Bebei de Canada in burtici de mamici (3)
Raspunsuri - Pagina 18
carmen94 spune:

hai diana74!

nastere usoara!si recuperare rapida!

Elamia si Vani.......bafta !!!!!va asteptam cu bebicii sanatosi si mancaciosi!

Accacia............bine ai venit!
Carmen
32cu
Darius
Monicutz spune:
Salutare fetelor dragutelor!! Am reaparut si noi dupa ce n-a mers net-ul si telefonul o saptamana. Au venit ieri si l-au reparat.
Noi suntem bine si azi facem 2 saptamani. Odette e o scumpa si o cumintica. Eu inca imi revin...ma lupt cu o durere de un sinus si sunt usor terorizata sa nu racesc si sa-i dau si lui bebe. Dar sper sa fie doar o durere de sinu si atat. As pune poze dar nu prea stiu cum. O sa incerc diseara cand vine Victor acasa.
Diana bafta!!!!!!!! sa de Dumnezeu sa fie repede si usoara nasterea. 16 feb era termenul lui Odette, dar ea a venit mai repejor :). Asteptam vesti despre voi.
Vani si Elamia mai e un pic, facem galerie si la voi sa vina bebeii repede.
Carmen, nu-ti face inca griji cu pozitia lui bebe. Se poate inca intoarce. Odette a fost transversala pana la 34 de saptamani apoi s-a intors cu capul in jos.
Lilidana, eu n-am avut camasa de noapte la spital si nici nu mi-a trebuit. Porti camasile alea ce t le dau ei, una in fata si una in spate cau halat si e suficient.
Pitilache, felicitari pentru fetiza frumoasa!! E superba. Pt sani eu am folosi tot crema aia mov, lanolina, si a fost buna, dar ranile mi s-au dus cu o crema cu antibiotic pe care mi-a prescris-o pediatra lui bebe. Se numeste Dr. Newman formula. Se face in farmacii, nu e gata compusa si a fost vreo 35$, dar a meritat. Stii, la noi sora ai medicala de care zici tu vine abia pe 23 feb, adica dupa 3 saptamani de la nastere.
Accacia, bine ai venit.
Va multumim pt urari inca o data si acum sper sa intru mai des ca am iar internet!
Va pupam cu drag,
si Odette - 2 februarie
biscu spune:
bine ai revenit Monicutz!!!
abia astept sa vad poze cu Odette.
si eu am scapat de rani cu antibiotic, la Danutz.
pupici si weekend placut,
biscu
Pepsi spune:
diana, galerie mare, nastere usoara sa ai, un bebic sanatos!
vani, elamina, mai aveti putin, nastere usoara si voua! elamina concediul de maternitate nu a fost niciodata 2 ani, cind am fost cu primul era de 52s, acuma ai de ales in Québec, cum iti zicea Pitilache!daca stai acasa dupa perioada aceea, stai pe banii tai, asa am facut eu pina a facut bebe meu 1 an jumate!
lili, perna de alaptat ce am avut-o la primul si am recomandat-o cu incredere, si o recomand, este cea care ii zice, calmoment!cind ajung acasa iti dau situl lor! o faci tu cit vrei pe marimea lui bebe, e cea recomandata si de liga de alaptat!am fost super multumita, la fel prietenele la care am recomandat-o, costa ceva, dar merita!
pitilache, pup mamica, fetita si baiatul mare!
Flavia
24+
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
elamia spune:
Pepsi multumesc pentru informatii.Se pare ca cineva m-a informat gresit,asta e,se mai intampla.Acum m-am luminat si eu datorita tie si lui Pitilache.
Fetelor,bebe se pare ca inca nu da semne ca ar dori sa vina,desi uneori cred ca am mici contractii,dar nu e nimic regulat,asa ca mai asteptam cu nerabdare ziua cea mare.Oricum nu vroiam sa vina inainte de ziua de marti(atunci vin parintii mei aici).
Multumim tuturor pentru incurajari,va pupam si va dorim in continuare sarcina usoara si bebei sanatosi.
Elamia
37s+4z
Lili_B spune:
Pepsi, mersi de info referitor la perna. Am cautat pe internet si se pare ca sunt 3 magazine in Toronto care au asa ceva, dar nimic in Kitchener-waterloo. Oare as putea sa o comand online?
Lili cu burtica de 38+ saptamini si Bianca (10 Mai) http://bianca.webhop.org
laurajr spune:
Diana 74, ce faci, ai nascut ?
Eu sunt cam suparata ca mi-au redus indemnizatia cu aproape 200 de cad si nu prea inteleg de ce : am sunat la Employment si mi-au zis ca au venit veniturile de la Revenue si mi-au recalculat .
Dar eu nu inteleg ce au veniturile cu indemnizatia, nu se stabileste functie de salar ?
Voi ati patit asa ceva ?
Denisam spune:
Diana- da-ne vesti et rugam.
Laura da mat.leave salary se calculeaza in fctie de salariu, nu stiu ce tzi-au facut aia, nu am apatzit si nici auzit.
Denisa
Denisa
19 w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Pepsi spune:
lili, nu stiu daca se poate comanda si pe net, sigur, am vazut pe situl ligei la leche.
laura, si mie dupa declaratia de venit mi=a scazut alocatia, se calculeaza in functie de venitul per familie!avem prieteni care au 80000$/an, si nu primesc alocatie, alocatia este ptr familii cu veniturile mici. cea de Quebec in schimb nu s-a schimbat, este pe transe de 500$.
diana, ai nascut, sinteti bine?
elamia, iti doresc sa ramina bebe acolo pina vin ai tai!
m-am inscris la un curs de prim ajutor in caz de accidente la copii intre 1-8 ani, sufocari, innec, pus garou, pansament, etc!am sa va zic cum a fost, si daca merita banii!
Flavia
24+
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
laurajr spune:
Pepsi, nu e vorba de alocatia copiilor, ci de indemnizatia mea pe perioada concediului de maternitate, asta a scazut...