** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (23)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Raza de soare, ce bine imi pare sa aud de tine!
Chiar intrebau fetele zilele astea :)
eee, si o sa ai o fetita cucuiata! Felicitari, sa va traiasca :)

Ne-a zis Amely acum catva timp ca esti bine ;) Sa nu o certi, ca nici ea nu prea intra - ne-a zis ce probleme are :(
Numai bine si multa sanatate ;) pentru tine, Amely si bebelonii vostrii ;) Si pentru tatici, familie :)

Anca 23+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Raza bine ai revenit si felicitari pentru fetita. Chiar ne intrebam ce mai e cu tine. Sper ca esti ok si o sa intri mai des acum.

Mica 25+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by poohy

Raza de soare, ce bine imi pare sa aud de tine!
Chiar intrebau fetele zilele astea :)
eee, si o sa ai o fetita cucuiata! Felicitari, sa va traiasca :)

Ne-a zis Amely acum catva timp ca esti bine ;) Sa nu o certi, ca nici ea nu prea intra - ne-a zis ce probleme are :(
Numai bine si multa sanatate ;) pentru tine, Amely si bebelonii vostrii ;) Si pentru tatici, familie :)

Anca 23+

poze
bebelusa

e, deci nu m-ati uitat...:)
saru'mana mult! hai k acu' chiar plec!pupi multi, multi!!!!!!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Fetelor,va multumesc din suflet pt sustinere,da,ca sa vedeti,pana la urma nu am nimic,cat stres am indurat degeaba.Acum am mancat putin,a venit sora mea si ne-a gatit si acum ma culc putin pt ca ma simt eliberata.Va pup dulce pe toate si va urez sarcini usoare si weekend placut!

http://community.webshots.com/user/maryana_ct

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Buna seara!
Va multumesc ptr felicitari! intr-adevar bebelonul meu e cam dezvoltat ptr varsta lui, ma gandesc ca daca mentine ritmul de crestere pana la sfarsit, voi arata ca o balena! Eu am aproape 1,60m in inaltime si am plecat de la 45kg...Deja ma simt mare si merg foarte greu...
Mi-a aparut si mie linia nigra, chiar mai devreme decat la primul copil, dar acum parca nu e asa evidenta. In schimb, imi cade parul de pe cap...

Mary lou, prin cate a trebuit sa treci din cauza unui incompetent...

Liviana, felicitari ptr casa!

Cum fac sa-mi apara si mie caruciorul bleu la semnatura?

24+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

of, saptamana asta mi-a fost tare geru sa va ajung din urma...va citesc dimineata in graba si-mi pun in minte sa raspund imediat ce ma intorc seara acasa....pana vin eu, subiectele deja s-au schimbat, nelamuririle sunt clarificate..
sa vedem cat mai retin din ce s-a discutat:
- in primul rand, felicitari mamicilor care au aflat ce culoare are caruciorul lor! sa fie intr-un ceas bun, cu nastere usoara si bebelini sanatosi!
- bebelusul meu se misca mai mult in partea dreapta, sub buric- o singura data l-am simtit in stanga, pentru putin timp. Apropo de asta, eu il simt mai bine din afara decat in simt acolo, in burtica. I se mai intampla cuiva asta?
-edeme nu mi-au aparut, desi as manca sare cu lingurita, daca as avea voie, si ma abtin foarte tare sa nu pun o tona pe ortice mancare.Stiu ca nu e deloc sanatos, dar problema asta cu sarea am avut-o de cand eram eu insami bebelus, spre disperarea parintilor mei( alti copii "furau" zahar din cutii, eu mancam cu linguroiul sare)Incerc sa beau cat mai multe lichide , dar nu-mi iese intotdeauna!
-despre medici incompetenti.. sunt multe de zis...stiu ca fieacre meserie isi are incompetentii ei, dar, din pacate, in domeniul asta greseala unui medic poate distruge vieti.Bine ca in cazul gravidutelor noastre au fost doar alarme false!
-despre nu pot decat sa !!! parca l-ar musca bebe-ul de...! am fost foarte frustrata initial (desi nu simt o deosebita pofta de asa ceva, as spune chiar dimpotriva -dar ma enerva numai ideea in sine- ca se intampla prea rar si "gingas"). acum sa zicem ca a revenit totul intr-o oarecare normalitate
-RAZA, ma bucur mult ca esti bine!!!m-am, tot gandit la tine,dar din pacate mi-am pierdut toate numerele din agenda telefonului si nu am stiut cum sa dau de tine!SA fii sanatoasa si tu si bebelina ta!(uite ca asa o sa ne putem sfatui si la capitolul Botez , ca si la nunta!!!!)
-pentru ca toata saptamana am fost racita, nu am putut merge la cumparaturi de hainute "gravidicioase"- asa ca am facut comanda pe tarafashion de jensii aceeia pentru burtici. Mi-au venit azi si, spre amuzamentul total al sotului meu, intru cu totul in ei, ba cred ca, cu putin efort, intra si el cu mine!!!m-am vazut muuuult mai mare decat sunt (am comandat 42, stiind ca in mod normal asta e marimea pe care o port la pantaloni, iar acuk realizez ca trebuia un cel mult 38). Va trebui sa-i schimb si iar timp de o saptamana voi improviza cu hainute care mi-erau largi pana acum!!
mai citesc din urma si revin!!!!
ps:pe cuvantul meu ca stiu sa scriu corect romaneste, dar in graba redactarii mesajului kilometric sunt sigura ca am facut o gramada de greseli. Imi ia mai mult sa-l corectez, decat mi-a luat sa-l scriu! asa ca rog ingaduinta!!!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
cu pui drag..
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

quote:
Originally posted by andradap

Fetelor.. recitind paginile... de cand am devenit eu MEMBRA a acestui "CLUB"... of ce vremuri triste pt. mine atunci... Am redescoperit niste fete care m-au incurajat, dar care vad ca nu mai sunt active azi... Ma refer la Amely si Raza de Soare

Gand la gand cu bucrie!!! Raza de Soare, ma bucur mult ca esti bine!!! Si tu si Amely...si va doresc sa aveti parte in continuare de sarcini cat mai usoare si de bebelini sanatosi!!!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

Raza de Soare ma bucur ca ai trecut pe la noi.te mai asteptam.
felicitari ptr printesica.

andradap te inteleg perfect cu durerile de cap si starea de ameteala.....si eu ma simt ca o leguma..azi m-am incapatanat sa nu beau o cafea si bineneteles ca acuma abis pot sa-mi tin capul drept...ma simt ametita rau.

pupici,

21+Riana Alessya
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

A venit sotul de la serviciu... si fiind ziua cuiva a fost mare petrecere... Ghiciti ce mi-a adus acasa sotul!!! Cate putin din fiecare fel: salata boef, piftie (de pui), sarmalutze cu mamaligutza, icre, prajiturele si TORT!!! Doamne... nu stiam de ce ma doare capu'... de la hipoglicemie cred (nu mancasem mai toata ziua )... dar a meritat asteptarea... desi nu am reusit sa mananc tot... Nu-i nimik mai am si pt. maine!!!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Buna seara fetelor!

Am venit acum de la eco morfologica 23sapt si 5 zile,bebe are 620g si e ok.
Voua v-a masurat ventriculii laterali de la creier,si daca daca ce valori au, ca la mine are valoare 10 si cica e la limita superioara, nu e de speriat, ca poate sa mai scada in timp, dar trebuie urmarit.

Msemcu , da a facut si masuratori Doppler(artera ombilicala,artera cerebrala medie, canal arantius,artera uterina dreapta si stanga). Eco 4D este 160 ron.
Placenta are gradul 0, si de data asta lichidul e in cantitate normala.
Sper sa nu mai creasca valorile la ventriculii laterali si sa fie bine. Voi stiti ceva de asta?

Va pup

23+

Mergi la inceput