Burta nu se da jos cu abdomene. Daca faci abdomene o sa-ti intaresti musculatura de pe burta dar nu o sa vezi mare diferenta din cauza ca muschii sunt acoperiti de grasime . Daca ai luat asa mult in sarcina trebuie sa slabesti, degeaba faci abdomene ca se duce grasimea de pe burta din cauza ca intaresti muschii.
din cate am incercat pana acum electrostimularea e solutia! Si credeti-ma stiu ce vorbesc caci am avut tripleti, timpul e f f putin mulculatura fleasca...
40 min de electrostimulare echivaleaza cu 2000 abdomene, 6-8 ore aerobic, nu depui efort, rezultatele sunt imediate, timpul acolcat f mic.
Eu am facut doar 3 sedinte dar dr. meu e foarte incantat zice chiar ca fa face si el...
Multa bafta si pupicei
iubesc si sunt iubita
da oanna3, dar la cit timp dupa nastere (cezariana) ai facut electrostimularea???
si cite sedinte ai facut??? baga citeva detalii!!!!
dr zicea ca la 6 saptamani sa incep abdomenele usoare acasa iar de la 2 luni jumate sa merg la aerobic... din pacate timpul nu imi permite asa ca cel mai mmult s-a retras de la sine; cu ingrijirea tripletilor nu am o clipa de respiro; am facut si ceva abdomene; iar la electrostimulare am fost doar de 3 ori , dar dr meu a fost asa impresionat ca a zis ca va merge si el
ai voie sa faci electrostimulare la 3-4 luni de la operatie dar atentioneaza personalul cabinetului pt a regla aparatul corespunzator
eu voi mai merge cand voi avea timp
si sa nu uit... imi face si masaj cu creme speciale termoreductie , antivergeturi etc...
iubesc si sunt iubita