Bebei de Canada in burtici de mamici (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana74 spune:

Ktrinel- am auzit ca se pot face gauri in urechi in orice mall unde exista firma ARDENE (vinde tot felul de maruntisuri si bijuterii) dar cica iti face doar daca bebe are 3 luni .

fetelorrr ma simt tare rau de vreo 1 saptamana ,pe semne ca sunt aproape (sper ).Aseara am si vomitat de 2 ori ,azi dimineata m-am trezit deprimata si umflata .Nici acum nu-s mai bine iar zilele trecute aveam ba dureri de spate ,ba de burta ,ba contractii dar inca nimic nimic nu se arata cu nascutul .Joia trecuta cand m-a vazut medicul colul era inchis si departe departe .Nu mai rezist cu starea asta si ma simt deprimata de numa .

Va pup si sper sa imi treaca ca se satura lumea de fatza mea

Diana 38s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Diana, as zice sa dai un telefon la ginecolog sa spui despre simptomele astea, varsaturi si faptul ca te-ai umflat. Parca citisem undeva ca trebuie sa te vada medicul daca incepi sa versi in lunile mari de sarcina, iar edemele care au aparut destul de brusc sunt iarasi un motiv de anuntat medicul. Suna si spune-i receptionistei, roag-o sa ii spuna medicului si sa decida ei daca e motiv de ingrijorare sau nu.

vani, mult a fost putin mai e, nu? Incearca sa gandesti pozitiv, gandeste-te ca nasterea o sa fie o experienta frumoasa, ca o sa iti intalnesti bebelusul, ca o sa primesti tot sprijinul din partea personalului, si sa vezi ca exact asa o sa fie. Curaj!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vani spune:

Merci ptr. incurajari!!!!!!
Azi am avut cateva spoturi maronii,dar nu m-am dus la spital. Vreau sa vad ce se mai intampla pana maine.Bebe a coborat si abia mai merg.
Bafta si aveti grija de voi.
Vani 37 w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Pitilache, felicitari inca o data pt micuta si multa rabdare iti doresc. Stiu ca sunt dureroase ranile, numai nu renunta la alaptat. Vani, iti tin pumnii si tie si poate ne dai un semn maine, sa-ti facem galerie. Diana, stiu ca astepti sa nasti, dar mai bucura-te de aceste ultime zile de burtica ca tare o sa le mai duci dorul. Si eu incerc sa ma bucur din plin de sarcina dar parca trece timpul asa de repede ca mi-e teama ca voi naste maine poimaine si nu voi reusi sa traiesc la maximum fiecare secunda. Si e asa de bine...Gabriela, 24, Ines Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vani spune:

Fetelor,azi mi-a cazut dopul gelatinos si am fost la spital.M-au monitorizat,bebe e bine,colul e inchis,deci nu stiu cand se intampla evenimentul.Asteptam...

Aveti grija de voi !

vani 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Buna fetelor,

Am si eu o intrebare pt. mamicile care au nascut cu cezariana: cu cit timp inainte de due date v-a programat la cezariana?
La mine due date e pe 28 Feb, dar pt. ca bebe nu s-a intors cu capul in jos, sunt programata la cezariana pe 19 Feb. Eu as fi vrut sa ma programeze cit mai aproape de due date, dar doctoritza e tare busy si nu poate mai incolo. Iar eu ma tot stresez ca voi naste asa repede si bebe o sa fie mic (la ecografia de 35 saptamini avea doar 2,400kg), plus ca daca eram programata mai tirziu poate binevoia bebe sa se intoarca si el cu capul in jos.

Laura, chiar nu ma asteptam sa ne "intilnim" pe DC. Te pup.

Lili cu burtica de 37+ saptamini si Bianca (10 Mai) http://bianca.webhop.org

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Lili_B, pe mine m-a programat deja cu 10 zile inainte de due date, adica DPN-ul ar fie 21 aprilie, iar cezariana o am programata pe 12 aprilie.

Sori 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Roxana- frumaose foc pozele cu micutza Isabelle- sa fie sanatoasa is sa va traiasca-imi place ca fratziorul are grija de ea deja.
Lili- pe mine mereu m-a programat cu 5 zile inainte de due date, si asa va fi si acum,deja mi-a spus asta si mi se pare normal asa(mai ales ca tu nu vrei cezariana-desi exista optiunea asta).
Eu zic sa mai vb cu ea si sa insisti, sigur exista solutzii dc se strofoaca.Bafta multa!
Laura- cum mai e e David cu colicii-s-a mai reglat si cu ce?

Pupicei si nuai bien la toate mamicile si burticile!

Denisa
Denisa 18 w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Help,fetelor!
Ce trebuie sa avem in bagajul de spital?As vrea sa-l pregatesc saptamana asta,dar m-am blocat.
Sa pun haine si pentru bebe?E voie sa-l imbracam noi cu ce aducem,sau cum?Dar scutece?

Eu trebuie sa am camasa de noapte neaparat?Pijamaua nu e buna?Dar un trening?

Va pup si va multumesc anticipat .

lilidana cu David-Gabriel 33w2d

"Numai prin dragoste inima se transforma in imn"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Lili_B, pe mine m-a programat la cezariana cu 10 zile inainte de due date, dar la mine nasterea s-a declansat cu 2 zile inainte de cezariana.

lilidana, poti sa-l imbraci pe bebe cu hainutele de acasa. Cu scutecele depinde, in unele spitale au, in altele trebuie sa duci de acasa. Nu strica sa iei cateva sa fii sigura.
Eu am stat imbracata cu camasa de noapte din spital, sa nu patez cu sange hainele mele.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput