** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (23)
Raspunsuri - Pagina 16
piticasigogosica spune:
Mary Lou
Ce doctor a puput sa confunde IGM cu IGC la toxo si restula anlizelor?Te omoara cu zile.Bine ca ai scapat de amnio cu bine.Sanatate multa in continuare!
poze
Iri +24 si Iris
chiquitita spune:
mary_lou imi pare rau pt ce ai trecut si sa dea D-zeu sa fie bine pana la sfarsit!
Paflo si Vali v-am admira burticutele frumoase!
piticasigogosica ba poate se face, de aia o mai alternez cu ceara sau aparat...
21+ 
cristalina spune:
Iri, si eu aveam la Maria si acum nu...si doctorii spun ca samburica e tot fetita...:)
Mary_lou, o sa iasa si analiza de hepatita bine. Daca ai facut toxoplasmoza si citomegalovirusul inainte de sarcina poti sa stai linistita. Ma bucur ca bebe e bine, pacat ca te-au facut sa te perpelesti atata zilele astea degeaba. sanatate multa!
Ancamari, sanatate multa si sper sa gasesti antibioticele...Nici macar nu am auzit de ele. Eu am avut ureaplasma dar nu eram insarcinata si a trecut cu azitromicina.
Credeam ca numai eu am durerile atea ingrozitoare de oase...:)...La Maria nu am avut.
Ca sa vedeti cum o sa va distrati peste 3 ani...Ieri m-am dus la manichiura-pedichiura si cum m-a vazut maria mi-a zis ca "m-am mudait 'a unghii"...si mi l-a dat exemplu pe taica-su..."uite, tati nu 'a mudait"
O zi frumoasa la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
poohy spune:
Mary_lou, mi s-a facut pielea gaina cand am citit. Eu sper ca e totul bine
Nu inteleg doctorii astia care te sperie, dar de fapt ei nici macar nu pot sa citeasca niste analize. Auzi sa iti spuna ca ai toxo si cito, cand tu ai doar anticorpi. Mi se par inumani
Tin pumnii pentru analize 
Timur, Florentina, felicitari pentru baietei! Ce durduliu de flacaul tau Florentina ;)
Iri, mie mi-a iesit o linie - nu neagra - ci griulie-maronie. Asta de destule saptamani. Chiar vroiam sa te intreb - cu legatura cu sex-ul bebeului - tu ai avut acum mult mai putin rau/greata decat cu Iris?
Am vazut si eu bebeul de 6kg si 1/2, ce mare era fata de bebeii normali. Eu nu vreau bebe asa mare - ca vreau sa nasc natural (cu epidurala)!
Anca
23+ 
poze
bebelusa
Sobi spune:
Mary_lou, am ramas trasnita cand am auzit prin ce-ai trecut; cred ca m-ar fi lasat nervii. iti doresc numai bine de acum incolo si succes la analize!
felicitari florentina pentru baietel! ce mare e deja micutul!
Fetelor am linia neagra de sus pana jos... mai putin evidenta in zona buricului, dar in rest prezenta clar. e vreo smecherie cu linia asta, adica e vreun semn de ceva? eu am citit ca apare pe perioada sarcinii, si ca dupa aia trece.
Legat de epilat, eu merg pe ceara in continuare la inghinal, si cand ma doare imi zic in gand ca e o mica pregatire pentru durerile nasterii.
De dimineata mi-au sangerat gingiile cand m-am spalat pe dinti... banuiesc ca si asta e una din "bucuriile" sarcinii.
V-am mai intrebat si eu cum fac sa-mi pun poze: doar copiez link-ul in semnatura? eu as vrea sa-mi apara un nume scurt, gen "poze", nu toata adresa link-ului.
va pup pe toate,
Andreea 19+ 
eimotto spune:
Buna dimineata gravidute,
Mary_lou - o sa iasa bine si analiza cu hepatita. Dr. ala cred ca nu stie sa se uite pe rezultate. Iar despre cerclaj nu iti face griji ca nu e un capat de tara. Eu stau in pat de pe 10 decembrie
si voi mai sta pana in aprilie
. Nu-i bai, bb sa fie sanatos acolo in burtic.
Am vazut ca discutati despre cremuire si vreau sa va atrag atentia (in caz ca nu procedati asa) sa va dati cu crema inclusiv pe solduri pana pe spate, pe fund si pe pulpele de sus. Ideea este ca ne ingrasam si burtica trage si pielea de pe spate, de multe ori nu este vizibil iar dupa ... se vad dungulitele.
Iri - eu cu Iulia am avut linia negra si burta de jur imprejur. Acum cu fasolica nu am nici linie si o burta tuguiata... poate faci si tu pereche.
Monica - mandra mea de 3 ani cred ca ar lesina de bucurie sa o las sa se dea cu oja pe maini. Eu nu o las dar cand se duce la mama mea de fiecare data apare cu ele facute (desi le-am spus clar ca nu sunt de acord, niciuna nu ma asculta
)
Va pup pe toate
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
26+
andradap spune:
Salutare, BURTICUTZE!!! 
Dar ati scris, nu gluma!!! Astazi am fost la DR. la ginecolog (mi-am facut in sfarsit curaj ... ca tot nu mai mersesem la el din sapt. a 5-a de sarcina
)... Dupa ce m-a consultat a fost SUPER TARE cu o faza, cica: "Bun, acum ca v-am consultat va astept peste inca 5 luni sa luati rezultatul"
Probabil ca daca avea vesti mai putin bune, nu mai glumea asa...
In fine, nu m-a mustruluit asa tare cum ma asteptam eu (doar remarca asta
), in schimb mi-a recomandat sa ma mai linistesc
. Si sa incerc sa stau mai mult in pat... Asta pentru ca am facut prostia sa-i zic ca eu stau in pat doar 6-7 ore pe noapte cat dorm
. In fine, mi-a recomandat sa fac si analizele de sange
pe care le voi face sapt. viitoare...
Asa...acum sa o luam pe rand:
Didialex a trimis un mail cu adresa sa pt. Ancamari in vederea obtinerii acelor medicamente din Germania. Deoarece mailul era stocat in BULK-ul mail-ului, eu l-am mutat in INBOX, ca sa fie mai usor accesibil. Asadar, Ancamari sa verifici mailul comun 
Dianalaura, ma bucur tare mult ca-i totul bine si ca te-ai simtit bine in mini-vacanta!!! 
FlorentinaRoman si Timur FELICITARI pt. BAIETEI!!!
Vali5, testul ala cu degetul apasand pe tibie... era ca sa vezi daca ai edeme... Edemele de la picioare se intalnesc frecvent in sarcina... Nu este bine cand ele sunt generalizate (adik si pe maini, fata, etc) si sunt asociate cu hipertensiune... Aah...si inca ceva: Ai o burtik SUPER... dar deh.. .tu deja ai 26 de sapt!!!
Eu mai am un pic pana acolo!
Paflo, nu stiu de ce zici ca e mare burtik ta!!! Mie una nu mi se pare... BA chiar imi place, ca a mea pare nu stiu cum NODUROASA ![]()
Mary_Lou, imi pare rau ca treci prin astfel de momente acum insarcinata fiind, in perioada care ar trebui sa fie cat mai linistitoare pt. oricare din noi...
Dar... noi suntem puternice si trebuie (din pakate...inca!!!) sa mai trecem si peste anumite momente declansate de niste INCOMPETENTI de MEDICI!!! Nu te mai nelinisti... ca SIGUR ies bine analizele!!! Totul este sa ti le interpreteze unul care se pricepe cu adevarat!!! 
Piticasigogosica, linia de care zici, este un semn de graviditate... dar nu e musai sa existe! NU depinde de sexul copilului din pacate (zic din pacate, ca multe nu au vazut sexul copilului la eco... si poate ar fi vrut sa aibe ceva sigur dupa care sa se ghideze). Cu alte cuvinte, printre semnele clinice ca o femeie este insarcinata se poate numara si aceasta linie. Dar totodata absenta ei nu inseamna ca femeia NU este insarcinata... Si tu poti dovedi cel mai bine asta avand in vedere cele doua sarcini
avute. Sper ca nu m-am incurcat preas mult in explicatii si detalii si sa nu se mai inteleaga nimik!
PS: Un amanunt important... cred ca pt. toate fetele... Beti cat de multe lichide puteti!!! Astfel PREINTAMPINATI apartitia edemelor, si nu numai!!! Cand aveti contractii... beti 2 pahare de apa... DESHIDRATAREA poate produce aparitia CONTRACTIILOR!!! 
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
25+ cu
Antonio
pauly spune:
vali ce super ii burtica
si maricica.cat despre chestiuta cu apasatul pe tibie...cand ramane gropita inseamna ca corpul retine apa..ii ceva normal in sarcina....dar oricum in paralel cu aceasta retinere de apa trebuie verificata si tensiunea.te pup
Mari_lou cred ca ti-o fost super greu ...o asa experienta nu se uita in graba.bine ca nu ai toxo si cito...si ca s-au oprit durerile de burtica.cat despre hepatita daca tu te simti bine...nu cred sa ai..oricum i-ti urez bafta si multa sanatate.
eu nu am linia nigra....in schimb parutul din cap creste destul de repede..ceea ce nu ma deranjeaza ci din potriva ma bucura.![]()
cristalina ce draguta ii fetita ta cum zice ca te-ai"mudait".![]()
21+
Riana Alessya
poze
piticasigogosica spune:
Da,nu cred nici eu ca are vreo legatura cu sex-ul sau cu prima sau a 2-a nastere.Cu Iris am avut-o si o lata "forma" de burta.Acum nu.(dar poate apare desi nu cred)Cu Iris nu am avut nici un fel de greturi si as fi mancat orice la orice ora.Acum am avut greturi o perioada,dar nu am vomitat.Cu siguranta nu se poate trage o conluzie vis a vis de sex;
poze
Iri +24 si Iris
Vali5 spune:
Ma bucur ca va place burtica mea! Eu sunt tare mandra de ea! 
Multumesc pentru lamuririle legate de edeme, andradap si pauly. Si tensiunea o iau cam o data pe saptamana si ramane constanta 10 cu 6. Pulsul cica e cam mare - 90, dar daca eu ma simt bine nu imi fac griji.
Valentina
26+ 
Poze