Nou stil de viata (125)
Raspunsuri - Pagina 27
mephala30 spune:
An-k, pt. lista serifelor, m-am anuntat eu si Diana (desigur, dupa Zuzilici).
Felicitari fetelor care au slabit si rusinica celor care s-au porcit!
Sigrid, cum e cu lasatul de fumat? Rezisti? 
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
nastad spune:
Delia sanatate multa!
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
mamica dulce spune:
Neatza buna!
N-am raportat la prima ora ca am intarziat si cu Marc la gradi,apoi m-am infundat 2 ore intr-un magazin de tzoale si am mai scapat de niste bani care-mi stateau pe creier![]()

Insa raportez ca si Inni -3 kile 100g!!!!!![]()
![]()
![]()
Am ajuns azidimineata la fabulosul 80.800 !!!!!
Ohhooooo...nu cumva schimb si categoria????(de la grea la medie)

![]()
Azi e ziua 8 de daneza si abaterile au fost minimale saptamana trecuta (tzuni nu ma mai certa atata cu pestele ala
ca aia a fost singura abatere la mancare toata saptamana,si asta pt ca am uiitat sa cumpar vita.Si expresia "am mancat pana nuz m.-am mai ridicat de la masa ...era continuata de "echivalentul a ceea ce puneam inainte pe-o masea
,eu zic ca m-am incadrat in cantitati.![]()
Fetele ,va pup pe toate cu drag si va urez o saptamana super buna!!!
Hai Portocaleleeeeeee!!!!!!!!!!
Puskin,Inni,analexi-bravo si bafta si saptamana asta!Eu mai am vreo juma' de kil si imi fac norma anuntata pentru concurs,dar am zis de la inceput ca astea 5 kile au fost puse rapid ,din noiembrie pana acum in ianuarie..si ca eram convinsa ca se duc la fel de repede ,din experienta.
Dar acum am ajuns la suncile alea batucite de cand eram insarcinata,de acum incepe greul si al naibii de greu or sa se duca!Dar nu ma las!
Acum,la 80.800 am exact cat am avut cand am venit la de spital,dupa ce l-am nascut pe Marc,acum 4 ani jumate, deci am de dat jos cele 10 kile puse in sarcina! De la 80 la 100 am crescut rapid,in 6 luni,dupa ce am facut o injectie anticonceptionala.
Acum tot ceea ce vreau e sa ajung inapoi la 70-75 !
Pragul meu din ultimii 2 ani a fost la 80,s-a intamplat doar de cateva ori sa am 79.900,cateva ore
Va pup ca v.-am ametit,cert e ca sunt tare mandra de mine![]()
Anca
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Delidana spune:
Am revenit...am facut o infuzie cu citeva picaturi de Tea Tree Oil, acum pot sa respir si eu... alta viata, vorba reclamei. ![]()
Va multumesc pentru urari si sfaturi, sinteti niste dragute. 
Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Mik spune:
Trateaza bine, Delidana ! Sanatate ! Acu' intreb si eu geloasa, cite grade ai la tine in tarile calde ? (stiu ca se raceste usor la vremea asta si la tine,
)
Cele mai teribile : Tzuni, Dordia, Anca, Mik
adrianafedorca spune:
gata vin si eu la voi ca nu se mai poate...e ultima oara cand ma apuc de regim...acum am 61, daca pana pe 1 aprilie nu reusesc sa ajung la 53-52 kg , nu mai tin in viata mea regim si ma apuc de ingrasat...![]()
la concurs nu ma mai bag ca vad ca a inceput deja , poate la urmatorul...
sa va zic de mine ...aveam 55...mergem la munte de craciun...vin inapoi cu 58...nu m-am chinuit sa slabesc ca oricum vroiam bebe si am zis ca le dau jos dupa...raman gravi ...58 kg...ajung la 39 de saptamani cu 78 kg...dau jos 10 la nastere...si inca vreo 2-3 in primele 3 saptamani ...regim nu pot sa tin ca alaptez...in fine...trece si alaptat...raman cu 67...in martie 2006 imi cumpar bicicleta eliptica si ma apuc de regim si de sport...si reusesc sa dau jos 10 kg...ajung la 57...dar vreau 53...plecam la mare...ma intorc cu 60...si din august si pana la craciun mai pun inca 4...adica am muncit degeaba 4 luni...acum in ianuarie m-am apucat iar de la 64 kg...si sunt cuminte vreo 3 saptamani...dau jos 4 kg...si ma prostesc in a 4 saptamana...si pun iar 1 kil...si asa am ajuns la voi...cu 61 kg....mi-am facut program de sport , de papa ...sper sa ma tin de el, sper sa gasesc suport la voi...si sa reusim cu toate sa slabim...
o s avin la raport , sper zilnic, cu meniul, azi sunt pe fructe si salate si maine la fel...
si spor la slabit
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
leeloo2004 spune:
Buna fetelor - vin si eu la raport, cam tirziu, dar motivat!
Raportez cu veselie 72.2kg pe cintar, adica -1.4kg!!! Nu stiu cum stau celelalte Panterutze asa ca ma duc sa citesc din urma....
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Lexi, eu iti recomand Scarsdale. Dupa ce ai tinut daneza, asta o sa ti se para floare la ureche. Da' io tot n-am inteles de ce vrei sa slabesti asa de mult? Eu zic ca esti super la 60 kg.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Cum e Scarsdale? Scrie-mi-o si mie pls! Mersi

Pai vreau sa ajung la greutatea pe care o aveam cand l-am cunoscut pe Cristi. Dar o sa ma consider grozava si daca reusesc sa ajung la 60. Ca dupa aceea, de la 60 de 54 nu mai e decat un pas...sau, ma rog, 6 pasi
Puskin, multumesc pt. Montignac. Nu pare greu!
Anca, bafta la bb!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Tzuni spune:
Bine mai, mamica dulce
nu te mai cert! Principalul e ca ai slabit frumos! Felicitari, draga mea! 
Eu raportez o abatere cu 4 prajiturele si 2 saratele: am fost la sustinerea unui doctorat in istoria artei si mi-a fost jena sa tot refuz. Si nu puteam sa iau si sa nu mananc, pt ca cea care a sustinut teza de doctorat erau mereu langa mine! Nu e scuza, e realitate!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000
Tzuni spune:
...in Bucuresti e soare, miroase a primavara....am un chef nebun sa ma indragostesc...sa primesc flori...sa rosesc....sa oftez....sa visez aiurea.... hmmmm, cred c-am luat-o razna! 
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000