The best of aug-sept-oct 2004 (123)
Raspunsuri - Pagina 12
Naty spune:
Cu scuze de intaziere ...
LA MULTI ANI, DANIELA! 
Danina multa sanatate!
Ana super tare Stefan! La noi Babu e taica-miu ...
Si Ioana ii pupa pe unii dintre "copiii" ei si la spune "te iubesc, toata te iubesc"
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
danina spune:
Multumim astazi pana acum am tinut febra in frau sa vedem cum evoluam. Oricum e schimbata rau imi e sa nu faca ceva si mai compilicat ia ospamox dar parca nu se vede nimic asteptam...
Ana e bine ca ii accepta si pe aia, ea numai daca caut ceva prin casa ma intreaba "ce pui mie?" cu o fata care cere indurare. Asta acum cand e bolnavioara si ii e frica sa nu-i pun comprese.
Ies pt o ora sper sa fie ok ca tb sa iau martisoare la fetele din firma pt 1 Martie ca sotul meu e la pamant cu inspiratia.
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDIUTZA
nature spune:
Eu sunt incoerenta rau, m-am intors de la Iosup si nu mai stiu ultima oara cand am fost asa de fericita: avem BAIETEL.
M-a tinut vreo 3 sferturi de ora la ecografie, s-a tot uitat sa vada sexul, mi-a zis ca e fetita. Apoi s-a mai uitat vreo 10 min si mi-a zis ca e incert, ca poate totusi e baiat. Si cand aproape se terminase eco, mi-a aratat putza lu BB. Sunt varza de bucurie, m-am oprit in drum si am luat niste praji si sampanie, si de atunci beau cu colegii
.
Am trecut prin niste emotii....Slava Domnului ca e sanatos, pana acum totul e OK, si acum ca stiu ca e baietel, sunt in al noualea cer. Va pup si vb mai tarziu, acum nici sa scriu nu prea imi iese 
Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si BB2 on his way ( DPN 09.09.2007)
http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums
ana_a spune:
quote:
Originally posted by nature
Eu sunt incoerenta rau, m-am intors de la Iosup si nu mai stiu ultima oara cand am fost asa de fericita: avem BAIETEL.
M-a tinut vreo 3 sferturi de ora la ecografie, s-a tot uitat sa vada sexul, mi-a zis ca e fetita. Apoi s-a mai uitat vreo 10 min si mi-a zis ca e incert, ca poate totusi e baiat. Si cand aproape se terminase eco, mi-a aratat putza lu BB. Sunt varza de bucurie, m-am oprit in drum si am luat niste praji si sampanie, si de atunci beau cu colegii.
Am trecut prin niste emotii....Slava Domnului ca e sanatos, pana acum totul e OK, si acum ca stiu ca e baietel, sunt in al noualea cer. Va pup si vb mai tarziu, acum nici sa scriu nu prea imi iese
Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si BB2 on his way ( DPN 09.09.2007)
http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums
FELICITARII!!!!

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
danina spune:
Patrice felicitari pt cavaler si sarcina usoara in continuare.
Am uitat sa va spun o chestie hazlie pt niste prieteni din Piatra-Neamt. Tipa a nascut in decembrie si toata sarcina dr i-a zis ca e baiat, a mers la cel mai bun de acolo, bani la greu si toate cele, ca au nu se plang si surpriza.... a fost fetita si nu numai nici nu i-a calculat bine si i-a scos-o cu 3 sapt mai devreme. Eu una il injuram de numa, dar bucuria ca e fetita a fost prea mare ca sa se mai gandeasca si la asta. Va inchipuiti ca patutul e bleo, paturici , hainute si toate pt baietel. ![]()
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDIUTZA
LiliaToma spune:
Vine, vine primaavaraaa
Se asterne-n toaata taraa...
Pentru baieti si fetite, pentru mame si pentru tatici, pentru femei si barbati, soti si sotii: A VENIT PRIMAVARAAAA!. Va dorim tututor sa fie o primavara plina de lumina, plina de caldura, soare si bucurie. Asa cum infloresc ghioceii in padure, sa infloreasca bucuria si dragostea in sufletele voastre, asa cum se topeste zapada( de pe unde e) de la caldura soarelui, asa sa se topeasca si sa dispara din sufletele voastre: necazul, grijile si nelinistea.Va pupam cu drag si va trimitem un martisor virtual: http://www.traditii.ro/imgproduse/mtpi4m.jpg
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
pufymic spune:

MIRELA!!!!

Iar pentru restul trupei va doresc sa aveti o primavara frumoasa, iar in suflete sa ramana primavara mereu!
Patrice FELICITARI!

Eu
danyce spune:
Fetelor, multumesc mult de tot pt urari! Nu am mai dat pe aici ca am fost super ocupata si sunt in continuare gripata. Vad ca de data asta dureaza ceva pana ma pun pe picioare. E drept ca nici eu nu-s cuminte si nu ma rabd sa nu ma duc pana la servici dimineata...problema e ca nu mai pot scapa de acolo daca tot ajung ca-mi vine fiecare cu cate o problema si fac ce fac pana raman toata ziua si vin rupta acasa.Pana si dr mi-a zis sa ma odihnesc pana imi revin complet, dar eu nu pot sta toata ziua in casa nici sa ma impusti
. Nu mai spun ca l-am molipsit si pe sot si acum el e cel de sta acasa cu febra aproape 40.
Sper sa ne revenim complet pana duminica pt a ma sarbatori si cu romancutzele cum se cuvine.
Alma e bine, sanatoasa si jucausa ca de obicei.Macar ea...
Nature, felicitari si sarcina usoara pe mai departe!
Mirela, La multi ani fericiti si sanatosi!
Un martisor virtual tuturor mamicilor si d-relor
!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
lorena_andreianu spune:
Mirelusa, LA MULTI ANI si numai bine!
tie si baietilor tai!
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani