Mamici de ianuarie - februarie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Dianamizzi, jur ca semeni mult cu Demi Moore, pe bune!!
Esti foarte frumoasa si ai slabit - se vede, iti garantez!
Ai facut vergeturi dupa nastere imediat sau in saptamani? Cate kg ai luat in sarcina? Da cu multa crema si ulei, unge-te bine de tot si mergi la masaj daca poti, ajuta mult!

Aventura 38+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Am uitat sa va spun ca am semnat saptamana trecuta contract cu cei de la Cordbloodcenter si o sa recoltam celule din cordonul ombilical/placenta la nastere. O consideram ca o asigurare de viata, sa dea Dumnezeu sa nu fie nevoie in veci sa o folosim, dar...cum spunea Alinuk "paza buna trece primejdia rea".

Aventura 38+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Diana, Salina sa stiti ca nu mi-am pierdut cumpatul. nervi am pt ca nu stiu ce sa fac mai mult ca sa pape bebelina mai bine si sa fie ea ok, dar nu m-am manifestat urat. poate doar la inceput mai plangeam, dar acum nu. de renuntat nu renunt, ii dau cat am, mai mulg, mai beau ceaiuri, iau galactogil...poate poate. oricum, eu nu stiu cum mananca unii bebei in 10 min ca eu nici cu pompa nu golesc sanul in timpul asta.

ce chestie ,: unele fete nici nu au nascut inca si altele deja au liber la nebunii. vreau si eu...dar deocamdata m-am multumit cu o baitza in doi

Marina mami de Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Fetele, v-am pus si noi cateva poze cu noi si un filmulet. Speram sa va placa. www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

monu - cred ca la tine citeam despre uscaciunea pielii la fetita ta - e normala. E acea "piele de sarpe" pe care bb o leapada doar 1 data dupa nastere. Apoi se fac frumosi si catifelati Poate la prima fetita nu ai patit asa, insa eu pe amandoi ii avut/am asa si nu imi fac griji, desi se simte nasol la baita, ca si cum ar fi stat prea mult pe plaja si acum se cojesc . Las ca vin si vremurile bune.

P.S. - nu sunt multumita de uleiul de corp de la Nivea. Sugestii maiputin uleioase?

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Aventura, iti multumesc pt compliment, esti prea draguta. Nu e chiar asa. Gura e mai mare decat restul. Sincer seara ma ia o oboseala si un mare sictir ... de nu va zic. Am zis ca cum se intampla imi fac drum si ies macar pana la gunoi, sa ies nitel din casa.
Ma simt cam prost sa zic asta, nu vreau sa credeti ca nu imi place sa stau cu bebe dar ... din sept de cand nu ma mai duc la munca sunt cam turbata cu statul in casa. Inainte mai lucram acasa, acum nici asta, doar biberoane, pampersi, caca, spalat pe jos, aspirat, rufe, mancare. Sa dea Domnul astea sa fie toate pb noastre, ca nu sunt probleme de fapt, doar ca uneori rutina ma cam ajunge.

Am vb cu parintele, botezul l-am programat pt pe 18 la ora 2. Daca era ceva nu ma programa. In ziua respectiva nu este post (tocmai de aia il facem atunci, ca sa nu facem masa in post), este chiar Lasat de Sec.

Azi am facut "progres" de la termometru la supozitor. Nu mai vrea cu nici un chip kk sa iasa singur. O fi de la prea multa mancare? Ca i-am mai dat si ceai si vad ca tot nu se regleaza. Incerc sa ii scot macar doua scaune pe zi. Sper sa fie destul.
Suntem cu adevarat mama si fiu, si eu sunt la fel ca el, maine cred ca bag si eu un supozitor ... . Scuzati.

Hai va pup ca imi cad ochii in gura si tre sa fac ceva sa ma trezesc ca in vreo juma de ora ii facem baie. Si sa vedeti atunci urlare.

Pupici

Mergi la inceput

Lili, dc nu esti multumita de uleiul de la Nivea? Noi folosim uleiul de la Sanosan si mi se pare ok. Daca nu vrei ulei, vezi ca au tot la Sanosan un lapte de corp ok.

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

lili si a mea se decojeste..de fapt mai are doar un pic pe picioare si scapam.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Cata, am inteles ca in principiu se transmite starea noastra la bb. Adica, daca tu esti constipata si bb e constipat, si invers. Sa stii ca la mine s-a potrivit. Cat am fost eu constipata era si el. Cum am rezolvat pb la mine si-a revenit si el. Eu zic ca merita sa incerci sa tratezi pb la tine ca poate merge si la bb.

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Vorba cuiva, aici nu mai sunt decit bebeii si cine sta sa nasca, si mai mult decit atit, e un adevarat chat, nu apuc sa postez un mesaj ca voi ati si inchis capitolul!!! Stie cineva mai multe despre efectele ecografiei asupra bebeilor? Pareri avizate, de afara, nu medicii nostri care nu stiu cum sa te mai stoarca de $$$. Intreb pt ca la forumul de mamici de martie aprilie recordul este de... 20 de eco, nici mai mult nici mai putin. Eu stiu ca efectele asupra bebeilor nu sunt cunoscute in intregime, iar ai nostri ca brazii medici (era sa scriu si urmarea), asa cum am mai citit pe aici, spun doar ce vor ei si cind vor ei.

Exemplu: "majoritatea tratatelor de medicina de ultima ora arata ca nasterea naturala aduce cel mai mare risc de leziuni neurologice (?) pentru copil"... Si cum sa nu-mi fie frica sa nasc? Cine stie pe mina cui intru, de la asistenta la anestezist sau doctor. Uoffff

Iar am scris romane... Nu dati cu roshii!
Pupici pe burtici si pe bebei!

Mirandolina 35+

Mergi la inceput