** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

La mine numa dimineata e mai galben. In rest, la cat de putin si des fac parca nu are nici o culoare

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Buna burtici!
Referitor la subiectul zilei, eu deocamdata tot nu-l simt pe bebe, nici sub buric, nici peste, nici in dreapta si nici in stanga! Stiu ca sunt nerabdatoare dar cum toate vorbiti de agitatia din burtica.... as vrea si eu sa-l simt pe bebe mai repede.
Iar la capitolul dureri, eu experimentez arsuri la stomac de ceva saptamani mai ales dupa ce mananc dar trec daca ma plimb si nu stau jos!
Pauly, ce dragutz ca ti-ai vazut printesa, dar vad ca ma cam parasesti!!! aveai DPN cam cu 1 saptamana inaintea mea si acum vad ca te cam grabesti si ai avansat cu inca o saptamana. Bebelina ta e nerabdatoare sa-si cunoasca mamica!

19+

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Fac ce fac si tot la voi trag cu ochiul
Andradap eu am trimis nr dar nu am primit nici un mail cu parola.
Amely e bine,ca va intrebati,bebele ei e f bine,ea are niste probleme cum ne-a scris mai de mult.Dar totul e sub control.
quichi ce tot spui acolo,tu nu simti tocmai din cauza pozitiei uterului tau nici de cum de nesimtire

Nu mai stiu cine spunea de sot,asa imi spunea si al meu sarcina trecuta,insa in ultima luna era mereu cu gura pe burtica si vb cu Iris sa vina mai repede ca se plictiseste si ca vrea sa o vada;Acum la a-2 a e si mai linistit.

poze
Iri +24 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Aaaaaa uitam,Eimotto deci te inscrii la subgrupa mamicilor de mai -iunie cu copilasi de 2004!Fetitele noastre sunt deoseama;

poze
Iri +24 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Msemcu - impresionanta descrierea!!! Inseamna ca ai avut doua ovule? Si ambeel au fost fecundate? Sau asa s-a segmentat unul? Si mai inseamna ca doua fetite vor fi identice si una nu? Fantastic, numai cit imi inchipui!

Paflo, eu am burtica exact ca a ta! Si prin jur tot cam asa arata Dar nu stiu unde ai pus tu 14 kg, ca eu am pus doar 4.Poate tu ai plecat de la mai putin ca mine, altfel aratam la fel acum.

Mica, la mine pipi e galben. Tare galben de dimineata (si de la vitamine, stat peste noapte, ca eu nu ma trezesc deloc) si mai pal peste zi; daca beau apa e chiar transparent. Ideea e sa se bea atita apa incit sa fie urina transparenta, zicea docotrul...buuuuh, eu nu pot.

Chiqui, al meu numai de vreo 3 zile se simte, dar ti-am zis - incomparabil cu ce povestesc alte fete. Nu se vede absolut nimic prin piele cind loveste. Si nu simt loviturile decit cint stau pe burta seara (atunci mi se intinde slaninuta de pe burta ) Peste zi e doar foiala, si aia din cind in cind.

Madi, fetelor, voi chiar credeti ca ramine cu capul in jos??? Asa era si la mine la ultima eco, la 20s, dar eu cred ca se intoarce. Undeva prin luna a7a se angajeaza pentru iesire, nu? Plus ca la mine era si cu fata la spatele meu, de numai n-am putut sa vad nimic, nici nu-mi vine sa ma programez la 3D...

Pe mine in rest ma doare spatele, citeodata radiaza in zona ficatului (dar asta aveam si dinainte). Azi am inotat in sfirsit si ma simt mult mai bine! Dar a fost o senzatie atit de ciudata, am crezut ca ma scufund...sau ca mi se despica pielea de pe burta...pe urma m-am obisnuit cu senzatia, ba chiar era mai bine, ca nu mai simti greutatea. Am de gind sa merg tot la doua zile (sa vedem cit ma tine, ca la 1 februarie m-am apucat, dar imi cunosc eu elanul! )

Andrada, am inceput sa-mi iau tensiunea. Azi m-am invirtit pe la 120-130 cu 80-85, iar puls max. 85. Poate ca aia mica e cam mare, inainte aveam 110 cu 65 tot timpul. De la ce se face? Iar sarat?

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Iri - da da da - subgrupa de copii de 2004. Zilele astea tre sa o sarbatorim pe mandra iar creierul meu gravid nu poate sa gaseasca nicio idee de cadou

Mergi la inceput

La mine la 19 sapr statea cu capul in jos iar la 24 statea ccu fundul in jos. Eu stiam ca pana la 32 de saptamani mai au loc si se invartesc iar dupa raman in pozitia de nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

O prietena de a mea care mai are 2 saptamani sa nasca la avut pe bebe pana in luna a 8a cu funduletul si doctorul ia spus ca ii face cezariana, dar la 8 luni si o saptamana sa intors bebelinul normal, asa ca este adepta nasterii normale cu epidurala.
Fetelor eu am pipi galben galben dar doctora mia spus ca nu este nici o problema si de baut lichide,..... pana acum am la activ 3 cani cu ceai si un compot de visine de 560 gr si 2 portoclale si ce mai beau acasa ca am sticla de apa plata langa pat.
Dar in rest dureri de burtica inca nu am si nici probleme(multumesc lui doamne doamne)doar aseara cand m-am speriat cu sotiorul meu.
Fetelor daca il vedeti pe sotul meu este intr-adevar solid dar e moale ca o placinta, se vaita aseara zici ca ii ieseau matele(adevarul este ca sa si speriat si nu ii venea sa creada ca la muscat chiar cainele lui din curte)dar daca ar trece prin durerile de nastere?????Oare asa sunt toti barbatii????

Paula26+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Elteka , a fost exact asa cum ai spus tu: doua ovule, din care unul, mai meserias s-a mai si divizat! Nebunie mare in organismul meu pe vremea aia!
Ce frumos ca stii sa innoti! Am inteles ca e supre relaxant in sarcina! Eu din pacate sunt din cei care se inneaca la mal!

Katthy , multumesc frumos pentru informatiile legate de eco! Cred ca o sa merg si eu sa-mi vad printesele. In ceea ce priveste circulara de cordon, sa stii ca in mod normal, nu se intampla nimic. Trebuie sa fii mai precauta atunci, in apropierea nasterii, dar, in mod normal, s-ar putea ca peste cateva saptamani sa afli ca a disparut! Ce mi s-a intamplat mie a fost un caz rar, sau chiar foarte rar, asa ca nu te mai gandi la asta! Ca nu mai apare inca unul, tot in Iasi Deci, nu te stresa, urmareste miscarile bebe-ului si totul va fi bine! Cand ai urmatoarea programare la eco?

Mari 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Pauly, Mica multumesc pentru incurajari.

In legatura cu intesitatea cu care simtim miscarile bb-lui.
Daca sunt pozitionati anterior miscarile se simt mai puternic decat la o asezare posterioara.
Pe bebelina mea o simt f. tare (prima data la 17 sapt) mai ales in zona buricului si se distinge si din exterior f. clar. (ca in reclama de la apa minerala - numai ca burtica mea tresare mai tare).

Sotul meu e destul de sensibilizat de situatie. Zilele trecute imi spunea ca ar vrea sa fie in locul meu, sa poata trai si el sentimentul ca da viata unei fiinte.

katthy 24+

Mergi la inceput