Mamici de ianuarie - februarie 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 3
Monicutz spune:
Salut fetele!
Feicitari Ana_Alx, sa veniti repede acasa!
kk, poate iese si fara inductie! Tinem pumnii.
Albinuzza...mai e putin si la tine. Poarte nasti odata cu mine!
Monicutz spune:
Saluti!
Felcitari Ana_Alx, sa veniti repede acas!!
kk iti doresc sa nasti cat mai repede asa cum vrei si fara inducere!
Albinuzza...nu cred ca mai ai mult nici tu. Poate o sa nastema deodata!
Loremunteanu iti zic de acum La multi ani pt vineri ca maine o sa fiu cu morcovul maaaare si precis uit, iar vineri merg de dimineata de tot la nascut!
Pitilache pana vin eu de la spital asti si tu! Bafta!
Catalina, noua ne-a spus preotul ca de fapt se fac botezuri tot timpul anului, chiar si in post, doar ca daca esti in post nu poti (nu e indicat) sa faci petrecere dupa botez. Ast e interzis, nu botezul in sine.
Ralu74, asa au mai patit niste prieteni din US, mama lor nu a primit viza cand s-a nascut bebe2. Ei s-au mutat in Franta ca mama ei putea merge acolo sa-i ajute. Chiar va bate gandul/v-ati hotarat sa va intoarceti?
La mine a coborat bebe muuult. Da semne de nerabdare :). Maine ma duc la eco...sa vedem ce ne mai zic.
Pupici,
, 37+
cleopiciu spune:
Va multumesc pt. raspunsuri!!
Am vorbit si cu dr. si mi-a spus ca trece ,dar eu ma speriasem ,pt. ca nimeni nu mi-a spus nimic la spital ....,nu ii facusem nimic la bubita doar o dadusem cu un pic de unguent de galbenele....,acum m-am linistit..
Astazi mi-a cazut o ata de la epizotomie ,tot aveam eu ceve pe taietura ,ma gindisem ca s-ar putea sa fie o ata si asa a fost ,a iesit afara...,deabea astept sa ajung la control ,marti..
Poate cineva sa-mi trimita nr. Oanei de telefon?
PUPICI LA MAMICI ,BEBICI SI BURTICI!!!
monykk spune:
aventura la doctor nu ma gandesc oricum nu naste in locul meu , dar mi se pare ok doctora asta cu
care o sa nasc , insa la inducere ma gandesc cu groaza, cat despre trecerea de 41 s m-am
dus din doua in doua zile la control si m-ar fi oprit daca aveau ce sa-mi faca , insa bb e
bine , daca ar fi fost ceva in neregula fii sigura ca nu plecam de acolo , sper sa vrea el
singur pana vineri .........altfel ma asteapta inducerea
monicutz si eu sper la fel
mony
loremunteanu spune:
Monicutz, tinem pumnii, facem galerie. Multumesc pt urari.
Anca, o sa fie bine. Eu asa zic. O sa iasa bebicii la timp.
Eu nu stiu care-i treaba cu inducerea... Am o prietena care a nascut primul copil normal cu peridurala - sarcina s-a declansat de la sine... Iar pe cel de-al doilea, tot natural si fara anestezie de data asta pt ca nu a vrut si cu inducere... Dar nu s-a plans niciodata ca ar fi fost mai greu a doua oara, ba dimpotriva... Deci...
Loredana 39+1 Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
dianamizzi spune:
BUNA SEARA MAMICI SI GRAVIDUTE!
am intrat sa va salut si eu, va doresc numai bine tuturor, sa faceti bebei sanatosi. FELICITARI mamicilor si curaj tuturor, sa va bucurati de fiecare moment. doamne ajuta sa dormim cat mai mult si noi pe langa bebei (zic si eu de ce ma doare... )
MARINAR- am vazut ce ai zissi m-am recunoscut pe mine acum 2 saptamani... eram disperata, aveam rani la sfarcuri si imi venea sa plang de durere. uf. am vrut sa renunt la alaptat... asta mica a mea vroia sa pape un pic si apoi sa stea la molfait ca cu suzeta... pana la urma , cand m-a disperat rau intr-o seara i-am dat suzeta si am scapat o trag de maini, picioare sa se trezeasca sa manance cat de mult se poate. ii dau o data , apoi cand vad ca a adormit, o schimb. se trezeste si vrea iar, e bine. sa stii ca si eu i-am dat de cateva ori atunci formula dar mi-am dat seama ca nu e chiar bine... eoarece corpul primeste semnale ca nu mai are nevoie de lapte si se formeaza mai putin , pentru ca bebe ia completare. am renuntat si la formula si la inceput ma trezea din 2 in doua ore, sau la o ora jumate chiar sa pape dar in 2 zile a inceput sa vina lapte serios. adica bebe cerea mai mult trebuia sa vina...
incearca sa stai calma, pana la urma cum o fi...
pediatra mea mi-a spus ca e de acord cu alaptatul atata timp cat nu da nevroze ... ca pe mine ma apucase rau... acum mi-a trecut, suntem mai bine. Thea bea bine, ne-am invatat sa papam si pe afara acoperite cu un sal. asa ca mergem deja peste tot amandoua.
ANIS -te admir, bravo! nu am mai auzit de asa femeie cu o vointa ca a ta.
noi am facut botezul duminica ca era si mami mea aici si am zis sa o vada si ea pe asta mica. pe 2 februarie facem o luna si crestem bine in fiecare zi. am avut si colici dar am inceput sa-i dau picaturi INFACOL si sunt minunate.
am pus poze in linkul de jos, daca vreti sa ne vedeti
sper sa am timp sa vad si eu ce se intampla aici mai des. pana acum am fost prinsi in programul bebelinei.
va pup, o seara frumoasa !
diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi
pitilache spune:
Monicutz, asa e! De abia astept sa impartasim din experienta noastra peste numai cateva zile! Parca nu prea mai am rabdare. Deja, dupa cum spuneam, bebe cam da semne ca s-ar grabi, mai ales seara. Sper ca totusi sa mai stea linistita pana luni.
Multa bafta maine la eco si asteptam vesti bune!
Roxana, 37+
dianamizzi spune:
AVENTURA - am vazut acum ceva timp ca mi-ai zis ca seman cu demi moore nu mi-a mai zis nimeni .
Am vazut ca vorbiti de cura de slabire... of doamne... eu nici nu stiu cate kile am, nu am vrut sa ma cantaresc cand am iesit din spital ca sa nu ma stresez. nu imi trebuie sa stiu. o sa aflu la control de 6 saptamani... oricum am mai slabit si ... ce n-am facut eu vergeturi in sarcina, acum sunt ca zebra ma supara tare dar ce naiba sa mai fac... ma desumflu si asa reactioneaza pielea mea...
Azi mi-am cumparat 3 bluze frumoase si m-am simtit tare bine ca am si eu haine normale... pantaloni am tot o pereche de blugi de cand eram graviduta ca altceva nu ma incape si nu am vrut sa imi cumpar ceva de marimea pe care o am la fund si solduri acum. eee, cu timpul...
peste o ora avem musafiri... iarasi... doamne nu se mai termina vizitele astea. asa tare ma obosesc cateodata. macar in seara asta sunt doar 2 prieteni. si culmea domne... nimeni nu se simte sa plece odata ce sunt aici. stau cu orele, nu se indura... noi avem baita de facut, de papat, de dormit . uf. casc intr-una, ma vait de somn, ma ridic si plec prin alta camera si tot asa nu se simt sa plece si ei care vin pe aici. ba la inceput sotul meu zicea la lume... veniti cand vreti!! aoleu, am vorbit apoi ca nu e bine ca ajunsesem de venea unu la ora 3 , altu la 5, altii la 7 seara si asa stateam toata ziua in vizite. acum macar le zicem la ce ora suntem disponibili... dar ar trebui sa punem orar si de plecare pe usa la intrare.
cam asta cu noi.thea e cu mine aici si e in pauza de mancat. e cu suzeta da... o las asa sa stau si eu linistita un pic.
va pup, numai bine.
www.dropshots.com/dianamizzi
pitilache spune:
Dianamizzi foarte frumoasele pozele. Este grozav ca bebe poate beneficia deja de plimbari afara la soare!
Imi aduc si eu de la primul bebe cat de stresante erau vizitele, mai ales cele neanuntate! Multa bafta in continuare!
Roxana, 37+
ylilimic spune:
dianamizzi- si eu votez cu demi moore, insa voiam sa te intre: tu ai terminat liceul? esti frumoasa foc si fetita ta se poate mandri cu o mamica "biiine", Cat despre papusa - jos palaria si o sa-l invat pe Adam sa faca asta in fata domnisoarei
Si cu musafirii - aseara am avut din aia nepoftiti . Naspa frate, dar cu delicatete le-am spus ca ne pregatim de baie si ...s-au dus!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici