Nou stil de viata (125)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salut poporu`.
Raportez 78 de kg si un viitor glont in cap. E prima zi de daneza.
Va pup ca nu pot sta, am o groaza de lucru ...
Intru diseara de acasa ...

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Cami, curaj ! Pup you.
Nastad, bine ca totul e OK la tine. Sper ca vecinul e OK. (nu ma pot abtine sa nu-l admir pe Tzutzu tau)

Raportez si eu : 51,8kg. Daca continui sa pierd cite 200g de saptamina nu stiu unde ajung

Meniul de azi :
- cafea si biscottes cu un voal de margarina
- cous-cous (griu, carne de miel, legume). un iaurt simplu
- (asta e de rau, dar avem musafiri). Friprura de porc, ciuperci cu smintina. salata de fructe. un pahar de ? (vin sau altceva)

Va pup pe toate.

Cele mai teribile : Tzuni, Dordia, Anca, Mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Hello fetele raportez :78.800 slab rau de tot dar asta e...
Eu sunt intr-o per grea ,am inceput analizele ptr ca bebe intarzie sa apara si sincer gandul meu este numai acolo,asa ca am lasato cam moarta cu slabitul.
Dragi coechipiere imi pare rau ca va dezamagesc si daca aveti pe cine sa luati in echipa in locul meu eu ma retrag ptr ca va trag in jos.
Va pup pe toate.

Mik-Ancadragoman-Tzuni-Dordia2000

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata!

Dragele mele, ziua de vineri mi-am incheiat-o "apoteotic", in sensul in care era cat pe ce sa mananc un Limax din salata verde! Si asta pt ca am curatat salata fara ochelari!

nastad, multumim frumos pentru urari!

mamica dulce, nu stiu ce faci tu cu cura ta, da' numa Daneza nu mi se mai pare a fi aia.... Cum adica ai mancat peste "de' nu mai poti sa te ridici de la masa"????!!!!... pai in dieta sunt trecute si cantitatile pe care trebuie sa le mananci! si sunt cantitati moderate, zau asa! Si nu inlocui vita cu puiul, ca iar dai peste cap cura! Trebuie respectata cum scrie acolo: punct cu punct! iar musetelul n-are ce cauta in ea! Dar...faci cum vrei!

In we am reusit sa fac sport si sa pap cu masura si lucruri bune (ovaz, lactate, fructe, legume si ficat de pui), dar azi dimi....surpriza: cantaream 64 de kilograme! Banuiesc ca e din cauza retentiei de apa - sunt cu rusii pe cap. Altfel, nu-mi explic: mancat cu masura si sanatos, sport etc. Serifa, poti sa-mi treci greutatea cu porcul aferent, sau mai dau o data raportul dupa ce trec rushii...

Meniul de azi:

D: ananas proaspat- o cana
P: ficat de pui cu salata de ardei si castraveti
S: ovaz cu stafide si iaurt de capra

2 l de apa

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Raport: -0,5 kg.

Andre_ea, multumesc pentru sugestia cu biberonul.

Daria, lasa glontul pe altadata....

Lexi, impresionant! Felicitari!

Cami, am citit mesajul tau si am incercat sa-mi dau seama ce 'reactie acida' te-a determinat sa postezi mai rar.
Inclin sa cred ca eu sunt cea care te-a deranjat...cu toate ca nu inteleg de ce.... si felicitari pt. kg in minus.

Mik, te pup si eu!

Tzuni, cum sarbatoresti ziua matzei? Maine, nu?

Miag, nu merit admiratia nimanui .
Toate fetele de aici sunt de admirat!

Eu mai am doua sedinte de sala si apoi trebuie sa-mi gasesc alta...

Meniul:
-cafea
-lapte (3,5% grasime) cu fulgi de porumb
-somn cu legume la cuptor
-gutuie

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Anca, cum, mey, sa iesi din echipa ? Da' eu nu ma supar ?
Din moment ce te simti bine si faci eforturi e OK. Daca pierdem nu ma supar, nici daca o sa cistigam.

Tzuni, meniul tau mi se pare OK.

Cele mai teribile : Tzuni, Dordia, Anca, Mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna

Eu sint racita la modul cel mai nasol, ma dor muschii, capul, simt ca fierb si abia pot sa inghit. Ma duc sa ma tratez cu niste ceaiuri si o baie de aburi la cap sa-mi desfund nasul.
Raportez miine.

An_k, uite, copiez aici ce nu e in regula:
6. Mik, Cookie, Crystina, Mamica dulce, Sigrid - 1kg - 2kg

De ce apar - 1kg -2 kg??
Sper ca a 3a oara sa am mai mult noroc.

Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Intru si eu la raport. Am pierdut doar 600g saptamana trecuta, dar sunt cu rusii pe cap...deci cred retin apa. Deci astazi dimineata aveam 77.4kg.

Si ca pedeapsa am alergat azi dimineata 45 de min ( 6km, 500 de calorii pierdute).
Saptamana asta vreau sa merg sa alerg de 5 ori...sa accelerez slabirea .

Cami, cine te-a suparat? Vad ca esti suparata si pe domnu' Monti.... Mie mi se pare un regim foarte permisiv si usor de tinut...si sanatos.

Mamica Dulce, hai la raport !

Anangel Lexi, wowwww! Felicitari! Ce dieta o sa tii dupa ce termini cu daneza?

Inni, tu unde esti? Nu mai treci pe la noi?

Tzuni, io daca vad chestii d-alea in salata sigur...sunt foarte sensibiloasa.

Zuzilicea, zici ca te-ai tinut tare pe pozitii la party? Bravo, super, te .

Ma duc sa fac o cafea, revin.

Ruxandra

Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Aici sunt. N-am mai intrat de rusine... ca sapt asta am mancat si pizza si prajituri..si alte chestii daunatoare..(putin de tot..ca am tot avut vizite si m-am si dus in vizite...si mi-era nu stiu cum sa nu gust) .dar am slabit 1kg..deci am 71.
Am inceput si serviciul..sunt cam impiedicata io pe acolo...da' merge ..nu se prinde nimeni .
Pup..ma duc sa-mi hranesc bebelina.
Revin.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

'neatza fetele

Noi am profitat de soarele din WE asta (chiar daca a fost un pic cu dintzi) si ami iesit sambata si duminica la padure, cu role si biciclete. Ca atare, eu si sotzul avem febra musculara, Anaïs a dormit pe rupte, obosita fiind de atata bicicleala, iar Emma a nerabdatoare sa ne intoarcem, poate-poate om gasi grajdurile de cai (ca tot vedem cai in padure, dar nu gasim grajdurile)
raportez o abatere: am papat duminica clatite la micul dejun. Dar cum am luat doar doua mese duminica (micul dejun intre 10 si 11 si pranzul intre 16 si 15) sper ca nu se pune la socoteala. De cantarit nu m-am cantarit azi dim, ca am fost tot pe fuga si am uitat.

saptamana asta se anuntza cam dura pt mine. sper sa supravietzuiesc pana in WE.

Mergi la inceput