** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

'Neata Andrada ! Da' mult ati mai dormit! Mi s-au lungit ochii pe forum, azi nu prea scriem.

Eu ziceam de foarte mult timp ca al meu se "soriceste" prin partea de jos, citeodata nu pot sa merg pe strada, nu stiu ce face - se freaca, se rasuceste, dar parca vrea sa treaca prin piele!

Asta am observat si eu la ultimul control (si simtisem, oricum) ca mi-a crescut uterul peste buric, mi se pare ca aveam mai mult decit scrie la carte...dar vad ca doctorita nu a zis nimic. Eu nu cred deci ca vine mai repede numai din cauza asta.

Oricum, si daca a crescut uterul, si al meu baietel tot pe jos isi face veacul! Insa - spre bucuria mea, ma suteaza mai ales la buric. Nu tot timpul (as vrea eu), ci seara cind ma pun in pat, si il simt bine numai daca stau pe spate... Pina si taica-su l-a simtit, dar sincer n-a fost asa entuziasmat pe cit ma asteptam eu...Credeam ca o sa stea mereu numai cu mina pe burta.

In schimb i-au dat lacrimile la filmul cu epidurala, asa ca l-am iertat

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Buna burticute gravidute,

La subiectul zilei de astazi - dureri, intepaturi si alte neplaceri - raportez astfel:
- din cand in cand junghiuri cred in vagin sau col
- durere os pubian (rar dar bine)
- nevoia de a face foarte des cate o lingurita de pp, daca nu ma duc simt ca ma doare

BB al meu se misca si pe sus si pe jos. Sincer prefer sa se miste sus pt ca jos ma doare rau cand ma loveste in col. Dar de ex ma loveste o zi intreaga numai pe sus apoi in alta zi numai pe jos. Nu se muta de sus jos si invers asa rapidpe parcursul unei zile.
Uterul meu este cam la 3 degete deasupra buricului.

Anca - ai reusit sa faci ceva?

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Salutare burticute,

Eu de cand l-am simtit prima data pe bb numai sub buric misca si se misca mai mereu este foarte agitat .Dar maine seara mergem la eco si o sa-l intreb pe dr. daca este vreo problema .
Cat despre dureri eu aproape in fiecare noapte ma trezesc cu o durere la piciorul drept ,parca imi intepeneste si nu mai pot sa-l misc cateva secunde (trece repede dar ...).A mai simtit cineva durerea asta?
Aaaaaaa si au revenit iar arsurile care nu-mi d-au pace deloc.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

ELTEKA, se pare ca ai nostri copii au cam aceleasi obiceiuri... doar ca la mine se vede ca lumea cand se misca... Cateodata am senzatia ca apuca de cordonul ombilcal (cred?!?) si ca-l scutura... pe bune pentru ca simt ca si cand tremura ceva pe-acolo...

In al doilea rand, legat de sot, nici al meu nu e prea entuziasmat... adik mai pune mana si ma pupa pe burtik sau ma intreaba ce "facem"... dar cand il intreb daca il impresioneaza... imi zice ca acum NU... ca NU stie EL ce face acolo...si degeaba vede ca misca sau impinge daca nu stie cu ce!!! Ba chiar de multe ori imi spune ca se misca asa tare pentru ca-l deranjeaza ceva si ca sigur este suparat si ca de-asta s-ar agita asa... Voi cum patit cu sotii vostri???

Eimotto, la mine uterul ar cam fi la 1,5 cm deasupra buricului... Poate si de-asta nu-l simt pe sus inca...

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Buna, burticutelor!
Profit de faptul ca azi am chiulit de la lucru si sunt odihnita (in sfarsit!!!) sa va scriu cateva randuri. Nu stiu daca sarcina e de vina sau faptul ca sunt implicata in prea multe la momentul asta, dar ma simt tot timpul obosita si nu-mi doresc decat sa dorm. Parca asta a devenit singurul meu scop in viata...sa dorm, cat mai mult si cat mai des!Ma cam frusteaza atitudinea asta caci sunt de felul meu o persoana foarte activa, cu mai multe joburi. Cred ca va trebui sa-mi revizuiesc cat de repede programul caci am senazatia ca nu mai sunt eficienta si nu are rost sa ma chinui...
De crescut...am crescut (cam mult as putea spune). Am luat 14 kg (sunt in sapt 26/27) si asta mai mult in primul trimestru, desi nici acum n-as putea spune ca-s stationara...Burtica creste si odata cu ea si intensitatea suturilor printesei locatare. Stau si ma intreb oare cand doarme mititica, caci am senzatia ca tot timpul se zbenguie. Am incercat si eu 'placerea' mersului la toaleta din 5 in 5 minute caci Sofia s-a gandit ca vezica mea seamana cu o minge de fotbal si s-a antrenat de cateva ori cu ea, dar de! ce sa fac?! e a mea si mi-e taaaare draga! Din pacate, incepe sa ma cam doara spatele si din cate am inteles asta e doar inceputul...O sa incerc sa fac si acasa exercitiile ptr spate pe care le facem si la orele de gimnastica, dar recunosc ca sunt o comoda (cand e vorba de sport) si ma urnesc cam greu de una singura. Am avut si o experienta noua: domnisoara s-a asezat undeva in jumatatea superioara a uterului, spre dreapta de mi-a deformat burta rau de tot intr-o parte (m-a cam durut, dar asa i-am simtit foarte bine spatele sau fundul - sau cel putin asta cred ca era). Tati a fost de-a dreptul in extaz ca si-a putut scarpina pe spate printesa (careia i-a placut, bag de seama, caci a stat acolo pana s-a oprit tati din mangaiat si dupa aia a zbughit-o in jos).
Saptamana viitoare sunt programata la control. Abia astept sa vad cat de mare e micuta (citeam pe ceva site ca ar trebui sa aiba in jur de 1 kg)!
Va dau un link cu pozele cu burtica de acum 2 sapt ( de atunci nu am avut vreme nici sa respir). E cam mare (o parte din ea e sunculita adunata cu atata efort:)) dar mi-e draga caci stiu ca in ea e rathushca noastra.
http://new.photos.yahoo.com/c_florina/album/
Cam atat pentru moment. Ma duc sa ma mananc papa bun, bun (suntem la soacra mea si ea gateste atata de bine... )
Va pupam,
Florina 26/27 (am cam pierdut sirul...) si miscacioasa Sofia

Florina R.

Mergi la inceput

Alina25... dupa cum descrii tu durerea (eu o asociez cu un spasm muscular... e ca un carcel, adik? )... eu m-as gandi la o lipsa de Calciu...

PS: Si eu m-am pomenit de vreo sapt. ca am astfel de dureri... un motiv in plus de a astepta cu nerabdare analizele sangelui... Sa vedem, poate chiar duc lipsa de Calciu (eu care mereu am stat bine la capitolul asta )

Paflo ... ce ma bucur sa vad ca totul este OK... desi cu inerentele mici neajunsuri ale sarcinii... Poate o sa ai timp mai mult si de noi de-acum incolo... Ce zici? Ne trimiti pe adresa comuna (mai_iunie2007@yahoo.com) numarul tau de tel sa te trecem in listutza??

PS: Alina25... si la tine am uitat, daca vrei sa ne trimiti si tu numarul!!!

Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Andradap nu cred ca tebuie sa-ti faci probleme!
Poohy si eu patesc la fel... daca nu aj la tipm la wc icep sa am dureri!!
Azi noapte am visat urat si m-am trezit cu burta piatra!!! Am luat un no-spa si s-a linistit!! Cred ca a fost o contrctie serioasa.!
Ancamari sper sa-ti rezolvi problema!!

cristina 26+

Mergi la inceput

Fetelor.. recitind paginile... de cand am devenit eu MEMBRA a acestui "CLUB"... of ce vremuri triste pt. mine atunci... Am redescoperit niste fete care m-au incurajat, dar care vad ca nu mai sunt active azi... Ma refer la Amely si Raza de Soare (PS: Le multumesc inca o data fetelor care m-au incurajat atunci:Pauly, Poohy, Essea, Didialex, Chiqui, Cristinamaria,etc si cu care azi imi fac veacul pe forum!!! Voi mai stit ceva de ele??? Eu ma rog sa fie BINE!!! Si singurul motiv pentru absenta lor, sa fie lipsa de timp!!! Va pup si pe voi fetelor

Si mai este Dianalaura, care parca zicea week-end-ul trecut ca pleaca la munte... dar nu ne-a mai dat nici-o veste.. .Voi stiti ceva de ea??? E usper ca si ea este bine... Nu de alta dar NU AVEM LOC de NICI-O VESTE PROASTA!!!

Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Vas, DidiAlex si Poohy, va pentru incurajari si gandurile bune!

De saptamana asta am intrat si noi in sapt 20 si ma gandeam ca ar trebui sa incepem numaratoarea inversa. Voi ce spuneti? Ca oricum, daca ajungem la 36 de saptamani cica ne-am depasit targetul, dupa spusele doctoritei!
Fetele mele sunt destul de firave sau au mare grija de mamica lor , ca nu au dat asa serios din picioruse incat sa ma doara sau sa ma incomodeze foarte tare! Sora-mea rade de mine si spune ca ele sunt asa ocupate sa se joace intre ele incat nu au timp sa imi mai arate si mie ca sunt active!

Pauly, probabil ca ai dreptate si durerea aia din partea stanga o fi din cauza printeselor, mai ales ca cea singurica e pozitionata in partea aia si o simt tot timpul numai in partea de jos.

Andradap, intrebai cum simtim miscarile nazdravanelor noastre. La mine e cam asa: cele doua fete cucuiete care impart garsoniere sunt una peste alta, ca le simt miscand atat aproape de buric cat si in partea de jos, langa uter. Cea care e cazata singurica, e tot timpul numai jos. Nu am simtit-o inca in partea superioara.
Iar in privinta durerilor, in afara de cea de azi-noapte, din partea stanga, pana acum am fost norocoasa si nu am avut nici un fel de dureri.

Paflo, e super burtica ta!

Mari 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Salutare gravidutele, ce mai faceti?
Eu sunt suparata rau de tot de aseara, ma cam doare burtica ca m-am speriat din cauza sotului meu care a fost muscat de catelul socrilor din curte si aseara la 12 noaptea eram la Spitalul Sf. Ioan sa facem tetanos si sa il coase(la muscat de muschiul de la piciorul stang)nici nu stiti ce sperietura am tras.Culmea socrul meu are 2 rotwaileri si un maidanez in curte si maidanezul il are de 15 ani si chiar el la muscat pe sotul meu din cauza altui caine care a intrat in curte la noi.Stiti cum era sotul meu aseara
ancamari am vorbit cu o colega de-am mea in legatura cu medicamentele de care ai nevoie si sotul ei fiind distribuitor de medicamente a zis ca medicamentele acelea le gasesti la Farmacia Doina de la Unirii spre Calea Calarasilor cand treci de Circul Foamei.

Paula26+

poze

poze bebe

Mergi la inceput