The best of aug-sept-oct 2004 (123)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut, fetelor,

Eu azi iar am stat acasa ca am o tuse super aiurea, care nu vrea sa ma lase. Am facut toata ziua inhalatii mentolate si parca-parca s-a mai eliberat ceva in gatul meu, dar tot aiurea e. Am fost la medic de dimineata sa ma asculte la plamani, ca de asta ma temeam eu, si mi-a spus doar sa fac inhalatiile astea (de care m-am saturat deja) si sa nu vorbesc (la servici asta fac toata ziua), sa ma odihnesc (nici nu se putea altfel ca azi-noapte nu am reusit sa dorm deloc).
Ieri am sarbatorit prima tura (cu familia si prietenii olandezi), dar eram mai mult zombie. N-am fost in stare de pregatiri elaborate, am facut doar ceva torturi ca sa am de dus si la servici, seara am pregatit o tura mare de mititei , cartofi si salata, iar aperitivele le-am avut de-a gata luate de la Makro, singurul meu merit a fost acela de a le aranja pe platouri.
Merci, Lorena, Mina si restul fetelor pt suport si intelegere vis-á-vis de scaun. Mina, esti o scumpa, dar e cam complicat sa las sa se deplaseze scaunul vostru de la Bucuresti la Budapesta, apoi la Sighet, inapoi la Budapesta si retur la Bucuresti.Mi-a promis sora-mea, care locuieste si activeaza in Cluj, ca se ocupa ea de povestea cu scaunul, adica merge pe la Metro si Cora si o sa-mi ia unul de rezerva, sa-l folosesc doar in Romania. Eu refuz cu darzenie sa o transport pe d-ra fara scaun adecvat varstei pt ca sunt constienta de pericolele la care poate fi expusa astfel.In Nl exista lege care ii obliga pe parinti sa isi transporte copiii in scaune de masina adaptate varstei/greutatii/inaltimii pana la varsta de 11 ani!!!! sau mai bine zis pana la inaltimea de 1.35m. De la 4 ani se poate folosi un inaltator, dar tot un fel de scaun e si asta. Amenzile sunt usturatoare daca nu respecti legea si ma gandesc ca nici nu au facut legea asta doar sa se afle in treaba. Noi avem scaunul in permanenta in masina si cand circulam cu masina altcuiva mutam scaunul (nici macar o data nu am circulat fara el), chiar daca mergem doar la supermarket. Alma nu comenteaza pt ca are voie sa-si ia toata casa cu ea : papusi, ursuletul preferat, cartulii...la drum mai lung ii agatam o chestie de panza cu buzunarase de scaunul din fata si ii ascundem acolo mici surprize, jocuri sa nu se plictiseasca.Oprim insa destul de des. Lorena, de data aceasta mergem cu avionul pt ca ajungem mult mai repede si nu prea vreau sa pierdem vreme pretioasa pe drum.
Revin eu. Acum ma cheama d-ra sa ma joc. A adus-o tati de la cresa.Mi-a facut un tablouas cadou pt maine

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Danyce LA MULTI ANI ITI DORESC MULTA SANATATE, FERICIRE,DRAGOSTE DIN PLIN SI MULT SUCCES IN VIATA.

Eu bantui la ora asta deoarece Dia mi-a facut febra si stau de paza ,refuza orice compresa sau sosetele in picioare si nu stiu cum sa o conving. Semne au fost cateva azi ca nici nu prea a mancat, cred ca a luat de la nepotica ca era racita si cu tuse, insa ea nu are nimic decat febra. Astept dimineata sa chem dr de jos sa vad ce zice, asa ma bucuram ca nu mi-a mai racit din noiembrie offf .

Fetele din Bucuresti unde v-ati inscris piticii la gradinita??? Eu caut de zor sper sa reusesc sa o inscriu pe undeva.

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDIUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

DANIELA

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Daniela, LA MULTI ANI si numai bine alaturi de familia ta!

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

LA MULTI ANI DANIELA

Noi suntem bine, pe ici pe colo o raceala usoara dar per ansamblu merge. Razvanel a inceput sa faca fraze si lesini de ras.
Sper ca si voi sunteti OK nu prea am citit din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

La multi ani, Daniela! Sa ai parte de multe bucurii si impliniri. Sa fii sanatoasa, si sa nu te ocoleasca norocul. Alma sa iti aduca numai zambet si liniste sufleteasca.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

LA MULTI ANI DANIELA!!! Multa sanatate si numai bucurii!!

Sa va mai zic o faza de aseara cu Stefan
Il uitam pe Babu in masina si toata dupamasa nu-si aminteste de el.La culcare, unde-i Babu???Ma duc si il caut in masina, intru cu el in casa...si Stefan incepe a-l dragali si strange cu foc in brate spunandu-i: "Babule!!!tu esti cuminte si eu te iubesc!!!" si ii trage cateva pupaturi zdravene
Eu il intreb daca si Babu il iubeste pe el, la care imi raspunde foarte serios..."Babu nu poate sa ma iubeasca ca nu are baterii...."

Toate cele bune!
la toata lumea
In seara asta am timp sa mai vizualizez si cateva poze cu nazdravanii nostri

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Anuntam iar noapte alba cu febra asta , sper sa se faca bine curand ca eu una cedez.
E ff maraita si nu-i intru in piele cu nimic. Din cauza ca nu sta la impachetari am ajuns sa o bag cu totul in cada sa inece ratustele ca altfel nu se poate. Acum vad ca ma ia si pe mine cu tuse si gatul rosu offf viata mea.... vorba melodiei .

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDIUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI DANIELA!!!!!

Multa sanatate bolnaviorilor

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

danina, multa sanatate puiului! sa se faca repede bine!Nici Stefan nu sta la impachetari...se agita si mai mult, motiv pentru care si eu am aplicat imbaiatul cu totul...la febra peste 40,5 i-am mai pus si feliute de cartof pe burtica si in talpa picioruselor...

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput