Colectia de toamna-iarna 2005 (119)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Cred ca te referi la Ramasitele zilei ( The Remains of the Day) cu Hopkins si Ema Thompson, dar care nu a jucat in Jane...

Edit: dar sa te uiti la ecranizarea cu Ganinsbourg ca e cea mai tare!

Gata ma duc sa fac clatitele ca azi e ziua in care se mananca asa ceva in Franta si ii fac o surpriza sotiorului care nu se asteapta sa imi amintesc ( dar am vorbit intamplator cu socrella care mi-a spus )

Alina si Amalia 17.11.2005

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Silvia mai esti online?
Am nevoie de tine, daca ma poti ajuta! Vii pe yahoo sa vorbim?

Multa sanatate Stefanelului, sa se dreaga pana veniti de la munte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buluci si celelalte fete care m-au intrebat...pe Stefan il voi lasa cu ai mei care vor veni sa stea cu el. I-am pus in fata faptului implinit pt ca ...fiind primul interviu la care m-am dus....nu ma asteptam sa ma si angajeze...dar....se pare ca m-au angajat (sper) si ....tb sa vina ca doar nu ma lasa balta!
Si da Cristina...ne descurcam destul de greu dar....cu spiritul meu de economist...reusim si lui Stefan nu ii lipseste nik. Si Joy poate sa iti spuna ca...suntem cam in aceeasi oala!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

In alta ordine de idei...am la cuptor o placinta cu branza dulce...prima oara cand fac asa ceva...si ...am uitat sa ii pun niste gris in compozitie. Am niste emotii....abia astept sa vad cum iese!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Multumesc din suflet pentru urarile voastre!!!Oricum eu am inceput de pe acum lobby-ul ( cum spune Alinush) pentru ca si el sa fie cuminte, cu V. ca sa il accepte si sa se impace bine impreuna.

Mey, eu cu olitza nu am avut nici un succes pana acum, dar nici nu perseverez, cred ca mi-e lene!O fi bine, o fi rau!

Inutil sa va spun ca ne doream fata si am fost putin trista... si speram sa nu sparg eu tiparele.Si niciodata nu ma vedeam mama de 2 baieti ci numai de fete.Poate al treilea e fata.Desi ma vazut pe cineva cu 3 baieti mici in parc si m-a trecut cu fiori reci.

Filmul ala, in traducere, Fata cu cercel cu perla se gaseste la diverta pe dvd si este superb.Mai toate filmele cu Scarlett Johaneson sunt super.

Ile 16 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash

Mergi la inceput

Si am uitat sa va spun mare realizare , mareee: Incepand cu luni noaptea V. nu se mai trezeste deloc!Nu imi vine sa cred si nici nu speram sa se intample asa repede!!!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash

Mergi la inceput

treceti-mi si mie dpn - ul pe lista 21.07.2007

Mergi la inceput

Fetelor...stiti ce face Stefan??? Se duce la Telefon...ridica receptorul, il duce la ureche dar invers si se cearta 30 secunde tare cu cineva...dupa care zice pa si inchide! E mortal.

Edit: si ii place la nebunie sa asculte muzica de pe "U" tv si cand zic aia "I love You(U)" zice si el..." aiiiu ".

Si mai face ceva ce facea si mai demult dar ii trecuse...vad ca acuma l-a apucat iar. Cand nu-i convine ceva sau cand ii zic ca nu are voie in anume loc sau cutare lucru...se oftica si se da cu capul de pamant...moment in care eu il ignor total si nu il bag in seama. Ta'su...i-a zis sa nu mai faca...si mai rau facea asa ca...ignore total! Mai pateste cineva asa??? Cum procedati cand fac asa???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ilenutza felicitatri pentru baietel! Sa inteleg ca Victoras va fi "the big brother"

Silvia SUPER NANNY era filmul. Emotionant, ce mai, se pare ca Colin joaca doar in filme bune...

Nu cred deja ca Ilinca are otita, nu are niciun simptom dintre cele descrise pe aici sau din ce am citit eu, mai degraba ii iese o maselutza. Oricum in dupa amiaza asta nu a mai pus deloc mana la urechiusa.

Si eu tind sa cred ca transaminazele mari sunt din cauza bilei... acum sa vedem luni si marti cand se fac alte investigatii. Petrecere frumoasa la Moeciu, mama ce va invidiez, distrati-va si pentru mine!

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hildegard a fost ziua ta? La multi ani!
Madau, Anda noua cardul la Finans ni l-a dat dupa 2 saptamani. Probabil ca e si in functie de numarul solicitarilor.

Buluci noi avem 6 dinti.
Silvia il ia si pe Stef la Moeciu?
Bafta la interviu!

BB alinus eu am fost socata sa-l vad pe Colin in rolul din Valmont, ca e total diferit de ceea ce vazusem inainte. Insa mie imi place de el orice ar juca.
Pacientul englez nu-l gasesc de inchiriat si de cand il caut... Cand l-am vazut prima data nu prea am inteles mare lucru din el. Poate a doua oara ca eu sunt mai grea de cap

Edit: am vazut si Fata cu cercel de perla, super film

Mergi la inceput