Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.6
Raspunsuri - Pagina 5
tumpi spune:
betty, vazut pozele, sa-ti traiasca, e o dulce si cum rade ea si i se vad dintisorii
martha -ici si tie si lui Darius, chiar si eu am vazut zilele trecute pozele lui.
Sa va traiasca comorile si sa va bucurati de ei.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
betty13ro spune:
Multumesc dana, tumpi. Da, e o scumpa, rade toata ziua si nu sta o clipa locului. Te termina fizic. Norocul meu e ca mai vine mama pe la mine si asa mai apuc sa-mi fac din treburi. Acum stau pe net pt ca domnisoara e cu buni si se joaca.
Relya spune:
M-am uitat azi la pozicile cu copilasii vostri mici si am avut ce vedea !!!! Unul mai frumos ca altul
Sa va traiasca, sa aiba parte de noroc, sanatate si sa va aduca numai bucurii !!!
Mi s-a facut dor de vremurile cand era baiatul meu mic...
De-acu e mare, are treburi serioase. A trecut de prima dragoste...deja e la a doua ! m-a anuntat cu parere de rau ca nu mai sunt pe locul I in inima lui pt. ca iubeste o fata ( auzi la el: fata visurilor sale ) mai presus de orice ! Azi, cand l-am luat de la scoala, mi-a spus ca a primit cel mai frumos cadou din viata sa : Ea si-a trecut mana prin parul lui
M-am stricat de ras nu alta ! da bineinteles pe infundate ...sa nu ma vada ( sa nu stric inima copilului, Doamne fereste ! )
fetele fara deosebire
aime spune:
Relya ai baiat asa mare? Sa-ti traiasca si tie si multumim de complimente...wow...auzi,prima dragoste,a doua...
Relya spune:
aime, e in clasa a doua ( are aprope 8 ani ). Prima dragoste s-a consumat la gradinita...
Ca aspiranta pe DC am fost la bebe 2...da nu mi-a iesit . Inca cochetez cu ideea, desi nu mi-a ramas decat Fiv-ul la dispozitie.
toate fetele fara deosebire
aime spune:
Aha,Relya,m-am lamurit ...wow,ce geloasa o sa fiu (cred) cand imi va zice si mie puiul meu asa ceva...sau poate nu? Auzi la el,"i-a trecut mana prin par"...mai ce precoci si ce scumpi sunt,chiar si cand mai cresc. Vezi ca vine SF Valentin,savezi atunci....
Imi parerau ca ai ramas doar aspiranta la bb 2,dar nu se stie
tumpi spune:
daca tot ne-am readunat, vin cu o intrebare care ma framanta de ceva timp.
Spuneti-mi si mie, la fiecare menstra , endometrul este eliminat?ca io nu mai stiu.Din cate isi aduce aminte baba, cam asa se intampla,da poate am, uitat eu. Si tare ma framanta chestia asta.
Androix spune:
Se elimina, femeie Acu nici nu stiu ce sa-ti zic: ca ai memorie buna sa ca te-ai ramolit de tot
Mai vrea cineva poze de la intalniri? Am eu salvate pe webshots o parte din ele adik alea in care apaream io ca o narcisista ce ma aflu luati d-acia
Vale, pai ce astepti mama sa vand loganu? Spune cand si te dau.
Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2
tumpi spune:
Adreea, defapt stiu ca se elimina,dar intrebarea reformulata era: il vedem cand se elimina?
EDIT: Andreea sa sti ca ma simt ca la inceputuri, de para nu as fi trecut prin atatea,da nu stiu ce ma apuca.
Cred ca asta e inceputul sfarsitului
Androix spune:
Eu cred ca e "rosu" ca lumina zilei, il vedem cum sa nu... Discutia asta chiar imi aminteste de atmosfera de altadata de la aspirante
E inceputul sfarsitului asteptarii!
Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2