Colectia de toamna-iarna 2005 (119)
Raspunsuri - Pagina 5
ioana_77 spune:
Neatza! Zisei io ca nu mai intru, dar iaca-ta Maria imi da liber cate-o ora cand face nani si mi-e prea drag de voi sa va las asa, deodata!
Pisi, tocmai ce-am zis deunazi, ca gravizenia e activa la fetele care nu intra pe DC, asa ca...
Anda, no comment, eu una ma delectez cu povestile tale (sper sa nu pun gaz pe foc), dar asa de bine le mai zici.
Maria nu se trage de urechi, isi trage palme peste cap, ma fac ca nu o vad, sper sa-i treaca.
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ianuarie07
poze
Hildegard spune:
Buna dimineata
Stefan si el isi mai atinge urechea, se loveste asa...dr. mi-a zis ca e de la dinti
bey, ne iese coltul de jos la un canin...phiii, vin caninii ca ciupercile dupa ploaie
De aia, n-am dormit noi azi noapte de la 3 la 6....br...sunt rupta...a adormit dar s-a tot trezit din juma in juma de ora.
Deci, am avut vreo 5 nopti linisitite cu somn ca la carte. Sa vedem cate zile om mai avea...dar asa i-au iesit si premolarii unul dupa altul.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
Hildegard spune:
Silvia, sa-i treaca reped ela Stefanut. Auzi, dar v-a lasat medicul sa faceti 2 vaccinuri odata? Ma mir! Ca totusi intre vaccinuri e bine sa fie 2 luni, nu?
Si bunica mea tuseste de se rupe...si nu vrea la dr. Morrr cand o aud. Dar mai insist. Se ineaca repede de la mancare si apoi tuseste de nu se poate opri.
Sanatate lui Doru!
de-ale gurii
Bubamara spune:
Bulucel, ce faci, cum te simti? Simon cum e?
Bicule, Sma e mai bine?
Lavi, zi-ne de Silviuca cum se simte. Natiliciul e ok?
Sanatate copilutilor bolnaviori!
P.S. Si lui Doru sanatate multa!
leea_cv spune:
Nici T nu se trage de urechi in schimb a descoperit bagatul degetului in nas.
Anda sii vorba aia.."cite bube rele,toate-n cu.u babii mele" Tu esti asta.Pe la Buzau o aud.
Pisi noroc ca ai fost tare-n clanta.Altfel cine stie ce flegme, sau mai rau, gaseai pe masina.
Ref de dermatita atopica, acu imi dau seama ca lui ta-su ii apar din cind in cind pete din astea rosii si s-ar putea sa fie acelasi lucru.Dispar cu elocom.Insist sa cred ca T nu are totusi nimic.Desi cam am un morcov prin dos.
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
ioana_77 spune:
Sa mai trancanesc oleaca.
Vorbeati de atasamentul copiilor fata de taticii lor.
George sta asa de putin acasa, uneori nici nu vede fata vreo doua, trei zile, ca eu o culc devreme, pe la 20, 20.30. Maria s-a obisnuit cu el plecat, asa incat atunci cand il vede ii face si-i spune 'pa'. SI el moare, saracu.
Abia astept week-endul!
Sanatate la bb bolnaviori!
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ianuarie07
poze
Hildegard spune:
Sotul meu se ocupa de cuil cand vine de la servici de pe la 17.30..s joaca cu el,il schimba daca e cazul si alte cele... iar in week merge cu el la plimbare io stau sa fac treaba prin casa.Dimineata daca Steff se scoala la 7 mi-l ia si io mai dorm pana la 8.30. Imi inchide usa la dormitor si fac nani linistita. Ei se inchid in sufra ca altfel Steff face galagie prin toata casa.Daca Steff doarme linistit noaptea atunci ma scol si io dimineata cu el odata fiind odihnita. Mentionez ca io dorm cu steff in pat in dormitor si tati in sufragerie(asta ca sa ne odihnim) dar asat nu mai dureaza mult....sa ne iasa caninii si ce mai e....si gata, in patut cu el noaptea.
Si era sa uit...cand vine tati de la servici Steff fuga la usa si la el in brate, nu-l mai lasa. Tre sa mearga cu el peste tot....asa se bucura, striga de bucurie ca a venit tati acasa. Io daca merg in oras si intru in casa...Steff imi zambeste si atat Nu face ca la tati. E disperat Steff dupa tat'su
de-ale gurii
Madutza10 spune:
Feli,sanatete lui Doru,saracu' ,au venit toate pe capul lui acum dar lasa ca se face bine!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Madutza10 spune:
Le-am scris celor de la Ministerul de Fininte ,despre faptul ca platim taxele in 2007 la cursul in euro din octombrie 2006 cind era mai mare cu 1500 lei...,ii doare-n cot anyway dar m-am racorit:))
Ba chiar am postat si pe site-ul Guvernului ,stiu ca nici nu vor citi poate dar eu mi-am spus nemultumirea !!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Hildegard spune:
madutza, vezi sa nu le pese
de-ale gurii