The best of aug-sept-oct 2004 (123)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Mirela- super poze...sincer nu mai vazusem de mult poze cu voi...oricum..alea la Disneyland m-au topit..asa frumos este...ufff

Ioana-condoleantze

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Neata fetelor, nu am mai intrat de aproape o sapt pe forum, asa ca nu mai stiu ce s-a mai scris...Am avut un curs si intre timp a murit si bunicul meu, am avut inmormantarea....sunt cam chiauna.Pe Ilinca am dus-o la mama de vineri seara si o iau inapoi in seara aceasta, sa imi mai spal putin creierii.

Pe BB Matei l-am simtit doar o data, pe 12 martie, si de atunci pauza....Sper sa fie OK, marti, pe 20, ma duc dimi la eco si apoi recoltare de sange pt triplu test...

Hera, mai ai noutati? Ce mai faceti? IOana, condoleante. Naty, tu ce faci? Ma duc acum sa citesc din urma, ca nu stiu despre ce rpobleme de sanatate e vorba...Sper sa fii ok.

Eliana, super baietei! Sa-ti traiasca!

Va pup

Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si Matei on his way ( 01-07.09.2007)

http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Eliana ce scumpei sunt si mie una imi par ca seamana, acum depinde ca o sa vezi cand mai cresc un pic, e devreme pana li se mai formeaza trasaturile.

Ioana Condoleante pt socrul tau.

Patricia condoleante si tie pt bunic.

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDIUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Nu stiu daca ma mai primiti dupa ce v-am parasit nescuzabil, dar daca voi nu ma vreti eu tot va vreau
Pe foarte scurt dupa ce am inceput din nou munca amavut si unele probleme cu netul dar si mai multe cu timpul liber asa ca m-am lasat dusa de val si timpul a trecut.... azi dimineata insa m-am italnit cu Naty (fata de care imi cer mii de scuze ca nu a stiut ca a fost ziua ei) si Dodo scumpica in parc si am zis ca daca nici acum nu reiau legatura cu voi iar trece vremea.... asa ca....
Milioane de pupici si urari de
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ACESTOR ZILE
iar noilor puiuti micuti bun venit pe lume si sa creasca mari sanatosi si cumintei Eliana, m-am topit toata, scumpicii tai tare mai seamana si promit a semana si la pozne hihihi
Sanatate multa racitilor, Vladutului Herrei si tie Raluca...

Mi-e tare dor de voi toti, o sa ma mai uit la poze sa vad cum ati crescut (am vazut doar Inushu dulce foc in galeria de la babyexpo)... nu v-am mai vazut de asa mult timp si sper sa am timp sa intru mai des de acum incolo macar..
Noi suntem bine, trece vremea fara sa ne dam seama, acum tre sa ne facem programul de iubit asa ca va parasesc...
Puuuuuuuuuuuuup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna!

Multumesc pentru urari.
(stai linistita Andreea )

Eliana i-am vazut pe prichindei, sunt tare scumpi, sa nu le fie de deochi. Nici eu nu prea vad diferentele intre ei ... Meme ii deosebeste?

Am vorbit cu Cristiana de ziua ei, sunt bine cu totii, bebe Calin e cumintel, doar ca se lupta cu colicii. Andrei il iubeste.
Cristiana va transmite la toate salutari.

Vroiam si eu sa va zic ca ne-am inatlnit cu Andora si Uca dar vad ca mi-a luat-o ea inainte. Nu le-am mai vazut de mult, mai sa nu le recunosc, Uca a crescut e o domnisorica scumpa ...

Despre mine - am niste probleme cu stomacul de mai multi ani, acum s-au inrautatit si m-am hotarat sa merg la doctor, care m-a cam speriat, cica ea banuieste o colita ulcerativa (boala colonica inflamatorie), o chestie cam nasoala ... Oricum, mi-a dat sa fac o gramada de analize ca sa poata sa puna un diagnostic ferm. Acum tot fac la ele ...

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Hello, aici o puteti vedea si pe Ilinca, inscrisa la galeria starurilor de la babyexpo http://www.babyexpo.ro/b/index.php?op=galerie_staruri&varsta=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Ioana, condoleante pt socrul tau!
Nature, condoleante pt bunicul tau! Am vazut-o pe Ilinca in galerie si vreau sa spun ca e o dulce.
Tot super dulce e si Inusha Anielei.
Andora, bine ai revenit! Te asteptam sa ne spui cum s-a adaptat Uca la gradi si tu cu serviciul. Stiu fff bine cum e cu lipsa timpului liber, pt ca uneori lucrez chiar dublu (cel putin 8 ore la servici, plus traduceri pana noaptea tarziu dupa ce o culc pe Alma; asta mi-e programul cel putin pana merg in Romania de Pasti, insa tot imi fac cate o portita sa ies macar la shopping, la o intalnire, mai ales daca vine vorba de romancutze).Normal ca Alma e mereu dupa mine daca ies ca o includ si pe ea in program.
Mada, ce fain ca ai fost la concert la Shakira! Cand ma gandesc ca sambata a fost concert cu ea la 2 pasi de mine...dar eu nu am stiut din timp.
Eliana, sa ne spui cum se comporta Elena cu piticii.
Fug sa caaaaaaaaaaaaalc...ca maine sigur nu reusesc.
Pupici tuturor,

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

fetelor!

Am revenit....deci suntem in zona!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Salutare fetelor!

Andora draga a scris tot ceea ce voiam sa scriu si eu... asa ca-mi ramane doar sa va urez sanatate, putere si bucurie mamicilor!

Felicitari pentru noii copilasi! Eliana sunt minunati gemeneii! sa-ti traiasca!

Patrice sarcina usoara si frumoasa in continuare! E o dulceata Ilincuta
si Inuta si Amelia

Herra, Naty, Danina multa multa sanatate!

Mirela super super pozele, dar asta m-a dat gata: http://good-times.webshots.com/photo/2392588860066546584MWrVsz
cum sare!?

Noi suntem bine... sanatosi, Slava Domnului!

Am vrut sa va zic ceva ce am aflat de curand. Inaltimea care o are copilul la 2 ani e exact jumate din inaltimea care o sa o aiba cand va fi mare... Natalia a avut 85 de cm... la 2 ani, deci in jur de 1.70 (sper nu mai mare :))

Ok... va sa stiti ca v-am mai citit din cand in cand si-mi pare rau ca nu am scris, dar tot s-a ivit una, alta...

Sanatate multa multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

carte de povesti cu poze
astazi eu te rasfoiesc
o povata pentru viata
de la tine sa primesc
si povata vreau sa-ti fie
calauza ta mereu
la necaz si bucurie
sa intrume pasul tau!!!!

Draga ni-i cenusareasa