The best of aug-sept-oct 2004 (123)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Cu scuzele de rigoare pt intarziere, le urez din suflet Timeei si sotului Liliei!Sa aveti parte numai de fericire alaturi de copilasii vostri dragi!
Belle_vue, iti doresc o nastere cat mai rapida si usoara!Sa aduci pe lume o fetita sanatoasa si mancacioasa!Tinem pumnii sa apara in weekendul asta!
Ana si Mina, sanatate la pisoi!
Noi raportam o temperatura in continua scadere, aproape normala. D-ra e aproape aceeasi ca dintotdeauna, adica vesela si pusa pe sotii.Maselutza nu ii ma da asa de mult de furca pt ca i-a strapuns gingia.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo


www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

Raportam si noi: Stefan are nu a facut febra de loc aseara, nici azi dimineatza nu avea, deci suntem pe drumul cel bun!Tusea a scazut in intensitate, inca are o tuse haraita si urata dar nu mai tuseste asa de mult ca la inceput...numaram ieri de la 5 de cand ne-am intalnit si pana l-am culcat 2 ture de tuse, azi noapte nu a tusit de loc.

Azi dimineatza ma scos pe usa afara de la buni..."du-te mami o data la seivici!!ca ai teaba!"

Sanatate tuturor si sa auzim de bine!


Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

NEata, pupici puiutilor bolnavi! Acum 2 nopti noi am chemat Salvarea, Ilinca a facut si ea, ca Alma, febra 39.5 si nu ii scadea cu nimic,m am rezolvat-o pana la urma cu impachetari in cearsafuri ude...A fost super stresant, mai ales ca pediatra ne-a spus ca cei de la Salvare ne vor lua probabil la spital. Mi-e groaza sa ajung cu ea in spital, deloc nu am incredere in sistemul medical de stat. Si din pacate spitale private de pediatrie nu exista in Romania. Si aseara a facut 38.5, i-am dat antitermice si a fost OK, a dormit bustean toata noaptea....

Eu sunt tare obosita, cu atatea nopti nedormite, de mancat nu mananc decat fructe, ca altceva nu suport, si nu sunt deloc in forma.In plus mai tusesc si eu si stranut, si nici nu pot lua medicamente....Of, na, ca m-am plans si eu un pic, ca stiu a voi intelegeti!

Va pup.

Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si BB2 on his way ( DPN 09.09.2007)

http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salutare

Patrice, pupam Ilinca sa treaca si pe mama ei sa reziste!

De astazi intram si noi pe antibiotice ca Matei face in continuare febra chiar si sub tratament cu antitermice. Nu e mare febra (38 cu 1-2-3) insa e pe principiul nici ma lasa nici ma tine... In contextul epidemiei de viroza sau gripa, ce o fi ea, pediatra a zis ca mai bine nu ne riscam. De luni probabil vom chema o bunica sa stea cu tero sa mai mearga mami si la birou.

Va pup pe toti si sanatate multa la toti bolnaviorii!


Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Mina, ai apucat sa ii dai prima doza de antibiotic? Daca nu, uite ce mi-au spus mie aia de la Salvare ( am dat de o dr tanara si f draguta, care a stat o multime cu noi, si ne-a explicat cate in luna si in stele): nu ai de unde sa stii daca febra e data de o bacterie sau de un virus, asa ca daca febra nu e f mare si nu e o urgenta, e bine sa i se i-a copilului un exudat faringian. Daca se dovedeste ca e de natura bacteriana, antibioticul isi face efectul. Daca e virala treaba, degeaba ii dai antibiotic....

Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si BB2 on his way ( DPN 09.09.2007)

http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Patrice, multumesc tare de explicatii.Situatia e cam complicata in sensul ca dr e destul de sigura ca nu e virala. Dar pentru a face un exudat trebe mers in spital si ea se teme de o contaminare in contextul prezentei epidemii.
Pe de alta parte in aprox 2 ani de cand mi-l trateaza nu a dat gresh niciodata si a recomandat antibioticele ff rar asa ca merg pe mana ei. Si mie mi-e f teama sa merg cu el in vreo unitate sanitara in clipa asta.

Om vedea, eu sunt optimista.

Va pup si va tin pumnii sa va faceti bine repede repejor.



Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

La multi ani pe 2007!Sa aveti parte de un an minunat plin de bucurii si tot ce va doriti voi!Stiu ca urarile mele vin cam tarziu....cu scuzele de rigoare.Noi acum suntem bine dar....Giulia a fost tare bolnavicioasa,defapt stiti si voi de virozele astea.Giulia a facut si 2 saptamani de injectii....dar au trecut ,in schimb nasul tot plin de muci si asta din decembrie si i-am dat zau o gramada de siropuri.....pediatra zice ca sa nu-mi fac griji dar totusi...

ROANDRE,felicitari pentru bebe Robert!!!Am vazut pozele voastre si sa nu va deochi dar tare frumosi sunteti,iar Alexia,....nu am cuvinte,o frumusete!!!
Pup pe toata lumea si revin caci ma cheama datoria!In sfarsit avem si noi net acasa de cateva zile,deci....o sa pot intra macar saptamanal.Ma bucur sa va regasesc!
Avem cateva pozici noi aici http://good-times.webshots.com/photo/2864732180059076447FgRmqP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

anne33 bine ai revenit! Am vazut pozicile cu Giulia, e fetita mare!si scumpa! Multa sanatate si sa scapati cat mai repede de muci!!

mina sanatate lu Mateiu vizigot! flacaul sa se faca repede bine si sa terorizeze bunicutza!

Multa sanatate tuturor puiutilor!O sa trecem cu bine si peste epidemiile astea!!

Noi suntem din ce in ce mai bine!Si noi pe antibiotic...acu ca o fi bun sau nu...si eu ca Mina nu m-am riscat sa merg acu pe la spitale...si asa la cabinet am asteptat doar eu la consultatie si cand ne-a venit randul a venit si tati cu flacaul, consultat rapid si scos din circa tot la fel de rapid cu o mamica paranoia...nici tati nu a mai comentat nimic!

Avem si cateva poze noi, l-am prins azi pe cand se juca
Stefan se joaca din ce in ce mai mult singurel, isi gaseste singur de joaca, are o imaginatie extraordinara...a inceput chiar sa inventeze tot felul de scenarii de raman fara cuvinte ascultandu-l...
Pozele la semnatura in albumul"construim"

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:



Sanatate la puiutii bolnaviori!

Noi suntem bine,cu putini muci dar atata...care trec apara..asta e gradinita...la care ii place tare mult lui Robert,avem deja 3 saptamani si nu a plans nici macar o data...e un dulce,imi zice mai nou ca e o fetita frumoasa la gradii...va dati seama lui fiu-meu de la ce varsta ii sta capul la fetite...hahaha...


pe toata lumea si fug sa ma mai uit la poze,sa vad cine ce a mai pus!!!






Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Pup si eu piticii bolnaviori sa va faceti bine. Noi am scapat pana acum, sper sa nu raceasca prea curand am incercat ff mult sa o feresc, mai ales ca noi plecam pe 11 acum la Roma in Italia si nu vreau sa stau cu grija.
Sapt. trecuta am fost la Moeciu si a fost super, am prins zapada si chiar a nins cat am stat acolo. Ne-am dat cu saniuta si noaptea, iar Diei ia placut la nebunie.
In rest e tare obraznicuta dar cred ca mai asteptam sa creasca si sa se mai potoleasca.

Am reusit si eu sa pun cateva poze, care sunt de sarbatori.
Sperante de reusita sa descarc din aparat slabe.. Pozici aici.

Duminica placuta.



Danina si Diana - strengarita familiei
Poze 2006 DIDIUTZA

Mergi la inceput