se da jos burtica dupa CEZARIANA???
Raspunsuri - Pagina 2

Deborah77 spune:
In sfarsit, mai e cineva care face abdomene atat de repede :). Eu le evit pe cele care lucreaza musculatura inferioara....deocamdata, ca vreau sa fac si din alea curand.
Aaa, si mi-a disparut si senzatia aia de amorteala a pielii...aproape de tot. Deci se duce, n-ar trebui sa dureze multa vreme.

okusan spune:
daca ai vointa poti,sa dai burtica joseu una in perioada sarcini am luat 9kg "la bagaj" burtica nu prea am avut dupa cezariana dar uite sunt 8 ani de acum si vergeturile sunt vizibile acum chiar daca inainte nu erau,sfatul meu daca ai asa ceva foloseste creme ceva de genul acesta ca acum sunt de tot felul
succes
sanatate bebelusului
oficial mi -e bine!

alba spune:
Eu n-am nici timpul, dar nici vointza necesara,asa ca ramin cu burtica
Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)
http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
Cine este bogat in Dumnezeu este darnic cu cei din jurul lui.

Monica-Elena spune:
Eu am luat in sarcina 10 kg. Mihnea a avut 3 kg la nastere si in primele 3 luni am dat jos 20 kg si asa ma mentin am ramas la 60 kg la 1,70 m. Nu fac absolut nimic doar am un copil super activ care ma mentine in forma fara burta etc. Vil imprumut pe Mihnea 24 de ore sa vedeti ce cura faceti

hcclara spune:
aici se face gimnastica de refacere dupa nastere, la o nastere normala cam dupa 8 saptamani, iar la cele prin cezariana cam dupa 10 saptamani. cu exercitii mai usoare, in functie de fiecare bineinteles.la noi plateste casa de asigurari, 10 sedinte a cate o ora pe saptamana.
poti sa faci linistita 10-15 min pe zi.
iti doresc mult succes.claudia

Marilena12 spune:
Eu nu prea sunt de acord cu abdomenele in primele 4 luni dupa cezariana, si ma bazez pe opiniile si recomandarile medicului meu. Riscul este de a se produce niste aderente la nivelul cicatricii, in profunzime, si raman destul de dureroase.
Ca sa spun despre mine, am luat mult in greutate, dar am avut burtica destul de sus, sub coaste. Nu stiu daca asta conteaza, dar eu inainte de sarcina aveam abdomenul super plat. Dupa nastere am ramas cu o super burta, se vedea clar ca muschii erau lasati, dar acum nu mai am aproape deloc, desi nu am facut exercitii speciale pentru abdominali, ci doar alergatura cotidiana.
Si vreau sa spun ca mai am de dat jos vreo 10 kg, deci nu sunt chiar slaba. In concluzie, burta se duce!
Mary si Anna Maria- 08.04.2006
Poze cu Anna http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/

liliana_28 spune:
Buna,
Eu in timpul sarcinii am luat in jur de 20 kg. La doua luni dupa ce am nascut medicul mi-a spus ca pot face orice fel de sport....implicit abdomene. Binenteles ca.......foarte comoda cum sunt eu de fel.....nu m-am omorat cu abdomenele sau cu alt gen de exercitii......asa ca.....a scazut burtica de la sine... in timp. Nu pot sa spun ca am ajuns la kilogramele de dinainte dar.....am dat jos din ele. Cam greu...zic eu dar......nu pot tine cure....iar de abdomene.....nu mai zic.
Ce am facut in schimb a fost un program de masaj abdominal. In urma programului m-am "subtiat" cu 2 cm in 10 sedinte.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

mama lia spune:
fetelor, Alessia a intrebat daca se duce burtica dupa cezariana...
dupa cezariana sunt niste contraindicatii. cel mai bine este ca fiecare sa isi intrebe medicul cind poate incepe gimnastica, nu asa la plesneala.
asa ca mare grija cu gimnastica sau chestii gen masaj, electrostimulare, cel putin 6 luni dupa cezariana.
la mine s-a dus burtica in timp, nu am putut sa fac nici un fel de miscare cam un an. dar eu in sarcina am pus putine kg care s-au dus pina m-am externat cu copilul...eu am avut insa niste probleme cu operatia "in interior", de aceea nici nu am pus probleme exercitiilor
asa ca Alessia, vorbeste cu medicul si intreaba-l cind poti incepe abdomenele si apoi vezi cum te vei simti cind le vei face...iar dupa un an de la cezariana poti face N tratamente....