The best of aug-sept-oct 2004 (123)
Raspunsuri - Pagina 3
mina spune:
Salut
In sfarsit suntem spre bine, azi noapte nu a mai facut febra si am reusit sa ma odihnesc si eu un pic. Eram in asa o stare de oboseala ca mi-a povestit soacra-mea ca Matei vorbea in somn si eu ii raspundeam !!! Si cica paream coerenta...io nu-mi amintesc nimic !!!
Acuma a mancat o supa de pui si spaghete si sper sa dormim un pic.
Va pup!
Restul bolnaviorilor ce fac???
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
ana_a spune:
Salut si de la noi!!
Si eu astept sa mergem maine la dr la control, sa vad ce ne spune!Stefan e mai bine, febra nu a mai facut, azi a fost un pic cam marait....dar pe la amiaza am iesit un pic afara la zapada, el cu tati au facut un om mareee de zapada, a fost foarte placut, soare, fara vant...era pacat sa nu-i scot un pic nasul la aer curat....desi tati a vrut sa-l duca sus pe deal la sanie...eu nu am fost de acord, este totusi inca sensibil, nu am vrut sa ma risc...
Chiar daca aseara m-am lasat convinsa de el si sa cam balacit mai mult la baita, motiv de stres pentru mine...toata noaptea l-am verificat cum respira si daca e OK...nu va mai spun ca mi se parea ca ceva nu e ok, din cauza ca l-am lasat mai mult la baie...offf
Sper ca saptamana viitoare sa fie bine de tot si daca mai este zapada sa mergem sus pe deal la sanius
poze cu omuletul si omul de zapada
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
nature spune:
Neata mamici!
Ana, super pozele cu Stefan, Doamne, ce mare a crescut....Danina, frumoase pozele facute de sarbatori!
Ilinca nu a mai facut febra, a fost o sapt destul de grea, e inca maraita si nu prea mananca, a ramas deocamdata cu o tuse rebela si cu mucisiori.
Mie mi-e somn in continuare si sunt cumplit de lenesa ( de fapt mai mult as lenevi, dar nu-mi prea permit).
Va pup.
Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si BB2 on his way ( DPN 09.09.2007)
http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums
mina spune:
Salutare
Patrice, ma bucur ca e Ilinca mai bine.
Si Matei e mai bine, de sambata seara nu a mai facut febra, Uf, bine mai e sa il vezi iar zburdalnic. In schimb am racit eu (de la oboseala presupun). Dar ma tin tare.
Va pup!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
belle_vue spune:
Ne inscriem si noi pe lista bolnaviorilor
Theodor tuseste rau, am fost cu el la doctor si mi-a zis ca nu se aude nimic la plamani, ca e o infectie a cailor respiratorii superioare (adica nasul e cu problema) si fiindca ii intra mucozitati inapoi pe trahee nu mai poate respira bine si tuseste...
Acum vreo trei zile eu nu m-am simtit bine, nu prea dormisem cu o noapte inainte si tati l-a luat la o plimbare mai lunga ca sa ma lase sa ma odihnesc si cand s-au intors au intrat in supermarket sa cumpere cate ceva. Theodor a inceput sa tuseasca si nu se mai oprea, aproape sa intre in convulsii, mi-a spus ca a durat vreo jumatate de ora, tot magazinul se adunase in jurul lor... M-a speriat numai cand mi-a povestit si se vedea clar ca nici el nu era prea sigur pe el -- zicea ca era gata sa plece cu el la E&R (sectia de urgente la spital), dar l-a scos afara si s-a mai linistit. Haraia in piept intr-un fel chiar de speriat cand au ajuns acasa, i-am facut baie si am facut abur in camera de baie si s-a linistit. Noaptea n-a mai tusit, iar a doua zi a fost mai bine -- dar mai facuse o criza asemanatoare si cu vreo 2 zile inainte (mai putin intensa).
Luni dimineata am fost cu el la doctor, dar se pare ca nu e nimic in piept. Mi-a dat un antibiotic zicandu-mi ca daca ii e mai bine sa nu i-l dau, dar azi iar a facut destul de urat, asa ca m-am decis sa incep sa i-l dau. Mai ales ca trebuia sa nasc ieri si cred ca nu nasc de grija lui, mai mult decat orice altceva.
Doctorul zicea ca astea sunt faze destul de normale la copii la intrarea in colectivitate (merge la gradi de 2 luni) si ca o sa-i treaca pe masura ce creste. E bine, dar nu ma linisteste prea tare gandul in clipele in care bietul copil tuseste pana aproape ca vomita... Ce ma linisteste mai mult e faptul ca are tonus general bun, e vesel, se joaca, mananca bine -- deci nu e prea grav.
Dar speram ca acum daca a terminat cu maselele sa avem macar o perioada de liniste, ca tot vine bb2...
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
ana_a spune:
belle_vue, multa sanatate multa la Theodor!
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
danina spune:
Ma laudam ca ma scapat de raceli cu piti dar se pare ca am luat-o eu. Imi e asa de ciuda de nu mai pot incerc sa stau departe de micuta sa nu-i dau, ca altfel plec singura Paul nu mai merge cu mine daca piti raceste.
Ce mai fac puitii vostri? Le-a trecut viroza asta ce bantuie?
Danina si Diana - strengarita familiei
Poze 2006 DIDIUTZA
roandre spune:
pe 27 ianuarie, ora 18:00, cristia a nascut natural fara epidurala un baietel de toata frumusetea de 3450 gr, 51 cm si Apgar 9.
Anne33, multumim frumos...ma bucur sa mai citesc cate ceva si despre voi!
La noi e ca la nebuni acasa...e f greu cu 2 bebei iar Alexia desi pare a fi f atasata de bb este geloasa si uneori rautacioasa cu el asa ca tre sa stau non-stop cu ochii pe ea sa nu-i faca ceva (momentan doar s-a culcat cu capul pe burtica lui, i-a dat cu piciorul in cap, la strans de manute, i-a pus pernuta pe fata...).
Am avut si o noua bona dar doar pt 3 zile ca apoi a renuntat ca nu-i facea fata Alexiei. De cand am nascut Alexia e alt copil si de abia ne intelegem cu ea...ufff, sper sa treaca perioada asta de acomodare...
Multa sanatate bolnaviorilor!
Pupici
belle_vue spune:
Multumesc, Ana! Am inceput sa-i dau antibiotic (desi nu-mi venea, dar am asteptat o imbunatatire fara el cat m-au tinut si pe mine nervii) si e mai bine, in sfarsit. Nu cred ca i-am mai dat vreodata pana acum antibiotic, asa ca ar trebui sa actioneze.
Am fost la spital si am programat cezariana pt vineri, 16 feb (la 10 zile peste DPN) daca nu se intampla nimic intre timp. Sper sa nu se intample, fiindca n-am cu cine sa-l las pe Theodor mai devreme de joia viitoare!...
Ana, sunt superbe pozele cu omuletul si omul de zapada -- ce dor imi e si mie de asa ceva!... Sper ca si Stefan e mai bine acum. Nu-ti mai face atatea probleme, ca baia e foarte buna la tuse si probleme respiratorii in general.
Roandre, eu sper sa nu am probleme din astea, fiindca Theodor e topit dupa toti bblusii pe care-i vede si ma trage de mana si ma arata parintilor de bebei zicand "bebe", adica avem si noi... In general, e foarte bun si generos si saritor cu toata lumea -- dar mai stii, cand o vedea ca bb primeste mai multa atentie decat el... Nu e usor cu 2 pitici, dar in timp sunt destule avantaje (eu sunt genul care, in privinta copiilor, reuseste sa se gandeasca la "durata lunga" atunci cand apar probleme de moment; am dobandit o rabdare pe care nu o aveam inainte: dar e valabila NUMAI pt copii, cu restul lumii sunt si mai exigenta, cred )
Sanatate tuturor!
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
Mada spune:
Belle-vue, sanatate multa si sa se faca cat mai repede bine, Tie nastere usoara iti doresc si bebe sa fie sanatos si mancacios.
Cristia, felicitari scumpa pt bebelasul nou venit sa fiti toti sanatosi si cumintei. Andrei ce face? Il iubeste pe micut?
Mihaela, nasol rau cu bona, dar poate gasitit repede pe cineva care sa o inlocuiasca. Alexia probabil este in perioada de acomodare cu micutul Robert, dar tre sa fiti foarte atenti sa nu ii fac rau, fara intentie normal.
Va spun si de ce.
Eu si sora mea. ea avea 1 an si 8 luni cand m-am nscut eu, eu in patut ea prin casa, mama pe la bucatarie. La un moment dat vine la mama si zice " Mama, Balinu(asa imi zicea mie) papa" Cand vine mama la mine in camera ma vede cu niste ochi mari rosie toata la fata, cu gura plina de pufuleti incercam sa respir. Nu aveam nici o luna.
Altadata m-a luat din patut si m-a scapt pe jos, deci varza...(de aici mi se trage)
va pupam si tine-mi pumnii belle vue sa nasti usor!
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca