Mamici de ianuarie - februarie 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 2
pitilache spune:
Catalina, uite aici un articol despre dormitul pe burtica la bebici.
http://parents.berkeley.edu/advice/sleep/babyonstomach.html
Intr-adevar dorm mai bine pe burtica dar medicii nu-l recomanda acum pana nu se intorc singuri, exact cum ai spus si tu din cauza riscului de a se sufoca pentru ca nu isi pot intoarce capul singuri cat sunt foarte mici. Eu pe primul baiat l-am culcat si pe burta, asa dormea cel mai bine dar il si supravegheam.
Roxana, 37+
pitilache spune:
Catalina, uite inca unul. Sper sa te ajute.
http://www.babycenter.com/dilemma/baby/babysleep/1135777.html
Roxana, 37+
pitilache spune:
Catalina, uite si aici:
http://life.familyeducation.com/baby/safety/42339.html
Roxana, 37+
Catalina spune:
Multumesc mult fetele pt idei. Asta stiam si eu ca sa stau langa el cand il pun asa acuma. Doar credeam ca mai e vreun motiv.
Mersi Pitilache de articol, il voi citi.
Auziti, noi vrem sa facem botezul pe 18, asta e de Lasata Secului, atunci are bebe 7 saptamani. Asa ne-a zis parintele si am programat la ora 14. Si acum ma suna sotul si imi spune ca i-a zis lui nu stiu cine ca de Lasata Secului nu se fac botezuri decat in cazuri speciale. Voi stiti ceva de asta?
Pupici
ylilimic spune:
Cata, eu cred ca e ok. In calendar ar trebui sa scrie daca nu s-ar face. Un tel la parinte sau un schimb de vorbe cu el - ar lamuri problema. E singurul in masura sa decida.
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
pitilache spune:
Catalina referitor la botez, eu stiu ca nu este nici o restrictie, doar nuntile nu se fac in posturi, etc. POate sa apara restrictie la petrecere de dupa unde sa ti se spuna ca ar fi bine sa fie mancare de post sau mai stiu eu ce.
Dar intr-adevar cel mai bine este sa vorbesti cu preotul.
Roxana, 37+
aventura spune:
Seara buna!
Felicitari Ana_Alx!
Catalina, multumim pentru articol, interesant!
Pitilache, multumim de asemenea!
Catalina, vroiam sa te felicit - am observat o MARE schimbare la tine de cand a venit pe lume Matei (dupa perioada scurta de depresie). Se simte acum ca esti o femeie puternica si muuult mai sigura pe tine!! Felicitari!! Esti un exemplu!
Cristiana70, nu pot sa-ti dau o cura, dar iti dau asa cateva sfaturi cu care am slabit eu 7 kg in 2 luni jumatate anul trecut:
- elimina fainoasele, paine, cartofi, cu exceptia cereale si orez
- mananca multe fructe pe stomacul gol - dimineata, intre mese si seara; cate o farfurie plina cu fructe variate iti umple burtik si este si sanatos
- seara nu mai manca dupa ora 18-18:30 DECAT: fructe, seminte, alune, fistic
- baga ananas cat poti, fructul ca atare (nu compot!) - arde grasimile si este f. f. bun anti-celulitic
- eu alternam dimineata fie bol cu lapte si cereale fie o farfurie cu fructe
- masa de pranz sa fie bogata - carne, legume, salate, orez (fara fainoase)
- ca dulciuri ai voie ciocolata neagra cu >70% cacao - eu mancam si cate o cioco pe zi
- daca poti sa faci si ceva sport ar ajuta mult..orice miscare e binevenita
Lore , Tutu mi-a raspuns: ma suni fie cand ti se rupe apa fie cand incep contractiile sau te duci la medicul de garda de la Elias si ma suna ei.
Aventura 38+ cu Antonio
aventura spune:
Offff.....Monyk...tare greu trebuie sa-ti fie sa astepti..
Eu de abia am 38 + 3 zile si tot nu mai am rabdare
Dar...nu ti-e frica sa nasti asa cu un dr. pe care nu il cunosti?
Eu m-as duce peste ei pentru inducere mai devreme sincer! Nu da cu rosii in mine..dar eu sincer m-as ingrijora sa trec de sapt. 41...nu poti vorbi cu dr. ta sa insiste sa te induca mai devreme??
Aventura 38+ cu Antonio
loremunteanu spune:
Anca, ma gandeam ca poate ti-a zis ceva in plus... daca doar atat, e ok... vedem... mai bine zis asteptam... Eu nu ma grabesc, desi mi-ar place sa vina pe lume in aceeasi zi cu mine...
Pupici!
Loredana 39+1 Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
aventura spune:
..Nu prea avea chef de nimik Lore..ti-am spus ca m-a enervat..
Sper sa fie ok la nastere si atat! Eu vreau sa se declanseze natural in timp util ca sa nu ajung la alte complicatii..nici eu nu ma grabesc dar stiu ca cele mai multe nasteri naturale se declanseaza in saptamanile 38+ si 39+...
Din cate am vazut cam toate care depasesc 40 sapt...ajung la inducere daca nu si cezariana
Asa ca tot vorbesc cu fi-miu sa ma asculte, doar doar..
Aventura 38+ cu Antonio