** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Am fost si noi la eco 4d pe 20 ianuarie si vom avea un baietel => carucior albastru si la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Neatza,

ANCA MARI, sper sa fie bine. Daca nu reusesti trimite-mi reteta pe adresa mea si pe 17 se intoarce prietena mea in tara. Mai devreme nu am cum pt ca in 2-9 nu sunt acasa. iti trimit adresa postala pe contu comun.
Andrada, pt ca esti o persoana de suflet pe aici te rog mult ai grija sa intre fata in posesia mesajuliu meu de pe contu comun

pana pe 10 incercati sa nu scrieti mii de capitole si sa ne citim cu bine !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

florentina sa-ti traiasca feciorasul ...mama chiar ca ii grasut.felicitari!

gabiu ne bucuram ca ai trecut pe la noi si ca esti bine.

dianalaura ce bine ca te-ai intors.asteptam sa ne povestesi cum o fost in concediu.

va pup

21+Riana Alessya
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna dimineata, burticute!
Am venit mai devreme la munca si in fata unei cani uriase de ceai ma pregatesc sa va citesc si sa aflu vestile bune.
Am pus poze cu burtoiul meu de 26 de saptamani, sa vedeti si voi in ce hal m-am facut
Aseara am facut si eu testul ala cu degetul apasat pe tibie si mi-a ramas ca o gropita, care a revenit la normal un pic mai greu. Dar nu mai stiu ce inseamna treaba asta si nici nu mai gasesc mesajul in care una din voi explica treaba asta Ma puteti lamuri si pe mine?

andradap, ce frumoase sunt prezentarile pe care le-ai trimis acum 2 zile. Si eu patesc sa imi vina sa fac pipi de nu mai pot (dar brusc imi vine senzatia) si pana ajung la baie imi trece. Cred ca mai aterizeaza asta mic pe vezica mea... Bebe tau poate sta asa jos ca a aflat mai devreme decat ceilalti ce este gravitatia
Si eu mai am si dureri ale oaselor dintre picioare (nu osul pubian, nu stiu cum se numesc) si din cand in cand imi si trosnesc. Mama mea a spus ca la fel patea si ea, cica incep sa se departeze usor. Cand ajung la medic cu siguranta il intreb.

pauly, ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la echo. Ce grabita e bebelina ta, creste mai repede

Bafta multa la examene celor care mai au din sesiune!

kay, am vazut poza cu Sosonica ta la 19 saptamani - o draguta!

eimotto, DPN-ul meu este 7 mai, deci e foarte probabil sa nasc mai devreme si sa fiu mamica de aprilie, dar nu plec de aici, raman la mamici de mai-iunie

ancamari, imi pare rau pentru problema cu medicamentele.

numai_eu, felicitari pentru baietel!

paflo, super burtica !

dideip, te mai doare burtica? Sotul cum se simte?

Vorbeati de epilare inghinala. Eu nu m-am epilat niciodata nicaieri - sunt o fericita ca nu am par pe picioare, iar inghinal nu m-am dus niciodata (cred ca de frica) si m-am facut cu lama. Dar de vreo doua saptamani nu mai vad nimic de burta (ma gandeam la barbatii care au burta si nu isi mai gasesc... ) Nu stiu ce voi face...

Florentina Roman si timur, felicitari pentru baietei!

Gata, ma apuc de treaba.

Valentina 26+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Timur felicitari pentru baietel.

Fetelor ce slaba activitate azi aici. Ati plecat deja in week-end???

Vali ce ti-a crescut burtica .

Mica 25+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

serbanela referitor la creme, cele 2 componente pe care le-am enumerat nu au efect asupra bebeului. O cosmeticiana imi spusese sa ma feresc de produsele cosmetice pe care apar. Problema e ca apar mai pe toate. Sunt toxice si pt tine si te imbatranesc mai repede, asa ca eu ma feresc de ele cum pot. Referitor la parul de pe burta, eu il epilez ca e urat si il epilez cu ce apuc: lama , ceara, aparat. Si eu ma tem ca ii fac rau lui bebe, dar na...deci eu il voi avea si dupa ce nasc pentru ca l-am epilat acum!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna burtici

Si eu la birou,zilele astea am fost mai linistita ,la birou,dar de saptamana viitoare iar calatoresc .
Serbanela nu stiu ce sa zic cu epilatul pe burtica.Eu o fac caci am avut dintotdeauna par in partea de jos.Daca a aparut pentru prima data acum in sarcina,mai bine nu-l epila.Daca ceara nu e calda si cosmeticiana priceputa nu vei avea contractii.
Quichi cum cu lama pe burtica?Pai nu creste mai mare?
Florentina felicitari pentru baietelul durduliu!Si are 750 gr la 23 de saptamani ?
Timur felicitari pentru baietel!
Iarasi creste numarul baieteilor

Ia sa ma apuc de treaba.

poze
Iri +24 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Buna fetelor,vad ca toate aveti vesti bune si eu am niste vesti mai putin bune si de aceea nu stiam daca sa va scriu sau nu!
Zilele trecute chiar am intrat intr-o depresie si nu prea stiu cum am reusit sa ies!
Eu am ramas insarcinata prin FIV la 30 de ani dupa prima incercare deoarece sotul meu avea mici probleme;am facut amniocenteza pe 16 ian deoarece tot sotul meu a avut un frate cu SD;dr mi-a dat mai multe analize de facut printre care si toxo...,rubeola,citomegalo....,TGO....
Toate bune si frumoase pana intr-o seara cand m-au luat niste dureri puternice de burta,am inceput la 12h injectii cu no-spa si scobutil si dupa 5 zile m-au lasat!M-au mai lasat durerile si asteptam sa ma duc la control cu rezultatul la analize+amnio!Pe 31 merg la control si stupoare,dr imi spune ca am hepatita(in august nu aveam cand am facut analize pt FIV),ca am si virusul toxo si cito(nu stiu exact denumirile)si ca astea dau malformatii la fat in mod sigur.
Nu va puteti imagina prin ce am trecut,2 zile nu ma puteam opri din plans+ am uitat sa va zic ca m-a programat si la cerclaj pt ca ar fi colul cam scurt si pt prevenire si pt asta repaus la pat pana nasc!
Am crezut ca innebunesc,mi-a venit ideea a doua zi sa sun la Buc(eu sunt din Cta) la dr Albu si la dr unde mi-a analizat sangele meu sa-mi spuna ca de fapt analiza aia zice ca eu am facut alea 2 boli in copilarie,nu acum!Cat despre hepatita,.azi astept din nou rezultatul,eu nu cred ca am asa ceva!La eco bebele era bine,chiar mai mare cu o sapt de cat trebuia!Sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea!

http://community.webshots.com/user/maryana_ct

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Apropos' voi aveti deja linia nigra?
Eu la Iris aveam, acum nu?O fi ceva legat de sex-ul bebelului sau apare mai tarziu?

poze
Iri +24 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

mary_lou, imi pare rau sa citesc prin ce treci! Sa ne anunti si pe noi cand afli rezultatele la analize. Dar eu zic ca totusi e bine daca bebe e bine acolo in burtica. Eu cunosc o mamica care a nascut acum in ianuarie si avea hepatita C (parca) si a nascut prin cezariana (dr i-a spus ca sa nu transmita si la copil) si fetita ei este sanatoasa. Si sa ne scrii de cate ori simti nevoia, sa nu mai stai pe ganduri.

piticasigogosica, mie nu mi-a aparut linia nigra. Eu sunt si la prima sarcina, nu stiu exact cum trebuie sa arate, dar sigur nu mi-a aparut. Poate mai tarziu...

Valentina 26+
Poze

Mergi la inceput