Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.6
Raspunsuri - Pagina 4
anis spune:
Valentina am pus cateva...
Ce sa zic e greuuuuuuu e tare greu cu 2 copii mici.Ma gandeam sa nu plangeti prea tare , ca dupa aia se deschide robinetul..
Cand mai treci pe St el mare?
*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
MADYN spune:
Vale poa' il intrebi pe nenea Tariceanu cum sta cu . Adik acum in ultimul timp, ca deh stres mare pe capul lui .
Tumpi da' de Alina Constantin se mai stie ceva? De cind cu bebelina?
Rozi pe unde esti???
Si FloryPop?
Si Monica-Elena?
si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
tumpi spune:
Mady, cu Alina am vb acum vreo 2-3 sapt, atunci am si aflat ca are bb, ca nici nu stiam
Monica nu stiu daca este in Bucuresti, sta mai mult la munte.Venise sapt trecuta pt niste analize.L-am vazut pe ala mic, e un dulce,da ma crezi ca nu mai stiu daca era sapt asta sau cealalta cand era si cu el in buc.M-am tacanit de tot.
Lui Flory, i-am dat mesaj, nici de ea nu mai stiu nimic
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Monica-Elena spune:
prezent mai fete frumoase. sunt aici..am primit pm de la tumpilica.
Alina Constantin are bebe chiar ma intrebam ieri cand am dat de nr ei de telefon oare ce mai face.
pupam si noi vechile aspirante
martha78 spune:
Salutare fetelor!
Tumpi, multumesc ca mi-ai reamintit sa intru aici chiar nu stiam ca exista subiectul cu fostele aspirante
ma fac din ce in ce mai mare
betty13ro spune:
Sper sa se vada pozele, daca nu merg o sa mai scobesc nitel sa vad ce prostioare am facut...
dana p. spune:
Martha, chiar ieri m-am uitat la pozele celui mic, si mi-am adus aminte cum a debutat sarcina ta si ce ma mai gandeam atunci la tine sa nu pierzi sarcina.Bine ca sa terminat totul cu bine si acum ai un puiut tare dragalas.
Betty, sa-ti traiasca papusa, ca tare frumusica este si zambitoare foc!!
Dana
Poze
aime spune:
De Flory va por spune eu cate ceva, ca suntem colege la mamici de 2004, ca are 2 flacai, pe Andrei cel mare si pe Rares, nascut anul trecut, e fericita, doar ca ff ocupata, nici pe la mamici n-a mai dat.
anis, ti-am vazut frumusetile, mama...sa-ti traiasca si sa fiti fericciti si sanatosi
aime si Vladimir