** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Elteka ce pofta imi este si mie de un inot. Dar din pacate dr meu mi-a zis ca mai bine nu. O fi el bun ca sport da cine stie cu ce infectie mai vin si de acolo.

Dideip da nu stii cum sunt barbatii. Ma gandesc cum ar suporta un epilat cu ceara (inghinal total).

A propos de epilat. Mie tipa de la cosmetica mi-a zis ca ar cam trebui sa incep cu epilatul inghinal total. Saptamana viitoare voi merge si mi-e cam frica, nu m-am facut niciodata asa de mult.

Mica 25 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Mica vezi sa nu iti provoace contractii din cauza durerii, mai ales daca nu te-ai mai facut niciodata asa mult! Mai bine sa iei un no spa preventiv.

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venus2007 spune:

ELTEKA, intr-adevar FARA SARE!!! Straduieste-te putin si apoi ai sa vezi ca te vei obisnui fara sare si nu va mai fi asa de iesita din comun si de neplacuta mancare afara sare!

Mica, dar de ce ar trebui de-acum sa te epilezi inghinal TOTAL??? Ti-a dat vreo motivatie??? Eu ma fac cu lama... decat sa ma doara tocmai acum cand sunt si insarcinata si sa imi creez contractii cu ocazia asta... mai bine ma fac mai des

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Nu stiu cine a fost pe contul Venus si a scris. Din cate am inteles cand nastem nu ar trebui sa avem par pe acolo si de asta e indicat epilat inghinal total. Cea ce la cosmetica mi-a zis sa incep sa ma fac de acum, pana atunci o sa ma fac de 2-3 ori, se mai rareste si nici nu o sa mai ma doara asa tare. Ideea este ca eu ma epilez de foarte mult timp si nu ma mai doare. Nu stiu insa cum va fi inghinal. Lama nu o suport, iar de epilat cu aparatul nu se mai pune problema ca am vazut ca nu mai ma pot apleca.

Ultima data m-a facut foarte mult si nu mai ramasase mult de luat. SI nu a durut mai mult ca de obicei. O sa va spun saptamana viitoare cum a fost.

Mica 25 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Mica ai dreptate cu epilatul ai fost super, nu cred ca rezista si stii ce mi-as dori eu ?sa simta si ei durerile facerii,daca ar putea doctorii sa le faca o injectie care sa le provoace contractii(brrr sunt sadica nu????)sa vada si sa simta prin ce trecem noi.hahahahahihihihihi.
Gagica care ma epileaza pe mine a inceput deja sa intre putin cate putin ca sa nu mai simt eu durere dintr-o data(super nu?)

Paula26+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

CINE A SCRIS DE PE CONTUL VENUS2007?????

Paula26+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Mica, eu eram cu nick-ul VENUS... Am intrat sa pun pe prima pag. link-ul cu nasterea... si am uitat sa ma deloghez!!!

PS: Pai... daca eu ma fac singura cu aparatul de epilat.... nu tot e bine.. cel putin pana se rareste si cat voi mai putea singura... si paoi.... vad eu ori cu lama ori la cosmeticiana

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

SORRY !!! Eu am scris... uitasem...

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Nici eu nu rezist la epilat total cu ceara. Ma fac eu o data pe saptaman total ...cu lama! Dacs nu esti obisnuita total cu ceara inghinal nu acuma este momentul, pe picioare nu am probleme cu ceara insa acolo...nu pot.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna, fetelor. vad ca sunteti destul de active azi...

am fost la doctor, la eco morfologica, a doua recomandata in sarcina. e totul ok, baietelul ramane baietel, asa a zis dl dr, l-a si trecut in carnetel. e perfect dezvoltat, zice el, are 410 grame in saptamana 22. in rest nimic palpitant. mi-a dat o interdictie de munca, ceea ce e foarte convenabil pentru mine: voi putea sta acasa pana la sfarsitul sarcinii si iau si salariul intreg.

in legatura cu durerile pe care le simtim, eu nu am ce sa va povestesc. nu prea am. din cand in cand mi se intareste burta, dar am observat ca daca ma pun in pat si ma fac covrig, in scurt timp trec. doar de doua ori am luat calmant, si asta pentru ca nu mi-a cedat asa de repede durerea.

pe puiut il simt si eu de doua zile din exterior, dar nu e activ toata ziua. in general in simt cand ma scol, si apoi cand mananc. azi la doctor, asteptand sa inceapa cu ecografia, mi se umflase burtica si se simtea asa de tare, bag de seama ca facea tumbe, asa se vedea si la eco, tare agitat.

am vazut si eu aseara filmuletul cu nasterea cu epidurala...brr....nu stiu ce sa zic...fain ca n-a avut dureri, dar vazand nasterea, mi-am amintit vorbele cuiva de aici: scoti pepenele pe gaura cheii. mi-a placut in schimb tare mult site-ul, e plin de filmulete informative. era si o cezariana cap-coada, dar nu am avut nervi sa ma uit la ea. in schimb mai erau informatii despre alaptat, despre culcatul bebeilor...f interesant. multumim, ralucami.

ah, si inca ceva vroiam sa va mai povestesc, desi mi-e greu sa vorbesc despre asta. vorbeati de sotii vostri, de cat de entuziasmati (sau nu) sunt de sarcina, de cat vobesc cu burtica si asa mai departe. al meu parca e de pe alta planeta. e foarte grijuliu cu mine, atent, toate bune si frumoase. in schimb cred ca are o problema cu sarcina, nu stiu cum sa explic. m-a "taiat" de la , parca ii e frica sa ma atinga pe burtica, o face putin si destul de rar...nu inteleg si nici nu vreau sa ma enervez citind de barbatii vostri mega-empatici. am incercat sa vorbesc cu el, dar nu am reusit sa scot o vorba...

ei, na ca m-am intins. aveti grija de voi si de "locatarii burticutelor".

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput