The best of aug-sept-oct 2004 (123)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Mirela, multa sanatate lui Robert!
Eu mi-am cam revenit, atata ca ma mai doare capul din cand in cand si iau cate un ibuprofen si vocea inca mi-e schimbata pt ca am nasul inca infundat.Dar, am scapat de tuse, de ameteli, dureri musculare...si tot restul ce tine de gripa asta nasoala. Mda, privesc si eu jumatatea plina a paharului
Mina, ii dorim vizigotului sa scape de guturaiul asta pacatos care tot revine de cand e la gradi! Speram ca poti face ceva pozici cu gemenasii Elianei sa ni-i arati si noua.
Fug la nani ca maine am iar o zi plina la servici si azi am sarbatorit iar (super, cu romancutzele mele dragi).

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI IOANA! si multe ...sa fii iubita,fericita si sa ai parte de o zi frumoasa cu multe surprize!!!

DANIELA...ma bucur ca tu esti mai bine...acu m-a luat si pe mine,gatul ma doare de abia inghit...Robert e inca cu febra,mai ales noaptea...am luat si eu sigur de la el,ufff...sper sa treaca repede ca tare nasol e!!!

la toata lumea si o saptamana frumoasa!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI IOANA!!!!!
Sa fi iubita si fericita alaturi ce toti cei dragi tie

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

LA MULTI ANI IOANA!!!!!

Multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi!!!

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Ioana, La multi ani sanatosi si fericiti! Sa ai parte de o zi minunata azi alaturi de barbateii tai dragi!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

IoanaLa Multi Ani multa sanatate fericire, dragoste din partea celor dragi si sa ai o zi minunata.

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDIUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

LA MULTI ANI, IOANA!
Sa fi toata viata fericita cum esti acum!

FELICITARI, ELIANA!
Sa-ti traiasca puiutii!
Tie - refacere rapida si multa putere sa-i cresti!
Vreau sa va spun ca eram sigura ca atunci cand intru pe DC o sa gasesc un mesaj ca a nascut Eliana, aveam convingerea ca a nascut in weekend.

Sanatate la bolnaviori!

Noi azi il serbam pe tata, iar Ioana a tinut mortis sa mearga ea insasi la cumparaturi sa-i ia o "ciocoiata" din partea ei si i-a facut si un desen cu niste mazgalituri care ar trebui sa o reprezinte pe ea si pe Babu tinandu-se de mana. Am ras de n-am mai putut dimineata cand a facut desenul, i-a facut pe Babu si pe Nani imi explica ca se duc la plimbare si dupa aia face o fata lunga si zice "aoleu, am uitat pe bebe!" - uitase sa-l faca pe bebe, nelipsit de cate ori iese afara.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Eliane! Felicitari, sa fiti sanatosi si fericiti, si tie iti doresc sa ai multa putere si rabdare!

Raluca
, "La multi ani" pt Babu ( stii tu ca in secret ti-am zis odata ce mult imi place de tatal tau, din ce am vazut in poze)

Ioana, La multi ani, multa sanatate si sa va bucurati de baieti.

Lorena, naspa faza cu urechea, bine macar ca stii cum sta treaba si ce aveti de facut, sa nu va mai chinuiti aiurea. Cum naiba de nu v-au pus un diagnostic pana acum?

Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si Matei on his way ( 01-07.09.2007)

http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Ioana, LA MULTI ANI si numai bine, alaturi de baietii tai!

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

Merci, Patrice!
Ce ai facut la Badiu?

Ioana nu ne spui si noua cum ati petrecut?

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput