Colectia de toamna-iarna 2005 (119)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Pitic, sa ai sarcina usoara si un bb sanatos si voinic. Se pare ca intr-adevar mamicile care au primul bebe baiat raman
din nou.

Madutza, cred ca doar te-ai racorit cu oful tau , ca la astia degeaba le scrii, nici nu te baga in seama. Spre deosebire de astia din UE...eu am avut o nelamurire legata cu ceva legat de job si legislatia confuza din Romania (defapt legislatia europeana, dar interpretata de romanasii nostri dupa bunul lor plac) si vreau sa iti spun ca am le-am scris astora de la UE (au ei un site al lor) si mi-au raspuns frate in trei zile. Tot mioritici am ramas

Felicia, sanatate lui Doru...tin pumnii sa se rezolve problemele lui de sanatate.

Cu taxa de inmatriculare....io astept inca sa schimbe legislatia, ca si noi vrem sa aducem de afara o masina de vreo 2 ani, poate-poate micsoreaza astia taxa.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Mai nu stiu daca e chiar asa, sa nu le pese...

Eu m-am racorit cum spuneti voi de mai multe ori pe site-ul ANPC, la Primaria sect. 6, etc. si vreau sa va spun ca, spre surpriza mea, nu numai ca mi-au raspuns ci au rezolvat si problema.

De ex. la etajul 8 deasupra mea sta o individa care creste in casa o maimuta care face pipi pe balcon; ma deranjeaza pt ca imi stropeste geamurile si in plus ma gandesc ca la vara pipi ala in asfalt va mirosi, pana la geamul meu. Mi-a fost jena sa ma duc la ea la usa si am intrebat administratorul care mi-a zis sa ma adresez Sanepidului. se pare ca de 10 ani se chinuie vecinii mei cu ea, e cam recalcitranta si a durut-o in cot de ei. Dar nimeni nu a apeat vreodata la autoritati. Asa ca am scris si eu pe siteul primariei 6 sa intreb ce e de facut si vreau sa spun ca in 2 sapt au trimis politia comunitara la ea la usa. Ideea e ca de atunci, si au trecut vreo 3 sapt, nu am mai vazut udatura de apa sau pipi in spatele blocului si mi-au ramas si mie geamurile ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Am uitat

Pitic
,sarcina usoara si sa ai grija de tine

Pisi
, bine ca ai rezolvat problema. Insemna ca s emai si rezolva...pai e cazul ssa se schimbe vremurile si la noi. Sa le pese mai mult de noi.....

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ca veni vb de ANPC..am facut si eu o reclamatie acum 2 luni celor de la LA FOURMI-ul asta de aici de la Dristor, ptr ca de fiecare data cand am luat iaurt ptr Miruna de la ei, era mucegait. Da, ati auzit bine,era in termen dar era mucegait inauntru. Le-am atras atentia odata, de doua ori, a cincea oara cand s-a intamplat am trimis reclamatia pe site-ul ANPC..si surpriza...dupa 2 sapt mi-au trimis raspuns ca s-au facut verificari, s-a constatat ca am avut dreptate ptr ca au mai gasit marfa de genul asta la ei, asa incat i-au amendat cu 75 mil lei vechi, mi-au trimis chiar si copie dupa procesul verbal de contraventie.

Deci sunt seriosi, cel putin asa zic eu.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Sa mai bag un mesaj sa trec si io de pragul de 1000 mesaje .
Deci sa mai am rabdare poate imi raspund si astia de la Info Center Europa Brasov? Le mai las un pic de ragaz....

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Madau, bine ai venit in club !

Ma refer la clubul celor care isi cunosc drepturile si care reclama. Am auzit mai deunazi o faza de rahat; pentru ca una vroia sa reclame ceva ( e vorba de o colega de-a mea ) au facut-o altele nesimtita. Cica nu te gandesti si la ei, ca or avea si ei greutati, de ce sa i reclami, ca le da STATUL asta nemernic o amenda...
Pai sa le dea, de ce sa nu le dea ! Ei se gandesc la noi, la siguranta noastra sau la confortul nostru?

Aseara de ex. se duce barbatul meu la farmacie sa cumpere nurofen. Vine acasa, scot cutia din punga, in cutie MODAFEN.
Pai sa nu ma apuce dracii? Ma simteam cam rau ca altfel ma duceam eu la farmacie cu scandal... Dar nu scapa ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Pisi. Nu-s vreo reclamagioica, chiar sunt destul de toleranta, dar acum efectiv nu m-am putut abtine. Plus ca era vb de mancare ptr copil, m-am gandit cate mame sunt in aceeasi situatie ca mine si injura de mama focului, eu a trebuit sa ies iarasi sa iau altceva de papa...si tot asa. Cand am vazut ca desi le-am spus i-a durut in c**...am zis ca-si merita soarta pe deplin.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

A halit fi'miu un mare castron de spanac...,mai oameni buni ,maninca copilu' meu de rupe de la un timp ,la fiecare 2 ore vrea,,papa'',in schimb s-a dereglat cu somnu' ,azi s-a trezit la 7:15
Voi dati des spanac la copii?Ca eu i-am dat cam la 2-3 zile ,o avea ceva???

Lavi,sanatete fetelor!!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Pisi, atat de bine ne asemanam...

Lavi multa sanatate Silviucai, sa treceti cu bine peste acest episod.
Bulucisi Bic, voi cum mai sunteti?

Feli urata veste, lasa ca o sa treceti si peste asta, insanatosire grabnica, lui Doru!

Ela baga un mesaj cu ce face nora-mea, sau sunteti ocupati sa testati Loganu?

Aura si samburelu' Dimitrietati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Madutza, pai daca ii place ce sa aibe...da la baiat sa pape daca e fan! E foarte bogat in fier. Acum asta d eiarana nu e asa de stralucit dar merge. Si eu ii dau la stef 1-2/sapt. spanac.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput