vecina, draga vecina...
Raspunsuri - Pagina 4
Ramona J spune:
meg67, freakin' strange it is! Povestita aici e chiar haioasa chestia si nu vad de ce e motiv de cearta.
Eu m-am distrat, multumesc pentru istorioara.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
AILUI spune:
Salve,
Acu si eu, ca o romanca curioasa :
Meg, ai aflat totusi daca a mers cineva la film cu vecina ?
E o situatie oarecum ilara , dar stiu ca, in general nordicii au cu totul alte conceptii, sunt foarte libertini in gandire....
In tot cazul, parerea mea e ca vecina ori este total "inofensiva" ori dorea sa-si faca sotul gelos ......la naiba, doar ce plecase la ANTRENAMENT LA JUDO al ei sot , nu-mi inchipui ca-si cauta o aventura vizavi de propriul apartam, si cu judokanul de sot pe post de bodygard !!!
Sau mai stii.....mare-i gradina Domnului !!!!
Pupici,
mami Ailui
Clover spune:
Mie mi se pare o invitatie nevinovata. Foarte bine puteai sa lasi tu copilul cu sotul si sa te duci la film. E asa rau sa fii in relatii bune cu o vecina?
Keep the promises you make to yourself.
Porumbita spune:
quote:
Originally posted by Clover
Mie mi se pare o invitatie nevinovata. Foarte bine puteai sa lasi tu copilul cu sotul si sa te duci la film. E asa rau sa fii in relatii bune cu o vecina?
Keep the promises you make to yourself.
asa ma gandeam si eu...
monalac spune:
mie mi se pare ciudat....chiar credeti ca sotul ei n avea nimic mai bun de facut decat sa se duca cu vecina la film???hai sa fim seriosi,cele care si imprumuta barbatul pt a iesi la film cu vecina,cred ca nu l iubesc!!!sau ....nu mai spun,ca nu vreau sa jignesc...era ceva legat de o dragoste in trei!!!
Ramona J spune:
Meg, eu sint curioasa daca a mai aparut vecina.
meg67 spune:
nu...vecina n-a mai aparut, adica nu m-am mai intalnit cu ea de atunci
ce s-a petrecut interpretam poate ca o tentativa de imprietenire daca ma invita doar pe mine dar asa am interpretat ca...o dovada de egoism, ea vroia sa vada filmul indiferent cu cine si a ignorat faptul ca s-ar putea sa fie cam deplasat sa il invite pe omul meu, a ignorat faptul ca s-ar putea sa pice aiurea sa mergi sa inviti pe cineva (nici macar prieten!)la film cu o ora inainte sa inceapa filmul - exact sentimentul ala ca esti invitat undeva in ultima secunda ca sa nu fie 13 la masa
nu m-am gandit in directia care au sugerat-o unele fete: ca ar vrea sa ma faca geloasa sau ca a pus ochii pe el dar nici nu pot sa cred ca eu as putea sa am o eu relatie buna cu ea daca omul meu ar fi mers la film cu ea
in fine..deja cred ca am acordat acestui subiect muuult mai multa atentie decat merita
Ramona J spune:
Da... eu m-am amuzat si nu m-am gindit sa despic firul in patru. Imi pare rau ca a degenerat subiectul. Numai bine, atentie la vecine!