Nou stil de viata (125)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Puskin, iti dai seama ca n-am mai mancat salata in seara aia! N-am dat la ratze, da' nici multe nu mai aveam!

Mephala, cum sarbatorim? Pai....mancam buuuun, ne jucam, ne pupacim si dormim una in bratele celeilalte! de fapt, sarbatorim asa in fiecare zi!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Delidana, sanatate multa! Ai grija de tine si papa citrice!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

puskin, nu m-am hotarat inca. As tine disociat dar nu cred ca voi reusi sa mananc 3 zile la rand numai fructe...Montignac-ul cum se tine?
P.S. Si eu sunt cu rusii pe cap. Sa inteleg ca as fi slabit mai mult daca nu eram potcovita cu ei?
de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Mik
.
Nastad, bine ca totul e OK la tine. Sper ca vecinul e OK. (nu ma pot abtine sa nu-l admir pe Tzutzu tau)

Mik.

vecinul e OK,i-au facut o injectie.
Sa stii ca tzutzu numai de astea are parte.Acum un an a dus o fetitza care facuse convulsii...noroc ca e speedy , daca ajungeau un pic mai tarziu era prea tarziu.

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Hello fetele raportez :78.800 slab rau de tot dar asta e...
Eu sunt intr-o per grea ,am inceput analizele ptr ca bebe intarzie sa apara si sincer gandul meu este numai acolo,asa ca am lasato cam moarta cu slabitul.
Dragi coechipiere imi pare rau ca va dezamagesc si daca aveti pe cine sa luati in echipa in locul meu eu ma retrag ptr ca va trag in jos.
Va pup pe toate.

Mik-Ancadragoman-Tzuni-Dordia2000

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Itzi doresc mult succes!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, sanatate multa!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Ancadragoman, muuult succes!
Delidana, sanatate!
Lexi, eu iti recomand Scarsdale. Dupa ce ai tinut daneza, asta o sa ti se para floare la ureche. Da' io tot n-am inteles de ce vrei sa slabesti asa de mult? Eu zic ca esti super la 60 kg.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Delia,

sanatate multa si da-i cu ceaiuri calde si suc de fructe . Sunt tare pacatoase racelile astea.

Anangel Lexi,

Montignac isi bazeaza dieta pe combinarea alimentelor, fara restrictii cantitative.

Exemple de meniu conforme cu dieta Montignac:

MD: fructe ( nu banane) SAU oua/branza/ mezeluri slabe SAU cereale fara zahar cu lapte/ iaurt 0% grasime
P: orice fel de carne ( nu organe)preferabil cat mai slaba, cu salate de legume (cu ulei de masline) si garnituri de legume ( nu este voie cartof, morcov fiert, porumb, sfecla); mai poti manca salate cu branzeturi, supe din care scoti legumele de mai sus
C: identica cu pranzul

Fructele se mananca numai singure, nu ca desert dupa 3-4 ore de la ultima masa sau inainte cu 1h de masa.

Inni , stiam eu ca esti pe aici. Saptamana viitoare te tii de regim, da?

Mamico Dulce, hai si tu la raport sa vedem cum stam saptamana asta . Te asteptam cu pozele alea minunate...spune-i consortului sa nu ne mai fiarba atata.

Pupici,
Ruxandra

Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Doina,Andreea va multumesc mult ptr incurajari.

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
vin si eu la raport.Am 85 de kile, m-am cam porcit in wek cu ciocolata, eu care nu manac aprope niciodata
Asta e, am facut-o si pe astaPlus ca saptamana asta am mancat o juma de pizza, m-a invitat sotul si nu am putut sa refuz
Va doresc o zi frumoasa tuturor si o saptamana buna

Andre_ea - Anca - Olim - Cookie

Mergi la inceput