Colectia de toamna-iarna 2005 (119)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
Hildegard spune:
Dory, Madutza iaca tarta:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86608&whichpage=18
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pitic-03 spune:
MADAU spune-mi te rog cit ai platit pt transportul coletului si in cit timp a venit(scuze daca ai mai zis!)
Multumesc bbALINUS
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+SIMBUREL de PITIC(DPN=10-X-2007)
bb_alinus spune:
Camelia eu am preferat sa imi bat gura mai intai ca -asa cum am mai zis- nu sunt adepta pusului pe olita inainte de 1,5 -2 ani. Cred ca si missa ca orice bb ar fi reusit sa isi creeze un reflex cu facutul la olita, insa eu as vrea sa si inteleaga ce se intampla. No fiecare cu metodele lui, dar eu pup toti bebeii si care fac si care nu fac la olitza, ca toti sunt niste scumpi!
Alina si Amalia 17.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anda77/anda77.jpg)
anda77 spune:
madau, ha ca mi-am adus aminte, am intrat azi sa-mi fac si io card de plati online si ciu-ciu ca la brd era omor la ghiseu asa ca am intrat alaturi la bancpost unde mi-au zis ca mi-l elibereaza in 10 zile. am renuntat, ete fleosc, stiti ce banca elibereaza mega rapid?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
canuta-om-sucit spune:
Hildeeee!!! Ce imi faci?! Ma omori cu zile... Pai eu nu am mai mancat o prajiturica de casa de cand am facut eu ultima data... Acum 2 ani jumate.Aura si samburelu' Dimitrie
tati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camelia_daniela/camelia_daniela.jpg)
camelia_daniela spune:
Hilde, da' sub fructe ai pus ceva frisca, sau mi se pare mie? Parca asa se vede in poza, iar in reteta am citit ca dupa ce se scoate de la cuptor se insiropeaza si se orneaza cu fructe... sau n-am citit eu bine ?!
Aaaaa, si LA MULTI ANI, Hilde !!!! (cu intarziere!
)
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristinamh/cristinamh.jpg)
cristinamh spune:
io nu dau clik pe linkurile lu hilde... talent n-am sa fac, da's pofticioasa de mor. e mai "sanatos" nici sa nu ma uit, ca mai sta si in partea cealalta a tarii... daca statea in buc era alta poveste
anda, da' nu merge sa-ti faci la brd pe site cardu?? si te duci doar sa-l ridici?? intreb si io...
metoda cu olitza era pt copiii indaratnici, care nu vor sa stea pe ea. fi-mea de ex, nu vrea decat sa si-o puna in cap. andrei la fel, nu voia sa auda... asa ca intai sa constientizeze actul, sa-l anunte, apoi olitza...
alinus, da, a fost un cosmar, noroc ca andrei... facea la loc fix, pt kk se ascundea dupa dulap, pipi facea pe hol la usa, pe linoleum. oricum se imbiba in pantaloni... acummcand il vad ca se duce la wc.. zic ca nu-i adevarat!
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Anda eu l-am facut la Transilvania si a durat 2 zile. Parca si Finans il da rapid. La BCR e nenorocire, si ti-l mai dau si in 2 sapt, plus ca se plateste mult taxa. Inca ceva...ai grija sa fie VISA ca numai din asta accepta pe site. Sa nu-l faci degeaba.
Pitic taxele sunt fixe..6 euro ptr Romania, plus inca 5% parca din valoarea comenzii. Dar se mai scade nu's ce taxa, mai e nu's ce reducere, iti calculeaza ei acolo tot, si iti dau cat trebuie sa achiti.
Pachetul a venit in fix 2 sapt de la comanda.
HildeMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Gandacel spune:
Dragele babei, eu nu voiam nici tratat de pus la olita, nici nu ma apuc acum sa il pun zilnic. Nu mai stiti ca sunt din aia care tinea prelegeri despre controlul sfincterelor, anuntat prealabil si apoi pus pe olita? Dar voiam sa stiu din timp ce alte semne ar putea exista, cum ati facut cele care ati facut. Deocamdata, sunt exact in faza in care e Alinush: adica achizitionat olita care arata ca si WC-ul nostru, cu capac etc... Si ii explic de cate ori trecem pe langa ea si (normal) se joaca cu ea, ca acolo face el kk si pipi. E asezata fata in fata cu vasul nostru de WC, ii arat cum stau eu pe al nostru, mare, si il asez pe el sa vada cum sta el. Cam atat, ca intelege tot si ii intra in cap, nu ma indoiesc. Mai ramane sa si vrea sa coopereze. Din cand in cand am de gand sa-l mai si asez pentru "the real thing"! Si daca o face (intamplator sau voit) in mod sigur am sa dansez in jurul lui dansul victoriei.
Gandacel 28+ si Bogdanel (14.11.2005)
Buluci spune:
Eu, pina acum nici macar n-am incercat sa-l asez pe olitza iar la spital i-au facut clisma!Stiti si voi ca imediat dupa clisma ai senzatia de defecatie, dar de unde, Simon al meu se abtinea si urla cind l-am asezat pe olitza!ei.., bine , a facut pina la urma
Deci eu nu voi mai incerca pina la vara!
Cristinamh, super sfat mi-ai dat!
Dordia, iti tinem pumnii!Cine sta cu Stafanel?
Eu stau si ma intreb ,cum Doamne va descurcati doar cu 8 mil ?Sotul parca-i bugetar?
Madau,Anda,Feli citi dintisori mai aveti?
Hilde parca zicea de 15, eu cred ca a batut recordul!
Noi avem 8(incisivii)
Noki, bafta la invatat!
Joy,Corap,Ina ce faceti?
Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze
Prima aniversare
Varsta lui Simon
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR