai putine probleme la primit bebelusi decat in cazul in care vrei sa inscrii un copil mai mare.

Noi am fost ieri la prima vizita la doctor si totul este ok. Am fost si cu Seba care a din cauza zapazii nu a avut scoala ieri si era tare mandru ca big brother!

Catralul petrecere frumoasa in Cuba! Ce frumos trebuie sa fie la soare! Eu ieri nu am mai prididit la dat zapada din fata garajului! Sper sa fie ultima pe iarna asta!

Va pup pe toate,
Roxana

Mergi la inceput

Monicutz La multi ani lui Odette pentru ieri!!!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Vad ca vorbiti de Cuba. Eu si sotul am fost de 4 ori pana acum. Am fost si in Mexic si in Dominicana, dar tot in Cuba ne-a placut cel mai mult. Noi cautam de obicei 5 stele dar preturi cat mai accesibile, daca vrea cineva superlux, sunt alte insule mai grozave. Noua in CUba ne-a placut cel mai mult la Sandals Pricesa del Mar in Varadero, dar acolo nu se poate merge cu copiii. Oricum, noi intotdeauna am gasit biletele cele mai ieftine ori pe selloffvacations.com sau pe redtag.ca. Ai mei au fost la Cayo Caco, la Melia si la Sol si le-a placut.

Lilidana, vrei sa pleci cu bebe asa mic? Nu ti-e frica?

Pupici,

Sori 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cmm spune:

Eu beau bere fara alcool sa mentin productia de lapte si se pare ca functioneaza. Cam 3 beri pe zi sunt de ajuns. Eu oricum nu beau sucuri asa ca berea merge bine...doar de-ar fi mai cald afara :-)

Monicutz eu stau in Richmond Hill...eh pacat ca nu putem iesi la plimbarica cu bblushi. Da poate cind se mai incalzeste ne dam o intilnire undeva la jumatatea drumului :-)

Nici eu nu-i dau lui bb completare, pare sa fie ok numai cu sinul ca de crescut creste in greutate frumusel. Ptr agitatie ii mai dau ceai Baby calm ce mi-o trimis mama din ro...dar sincer nu stiu daca ajuta

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Sori,vreau sa-l invat si pe bebe "plimbaret" ca si pe fetita,care de la 6 saptamani a mers cu noi peste tot.Cum o puneam in masina adormea instantaneu si se trezea la destinatie.Adora si avionul si ne-am descurcat cu ea foarte bine,oriunde am mers.

In Cuba am vrea sa mergem in septembrie,deci bebe ar avea atunci 6 luni,adica destul de mare ,zic eu .
Ce nu stiu e cat dureaza zborul pana in Cuba si mai vreau sa te rog ceva:sa-mi recomanzi o statiune,eventual un hotel(4-5 stele) ca n-as vrea sa experimentez pe pielea mea si ,mai ales a copiilor!

Diana,la multi ani pentru bebelina ta!

Monicutz,mai am 10 zile,de azi,dar e vorba de programare la c-section.Numai ca azi-noapte am avut un inceput de travaliu,fals desigur,insa m-a pus pe ganduri...10 zile pot sa insemne si putin si mult,nu stii niciodata ce se poate intampla!

Va pupic,sa aveti o duminica placuta!

lilidana cu David-Gabriel
AMR 10 zile pana la Marea Intalnire!

"Numai prin dragoste inima se transforma in imn"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Multumesc Pitilache!! La multi ani si voua. Azi voi faceti o luna! Sa fiti fericiti!

Lilidana mai e putin...10 zile...nu stii niciodata. oricum daca ai ceza programata tot ceza iti face daca te apuca mai devreme.

Cmm cand se incalzeste vorbim. Crted ca la mijloc e Edwards Garden :).

Fetelor eu tocmai ziceam ca Odette nu plange....am avut ieri o ziii.....uff! Urla nu plangea...de nu stiam ce sa-i mai facem. Mi-era ca o doare ceva....dar cred ca au fost gaze ca se chinuia saraca...se inrosea, se incrunta, m-am speriat! Mai face vreun bebe asa? Sau o dure-o ceva???? altceva decat eliminatul de gaze?

Va pup,
si Odette

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cmm spune:

he he :-) Hailey a noastra are programul asta in fiecare seara, plinge de iti rupe inima. La inceput m-am panicat si eu, ma gindeam ca o doare ceva, am si fost la doctor cu ea si ... doctorul a fost f simpatic ... zicea ca copii mai si pling. La inceput eram terminata cind plingea asa, acum m-am obisnuit. Cred ca am incercat tot ce se putea incerca sa o linistesc dar uneori nu merge nimic. Ultima descoperire vad ca se linisteste daca o iau in brate si urc si cobor scarile cu ea.

claudia

Mergi la inceput

Monicutz multumim si noi pentru ruari! Si Isabella face asa cand are gaze. O iau in brate o mai legan, mangai si se mai linisteste o perioada pana cand are din nou si o luam de la capat. Dra nu dureaza foarte mult, pana la urma se linisteste si adoarme.

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Noi am fost al cottage in weekend si fii-mea s-a distrat cu fetele nasei la maxim si o sa pun poze mai incolo sa vedetzi ce zapada eraDupa cum e afara eu cred ca iarna mai tzine o luna pe aici.
Moni- stai linistita ca are gaze, tzi-am spsu eu, da-i ceai de care bei, puen o carpitza calda, si cam atata.Sio eu stiu ca Odette a facut 1 luna nu 2 cum ai zis la pagina anterioara- pupicei!
Pupam pe toata lumea si numai bine, am ceva de facut urgent!

Denisa
Denisa 20+ w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput