Colectia de toamna-iarna 2005 (119)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Buna seara mamici,burtici si bebici!!

Noi suntem mai bine,stefanel a-nceput sa manance,ia antib.in continuare(augmentin),nurofen,pic in nas,ureki,batista bebelusului,etc...acum e la mama,maine dim.plecam la Moeciu!Care mai mergeti?/

Mada,ai fost la Oftapro??mie mi-a placut acolo,stii c-a avut si Stef o conjuctivita,si ne-am dus...sa fie acum vreo 3-4 luni,stiu ca era intr-o luna de vara,ca era f cald,si el era doar intr-un body,atat...doctorita draguta,i-am zis sa se uite si la okisorii lui pentru STRABISM,el e in continuare cu un oki mai aruncat,dar i-a facut tipa niste teste si-a zis ca:no pb,multi copii au asha,sa mai venim pe la un an juma'...

Feli,aoleu,ma speriasi cu Doru si cu hep C...hep.A-poate s-o faca si-acum,nu stiu cine-a zis ca n-o poate face,dar simptomele sunt evidente:stare marcata de oboseala,"dureri" de ficat(zic in ghilimele,ca ficatul nu doare!),si mai ales URINA de culoare berii,si f SPUMOASA!Cat despre hep.B si C-Doamne Fereste,urate boli!Poate sa creasca transaminzaele di de la bila blocata,bila cu nisip,cu pietricele-pentru ca likidul biliar nu mai are cum sa se verse prin canalul coledoc in duoden,si refuleaza inapoi in ficat:iti dai seama ce presiune de face?

Cat despre semne de otita:pai sunt proaspat-atasate in memorie:NU MANANKA-pentru ca-l doare la inghitit,febra(da sau ba!),duce mana pe la cap,se trage de ureke,uneori incearca sa-si bage mana si-n gat,in gurita,ca-s trompele lui eustache-cele care comunica cu gatul-inflamate!

BB alinush-eu am vazut filmul,la indicatia lui feli,ca noi suntem mari amatoare de Colin Firth,si,da-a fost SUPER.Ia sa vezi tu si Love Actually!-super si-asta,tot cu Colin Firth

Ilenuta-wow-sa-ti traiasca micul barbatel din burtika;stai sa vezi,nene,peste 3 ani,o masina pe zi o sa pui la spalat,si papika-tot asha,ca barbatii sunt papaciosi..hehehe,mama de 2 baieti-super fain;ei sunt f iubaciosi de mamici,la tinerete!ai sa vezi ce ajutor o sa ai!

Poop fetele,abia astept maine la munte,si mai astept si ziua de luni sa dau interviul;bineinteles ca tintesc un post de farm-diriginte,nu mai vreau in fatza,la vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ce-o face Noki la examen?

Silvia deci cu Colinel am mai vazut: Bridget Jones 1 si 2 ( preferatele mele),Love Actually, Mandrie si prejudecata ( telefilm englezesc - unde m-am si indragostit de el) si parca mai era ceva dar nu mai imi amintesc.
Pup Stefanelul sa se faca bine, enjoy la munte si tinem pumnii sa devii diriginte!!

Alina si Amalia 17.11.2005

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Nu mai dau edit,ca deja e mare mesajul,dar am re-intrat sa-i urez multa sanatate si tizei mele,Silvia:kiar mamika de Silvia,tu cand incepi sv,sau l-ai inceput??Eu ma gandesc cu groaza cum o fi Stef cu un necunoscut,oricum bonei i-am zis sa vina din 10 feb,sa se-nvete Stef cu ea;dar el NU vrea decat cu mine si cu mama,sau ta-su,altfel,daca e altcineva,si mai incerc si eu sa ma duc la comp,vine dupa mine urland...offff...

Mergi la inceput

Aaaa,Alinush,deci ai vazut si filmul asta,Love Actually!!

Ei,si mai e unul-SUPER TARE-de vazut si cu copiii,cand or fi ei mai maricei,nu mai stiu titlul,FELIIIIIIIIIIIIIIIIIII,help!!Cand era el la un castel,si-ncerca sa-si gaseasca o bona pentru neastamparatii aia mici,hihihi...si-si gaseste o bona cu puteri magice,urata,cu niste bube pe fata,care-i face mielusei pe copii-si la final totul are Happy End!!Il stii?

Mergi la inceput

Il stiu da' stai ca imi scapa...da' sigur era cu el?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Aaaa,am mai vazut alaltaieri pe TVR Cultural,Un tramvai numit dorinta-l-am revazut cu placere;iar de pe calc am vazut Jane Eyre...super filme;ei,cand ma vede Buba ca ma uit la filme de-astea,il umfla rasul!El e mult mai practic,mai pragmatic,mai ne-iubitor de teatru,opera,etc...sper ca nu i-am dat o bila neagra lu'buba cu mesajul asta...vreau doar sa spun ca m-amuza sa-i vad fatza cand ma uit la telefilme englezesti,cum bine zicea Alinush...nu-i plac de nicio culoare...

Mergi la inceput

Da' Valmont l-ati vazut cu Colinel in rol de mare seductor fara inima:)
Un altul in care a jucat insa cu un rol marunt, Pacientul englez pe care il recomand pt Ralph Finnes ( hmmmm tare bun si el ). Io plang mereu cand imi pun Dvd-ul.

Mergi la inceput

tipa care joaca rolul bonei urate,care-n final devine frumoasa-imi scapa numele- a juat cu Anth.Hopkins intr-un film celebru-imi scapa si numele filmului-offf,cum o keama,frate?

da,am vazut si valmont-cam nazdravanel in rolul ala!!!

Mergi la inceput

Mey io Jane Eyre ( editez ca sa scriu corect ) am vazut doar ecranizarea cu Charlotte Gainsbourg.
Super intr-adevar.
Dar ce zici tu de Anthony Hopkins...hmmm nu stiu.

Mergi la inceput

pai,stai! ca vb de bona(actrita a jucat cu anth.hopk,intr-un film celebru,ei erau administr.unui castel!!) in filmul cu colin firth-de jane eyre am vb intamplator,nu e niciun film cu jane eyre in care sa joace colin firth...m-am cam grabit eu sa ma exprim!

Mergi la inceput