** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (23)
Raspunsuri - Pagina 11
pauly spune:
am vazut ca vorbiti de mers des la WC ...si mie mi se intampla la fel...cand ma scapa trebuie sa fug altfel ma doare, si fac destul de des..ca beau 2,5l 3 pe zi, ,mai mult nu pot, dar cred ca ajunge.
andradap asa am simtit si eu ca si tine , junghiuri , intepaturi de scurta durata.
iar de simtit pe bebe il simt mai mult in partea de jos ...dar si in dreptul buricului.eu sincer nu-mi dau seama pana unde ii uterul meu...numa dupa cum o simt pe bebita.
paflo super burtica ta.si pofta buna ..c ai zis ca mergi sa papi.![]()
dideip insanatosire grabnica sotului tau.si tu
ai grija sa nu te necajesti...ca supararea duce la contractii.
madi si eu am mai patit asa ca tine, cei drept ca rar...dar o mica durere din cand in cand si de scurta durata nu ii o problema, ca doar creste burtica si bebele impinge toate cele.![]()
chiqui poate nu il simti chiar asa bine din cauza pozitiei uterului...sau poate vrea sa te menajeze micutul.
petit_ange
asa se pare ca micuta ii nerabdatoare...sunt un pic mai in fata dar nu chiar asa departe.
am vazut ca vorbiti de soti si de reactiile lor...eu ce sa zic...ii vorbeste, magaie burtica, ii impresionat cand misca...sunt super multumita de reactia lui, ca i-mi lasa si spatiu sa respir...deci nu ii chiar tot timpul calare pe burta mea.![]()
cat despre epilat si eu ma epilez cu lama atat inghinal cat si pe restul corpului si nu am probleme, doctorul meu mio interzis cu ceara pe motiv ca da contractii...si sincer nici nu i-mi place cu ceara am incercat odata.
mica ai grija sa nu strici armonia
bebeului.
va pup fetele,
21+
Riana Alessya
poze
poohy spune:
Burticele, sunt fffff fericita!!!! S-au speriat si colegii mei de mine :D
Stiu ca probabil chiar nu va intereseaza, dar s-a anuntat release date-ul de la Harry Potter 7 (and the Deathly Hallow) : 21 iulie 2007 :D
Acum ramane intrebarea daca o sa pot sa citesc vre-un rand :D Eh, dar pana ajunge cartea (ca doar tb sa o comand de pe net :D), mai e :D Poate o sa pot sa citesc cu un ochi :D
Anca
23+ 
poze
bebelusa
dideip spune:
POOHY si tu esti fan Harry Potter? si eu imi place la nebunie de abia astept sa iasa filmul. Recunosc ca nu am citit cartile dar filmele le-am vazut de 3-4 ori ca imi plac la nebunie.
Paula
26+
poze
poze bebe
poohy spune:
Filmul (5) iese pe 7 iulie parca... Sau ceva de genul. Foarte aproape de carte.
Mie imi plac cartile :D Filmele sunt destul ok, dar fata de carti...
Sunt un mare fan Harry Potter :D Am inceput sa tip si sa dau din picioare pe aici cand am vazut - de s-au speriat colegii de mine :))
Tra la la la laaaa... Acum fac pre-order :D
Anca
23+ 
poze
bebelusa
mihamora spune:
Buna burtici!
Am si eu intepaturi si dureri in vagin, rar, dar am citi ca din cauza ca se mareste uterul sunt.
Nici eu nu il simt pe bebe mai sus de buric deocamdata, dar este destul de activ, mai ales cand ii dau ciocolata![]()
Inainte ma epilam cu ceara inghinal total,dar fiindca am facut o pauza mare (cu spitalul)m-am facut doar cu lama si nu as suporta acum durerea epilatului cu ceara, mai ales ca am citi ca poate da si contractii. asa ca voi ramane la lama pana dupa sarcina. Dar nu stiu ce sa cred despre cremele epilatoare,au parca stiam ca pot fi daunatoare, dar unii zic ca nu ar fi nici o problema, voi ce stiti?
Se face cineva cu crema?
23+ 
ralucami spune:
Sara buna!
Azi v-am citit dar nu mai apucam sa scriu.
Sa raspund la intrebarea Andradei : nici eu nu o simt pe bebelina mai sus de buric. Doar in partea de jos, si are momente cand da destul de puternic. Cel putin dupa o masa mai copioasa ma astept la macar o lovitura sanatoasa. Dar dimineata, cand ma trezesc, avem rezervata cam jumatatea de ora ca sa ne "pisicim".
Adica bebelina loveste usurel, eu pun mana in locul respectiv, ea se muta, iar loveste. E joaca noastra. ![]()
Dideip m-ai facut sa rad cu sotul tau. Sa stii ca si al meu e genul care se vaitaaaaaa si sta in varful patului cand e putin racit. Nu mai spun cate pretentii are si vrea sa fie tratat ca un rege : la pat, cu zambetul pe buze.
Msemcu numele doctoritei care e acum directoare la Cuza Voda nu imi spune nimic. (adica nu am auzit de ea la nimeni cunoscut) Pacat ca nu se implica deloc si nu face nimic pt pacienti. Citeam ce povesteai tu de printesele tale: chiar ca voi patru sunteti o minune .
Daca ii faceam o surpriza de-asta sotului meu cred ca acum trebuia sa muncesc suplimentar ca sa ii platesc sedintele de terapie.
Aici in Jp pana si gemenii sunt foarte rari. (de tripleti nici nu mai spun)
Mica daca nu te-ai mai epilat "total" si ai pragul durerii mai scazut, sa stii ca mai bine o lasi pe alta data, sau te faci in alt fel (nu cu ceara). Am citit ca poti avea contractii din cauza durerii. Eu ma faceam cu epilatorul sau cu ceara rece, dar acum mi-e frica sa mai umblu cu ceara
.
Elteka tu mergi la un bazin pt gravidute? Si eu am vrut sa merg la o piscina normala, dar am inteles ca e destul de periculos din cauza solutiilor pe care le pun pt dezinfectarea apei. Nici eu nu stiu sa innot, dar imi place sa ma balacesc si am vazut ca aici se practica mult mersul si gimnastica prin apa.
Si voiam sa te mai intreb ceva: tu ai vb cu dr ta legat de stem cells? Ti-a spus ceva de vreo banca de pe aici, de pret? Mi-e ciuda ca ieri nu am apucat sa vb cu dr meu si trebuie sa astept sa-l prind intr-un moment cand e mai liber ca sa pot sa discut mai pe larg.
Merci pt informatiile legate de epidurala.
Nu stiam ca sunt 2 tipuri: fixe si mobile. Chiar o sa notez si chestia asta si o sa intreb la mine la clinica ce fel fac.
Cat despre crema:
! O sa ma uit intai si prin marile farmacii de la mine din zona. Daca vad ca nu gasesc o sa apelez la tine! 
Gata ma duc in pat ca iar nu stiu cand a trecut timpul si e ora 1 aici! Noapte buna!
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
andradap spune:
Am gasit niste chestii interesante pentru fetele care nu stiu inca sexul copilasilor lor:
Este baietel daca:
- nu ai avut greturi in prima parte a sarcinii
- ritmul batailor inimii fatului e mai mic de 140 batai/minut
- cea mai mare parte a greutatii este distribuita in fata
- burtica ta arata ca un cos de baschet
- areolele ti s-au innegrit considerabil
- porti sarcina jos
- ai pofta de mancaruri sarate si acre
- ai pofta de proteine – carne si branzeturi
- picioarele iti sunt mai reci decat inainte de sarcina
- parul de pe picioare ti-a crescut mai repede decat inainte de sarcina
- mainile iti sunt foarte uscate
- plapuma ta este orientate spre nord cand dormi
- taticul in devenire ia in greutate odata cu tine
- sarcina te face sa arati mai bine ca niciodata
- urina iti estede un galben stralucitor
- nasul ti s-a latit
- iti tii verigheta atarnata deasupra burticii si se invarte in cercuri
- ai dureri de cap
- adaugi varsta la ora conceptiei si numarul lunii in care ai conceput, iar suma este un numar par
Este fetita daca:
- ai avut greturi la inceputul sarcinii
- ritmul batailor inimii fatului e mai mare de 140 batai/minut
- cea mai mare parte a greutatii este distribuita pe solduri si fund
- in par iti apar reflexe rosiatice
- porti sarcina sus
- burtica ta arata ca un pepene
- ai pofta de dulciuri
- ai pofta de fructe
- ai pofta de suc de portocale
- nu arati chiar extraordinary de bine
- esti mai temperamentala decat de obicei
- iti apar tot fel;ul de pete pe fata
- refuzi sa mananci coltul de la paine
- sanii ti s-au marit extraordinary
- urina ta este de un galben palid
- plapuma ta este orientate catre sud cand dormi
- iti atrni verigheta deasupra burticii si se leagana lateral
- adaugi vartsa ta la ora conceptiei si numarul lunii in care ai coneput si rezultatul e un numar impar
PS: Ciudat la mine se potrivesc si de la fetita s ide la baietel
dar recunosc ca mult mai multe de la baietel
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
25+ cu
Antonio
andradap spune:
Am mai gasit si www.babyssex.3x.ro/" target="_blank">AICI ceva dragutz...
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
25+ cu
Antonio
mica0307 spune:
Mie nu mi se potriveste aproape nimic de la fetite. Iar aia cu ora conceptiei e foarte tare.
Mica
25
Maya Alexandra
Poze
andradap spune:
Pai eu nu stiu cu exactitate nici ziua conceptiei dar pai ora!!! 
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
25+ cu
Antonio