The best of aug-sept-oct 2004 (123)
Raspunsuri - Pagina 14
ana_a spune:
Eliana felicitari!!!!
Refacere usoara!!!Si te asteptam cat mai repede cu vesti si cu poze!!!
Bine ati venit pe lume Andrei si Mihai!!!Sa fiti doi flacai mancaciosi si cumintei!!!

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
pufymic spune:
Wow!Felicitari ELIANA!!!!!!!!!
Si bun venit pe lume lui Andrei si Mihai(sunt numele piticilor mei, al doilea
)!
Mihaela multumim de vesti!Voi cum sunteti?????Alexia e bine?S-a acomodat cu Andrei?Andrei e cuminte?Tu cum esti??
Mirela, Ania
!
Eu
roandre spune:
De abia astept sa-i vad si eu pe gemenei...inca nu stie dc sunt identici sau nu.
Sper sa reusesc sa ajung la ei la spital zilele urmatoare ca sa facem cunostinta.
Dragut este faptul ca vorbeam acum ceva vreme in urma ca o sa nasca pe 3 martie (in ziua cand eu fac 6 sapt de la nastere...ca sa fie o legatura intre noi asa cum a fost si la Elena pe care a nascut-o in ziua cand eu o botezam pe Alexia) si ieri faceam planuri pt o alta zi caci ne gandeam ca nu mai sunt sanse pt 3 martie...si uite supriza!
A nascut asa repede ca pana sa-i dau lu Andrei sa pape si sa scriu pe forum, ea deja nascuse.
La noi e tot cu cantec treaba cu 2 bebei. Alexia tot nu-l accepta si il bate. Ieri a venit la Andrei si i-a dat o palma peste fata cu toata puterea...si ce ciuda ne-a fost ca si eu si tac-su eram langa Andrei dar n-am avut timp sa reactionam.
Imi spune mereu sa-l bag inapoi in burtica...
De la 1 martie avem o noua bona si mai astept sa vad cum e (pana acum nu mi-a placut dar n-as vrea sa ma pronunt doar dupa 2 zile).
Acum am dus-o pe weekend la mama pe Alexia ca sa fie si bebita linistit. El e cumintel atata timp cat il lasa Alexia in pace.
Eu sunt ok dar extrem de obosita si cu un minus mareee la capitolul somn.
Pt mine nu mai am timp aproape deloc, netul e un lux...cam asa sta treaba!
Va pup!
mina spune:
Salut
intrasem sa va anunt de Eliana dar vad ca mi-a luat-o Mihaela inainte :D
Asa e, a visat Dna Mami Eliana intr-o zi ca va naste pe 3 martie...io sapt trecuta miercuri am plecat la un eveniment ce l-am organizat in Sinaia si ii zic: fato, poate nasti pana vin....ea nu ca tu vii pe 2 martie...io nasc pe 3. In fine, 2 zile de conferinta las telefonu la colegi in ideea ca io-s moderator la prezidiu si daca ma suna Eliana chit ca am tel pe silent tot ma emotionez...ca sa ma astepte gagica pana azi sa nasca. Eram la cumparaturi, probam o bluza cand m-a sunat......de emotie mi-a achitat sotu bluza fara sa comenteze....bun asa nu? Hi hi hi....Luni ma duc sa vad gashca si va dau raportu....
Noi suntem bine desi de ieri se produc niste muci si azi niste febra la vizigot...vine maine dr sa ne vada....
Lorena, pupam si tinem pumnii, sper sa treaca. Tu fii tare ca pe tine se bazeaza puiu. Va pupam.
Patrice, inteleg ca ON HIS WAY e baietel.... bravo, facusi perechea...cum spunea o prietena, e randul nostru, mamici de baieti, sa primim sfaturi de la mamicile de fetite :D
Va pup si ma duc la culcare langa bebu febril...of nu mai scapam de guturaiul asta de gradi...
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
danyce spune:
Eliana, felicitari! Bine ati venit , Andrei si Mihai!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
CRISMIR spune:
Wauuuuuuuuu,ce veste minunata!

ELIANA
,sa-ti traiasca mititei!...bine ati venit pe lume Andrei si Mihai!
...2 pestisori ca si mami

MIHAELA si MINA ,va multumim de veste!

MIHA
pui tai dragi...hihihi...ce-mi vine sa rad de Alexi,ii trage palme piticului
...las mai ca o sa creasca si ea si el si sa vezi ce bine se vor intelege...al meu cred ca ar face la fel,ca le trage palme la toti bebeii care ii vede,zice ca sunt mici si le controleaza fata,ochii
...ce-o mai fi si in capul mititeilor astora
MINA sanatate vizigotului
ANIA
,multumesc frumos!...ce mai face Inush?

Si noi de noaptea trecuta suntem cu febra,
...cu nas fonfanit..ufffffff...ca nu am scapat nici noi de virusi...asta e...sper doar sa treaca repede...imi e tare mila de el ca dragul imi zice cand are febra ca-l doare capul si ochii
...credeti ca e adevarat,sau fabuleaza el?!...ca parca e prea mic pt durerile astea
...ma si sperie cateodata,ufff.
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url
anielas spune:
Wow..FELICITARI ELIANA!!!!!
Sa-ti traiasca ANDREI SI MIHAI!!!!
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

LiliaToma spune:
Uau, super.
Si eu care urmaream din umbra odiseea mamicilor gravidute cu gemeni si asteptam sa vad cand naste Eliana si tocmai ieri nu am citit.
Ma bucur mult-mult de tot.
Sa traiasca Andrei si Mihai si sa fie sanatosi si mancaciosi.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
LiliaToma spune:
Mirela, iti urez cu intarziere La multi ani, toti plini de sanatate si noroc.
Si multa sanatate lui Robert, cred ca asta e fericirea adevarata a unei mame: sa isi vada puiul bine. Pupicu
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
CRISMIR spune:
LILIA
,multumesc frumos!...da,asa e,atunci cand copii sunt fericiti si sanatosi ne simtim si noi impliniti,ca parinti...iar ca mama sanatatea puiului tau e pe primul plan,suferi enorm cand il vezi ca se chinuie
...ce mai face Amelia,cum mai e,cum ii e piciorusul?...
si voua,si numai bine va dorim!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url