** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Hai sa raspund si eu la subiectul zilei.
In primul rand pe bebe il simt in partea stanga sau in dreapta cand ma loveste, iar ziua are o activitate extraordinara in partea de jos. Nu stiu ce tot face acolo, cateodata am impresia ca s-a apucat de curatenie ca prea se misca.
Cu pipi si la mine e la fel. Daca nu ma grabesc sa ma duc la toaleta ma doare si cand fac pipi parca simt o relaxare.
Noaptea ma mai ia cate un carcel la piciorul drept dar daca intind piciorul imediat cedeaza. probabil e de la pozitia de somn.
Au inceput si la mine arsurile de stomac. Le-am experimentat ieri noapte si nu a fost deloc placut.

Hai gata cu vaitatul. Pupici,

Mica 25 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Msemcu, apropos de durerea ta... pai cred ca e si cazul la ce aglomeratie e pe-acolo... asa ca stai linistita!!! Si mersi pt. amanuntele legate de miscarea fetitelor tale!!! E chiar SUPERB!!!

Paflo... mie imi place burtik ta!!!

Dideip, ma bucur ca i-ai dat asa o veste buna Ancai!!! Meriti multi ici Imi pare rau pt. sotzul tau, dar ii trece, e BARBAT doar! Iar tu nu te mai speria asa... ca e important si puiul mic, de care trebuie sa ai grija!!!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Andradap, am trimis un email cu nr de tel. Trimiteti-mi, please, si m ie parola.
Va pup,
Florina 26/27 si Sofia

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by andradap
Si cel mai nasol dintre toate este cand dintr-o data simt ca fac pe mine... ma duc la WC, se mai misca putin si imi trece senzatia... Ati experimentat chestia asta pana acum???

Andradap, la mine e mai tot timpul asa pentru ca bebelina mea deja e cu capul in jos si sta cu capul pe vezica mea...asa ca ma duc la baie si imediat am impresia ca fac pe mine, desi nu mai am ce face Sa vezi cum e cand "topaie" pe vezica!

Si ca se vorbea de dureri: eu ieri am experimentat una care mi-a cam dat de gandit. Ma durea mijlocul si burta, o durere surda, cam ca la ciclu...dar nu mi se intarise burta...O fi fost sau nu contractie?! Aseara am incercat sa calc niste rufe si nu am reusit din cauza durerii de mijloc. Alte dureri tare ciudate: pe mine ma dor degetele mici de la maini, noaptea , daca ati mai pomenit asa ceva. Am impresia ca mi se umfla mainile, bine, nu exagerat si cand indoi degetele mici, ma dor. Dar numai degetele mici, nu si celelalte! Tare ciudat!

Eu sunt un pic necajita: pe 5 februarie eram programata la ecografie 3D, si m-au sunat sa ma reprogrameze pe 10, ca nu e doctorul pe 5...Mi-a cam dar planurile peste cap, pentru ca acum trebuie sa ma reprogramez si la ginecolog, nu stiu cand mai gasesc loc si tot asa! In plus asta inseamna ca mai stau inca 5 zile cu sufletul la gura pana aflu ce s-a intamplat cu fibromul meu si daca bebelina e sanatoasa si cum trebuie

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Paflo, ti-am dat mail cu parola, ca vad ca PM-ul nu il ai activat!!! Multumim de tel!!!

Madi, tu in cate sapt. esti??? Poate si la mine s-a intors... Eu de-abia pe 1 martie aflu cum stau lucurrile cu pozitia lui...

Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Andrada la mine la ultima eco era cu capul in jos.

Fetelor pipi vostru e galben???

Mica 25 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Eu nici acuma nu pot baga mana in foc ca il simt pe bebe! La eco misca non-stop, probabil eu sunt o mare nesimtita!

21+

Mergi la inceput

Mica, la mine nu apuca sa se coloreze...la cat de des fac... ca ma trece apropae la nici 5 min dupa ce am facut Si sigur nu sunt racita... dar ce-i drept beau foarte multe lichide!!!

Chiqui, sigur nu esti nesimitita... Poate te protejeaza pe tine mai mult si nu te loveste asa tare!!!

Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Andradap maine fac 26 de saptamani, dar bebe era cu capul in jos de pe la 20...

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Andradap asta intrebam si eu saptamana trecuta ... sunt multe mamici care n-au mai scris de mult timp!! Eu sper din tot sufletul sa fie bine toate fetele trecute in prima pagina si puii lor la fel
A.. ma gandeam poate pui filmuletul despre nastere pe prima pag ; asa il vor vedea si fetele care intra mai rar!

cristina 26+

Mergi la inceput